Verdenscup sprint - Annecy-Le Grand Bornand

Start 14:10: Sprint 10 km, menn

Her finner du all oddsen på skiskyting

Konkurransen ser du på TV 2

Verdenscupen i skiskyting fortsetter i franske Annecy-Le Grand Bornand. Konkurransene starter med sprint for herrer på torsdag.

Norge tok en overlegen seier på stafetten i Kontiolahti, og siden den stafetten, har Johannes Thingnes Bø gjort rent bord med fire strake seire.

De norske herrene fikk en fantastisk verdenscuprunde i Hochfilzen forrige uke. På sprinten var Thingnes Bø nok en gang helt overlegen og seiersmarginen ned til Émilien Jacquelin på andreplass ble hele 43 sekunder. Det ble også dobbelt norsk på jakstarten med Thingnes Bø inn til mål 34.4 sekunder foran Sturla Holm Lægreid. Lægreid gikk ut som nummer tre og kom i mål som nummer to, - for tredje gang denne sesongen.

Sist herrene gikk sprint i Annecy-Le Grand Bornand gikk det slik:

1. Johannes Thingnes Bø

2. Eduard Latypov + 07.2

3. Filip Fjeld Andersen + 18.2

Sprint 10 km herrer

Det er naturligvis Johannes Thingnes Bø som er oddsfavoritten til å ta seieren på torsdagens sprint. Thingnes Bø har gjort det bra i Annecy tidligere hvor han har vunnet 7 av 11 renn, i tillegg til en andreplass. Med den formen han er i nå så tror vi på nok en seier til stryningen.

1.65 i odds på seier til Thingnes Bø anser vi som et godt spill.

Duellen mellom Lægreid og Jacquelin

Det er Sturla Holm Lægreid som ligger på andreplass i verdenscupen sammenlagt. Lægreid er god på standplass, men klarer ikke holde farten til Thingnes Bø i sporet.

Av de utenlandske konkurrentene så er det franske Émilien Jacquelin som har vært nærmest de norske herrene. Han er både rask i sporet, og god på standplass. I Hochfilzen var Lægreid og Jacquelin utrolig jevne både når det kommer til tid på standplass og farta i løypa. Jacquelin tok andreplassen foran Lægreid på sprinten i Hochfilzen, mens Lægreid tok andreplassen på den påfølgende jakstarten. Begge har en samlet treffprosent på 87 denne sesongen.

Norsk Tipping har en duell mellom Lægreid og Jacquelin der Lægreid står til 1.55 og Jacquelin til 2.15. I og med at de er så jevne mener vi at det beste spillet er at Jacquelin vinner duellen. Det spiller du på her.