Se ny episode av Tippemagasinet

Se videoer, reportasjer og fotballsnakk i Nettavisens fotballmagasin.

Kommersielt

En ny episode av Tippemagasinet er nå publisert.

For å sette på plass en i overkant selvgod tippeekspert, Joacim Jonsson, som satte sju av åtte tips i Tippemagasinet for 14 dager siden, har vi denne uka fått besøk av Mjøndalens Christian Gauseth - en rappkjefta og kvikk tv-personlighet, som også spiller tippeligafotball for Mjøndalen.

Gauseth er mer enn klar for oppgaven, og i sendingen gjennom meldes det i både øst og vest - ingen spares av verken ekspert, gjest eller omgivelser.

Blant samtaleemnene er TV 2-serien 2 mot 1 som Gauseth er med på, landslagets uke - der Mjøndalen-spilleren har klare meninger om at Haitam Aleesami hylles på sosiale medier for måten han stilte opp på etter tabben i Italia-kampen - nedrykksstriden i Tippeligaen, Gauseths retur til Molde i helga og Joacims tippetips.

I tillegg møter vi en medaljejagende Dag-Eilev Fagermo på studietur med landslaget, Lillestrøms Bonke Innocent som er en tøffing på banen, men myk utenfor - og til slutt forsøker Gauseth å gi oss svaret på hvordan det er å spille i OBOS-ligaen - det er tross alt der han har tilbragt mesteparten av fotballkarrieren sin.

God fornøyelse! Hele programmet ser du i videovinduet øverst.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus