William Nylander har sett strålende ut for Sverige i ishockey-VM og han har notert seg for 13 målpoeng.
William Nylander har sett strålende ut for Sverige i ishockey-VM og han har notert seg for 13 målpoeng. Foto: Ronald Zak (AP)

Nylander skal ta Sverige til VM-gull i ishockey

William Nylander har sett magisk ut for Sverige hittil i ishockey-VM. I dag er Sverige storfavoritt til å slå Latvia.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Eliteserien 1: Molde skal tilbake på topp
Oddssingel Allsvenskan:
Kan Kjartansson senke IFK Göteborg?
Målscorerspill ishockey-VM:
Nylander skal ta Sverige til VM-gull
V65 Leangen:
Supermandag på Leangen
V64 Mantorp:
Vi jakter storcashen med Straigt Flush
V4 Halmstad:
Helfrekke objekter i V4-lunsjen
V5 Bjerke:
Bjerke innleder med fransk lunsj

Mandagens langoddsprogram består av Eliteseriekampen mellom Molde og Viking, det er fire kamper i Allsvenskan og en kamp i Superettan. Det er også kamp i italiensk Serie A og det er full serierunde i finsk Veikauusliga. I tillegg er det to kamper i DamAllsvenskan. I ishockey-VM spilles det fire kamper denne mandagen, mens Kristian Fardal Opseth og hans Erzurum Buyuksehir spiller en meget viktig kamp i bunnstriden i tyrkisk Eliteserie.

NB! Onsdag er det ca 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sverige - Latvia - William Nylander scorer mål - 2,25 (spillestopp kl 16.10)

Etter at Sverige overraskende tapte åpningskampen i hockey-VM med 2-5 mot Tsjekkia, har Sverige tatt fire strake seire. 8-0 mot Italia og 9-1 mot både Norge og Østerrike. Lørdag gikk de seirende ut av en tett, intens og meget kamp mot fjorårets VM-finalist Sveits. 4-3 ble sifrende i den kampen. Sveriges store spiller i den kampen var William Nylander som scoret ett av målene og hadde assist på to av de andre scoringene.

Nylander spiller til daglig i Toronto Maple Leafs, men spilte ikke første del av sesongen for Maple Leafs grunnet uenighet om kontrakten. Nylander kom etterhvert i gang og selv om det er Elias Petterson, Gabriel Landeskog og Elias Lindholm (ikke med i VM) som har fått de største rubrikkene i svenske medier under NHL-sesongen, er det hevet over enhver tvil at William Nylander har vært den klart beste spilleren for Sverige i ishockey-VM. Han står med 13 poeng etter de fem første kampene og har levert fantastisk bra. Kun russeren Nikita Kucherov (14 poeng) er foran Nylander i poengligaen.

Sverige står til 1,05 i odds i ettermiddag og selv om det nok ikke blir seierssifrene som mot Italia, Norge og Østerrike, vinner normalt Sverige dagens kamp med noen måls margin. At Willaim Nylander er en av målscorerne skal det være bra mulighet for. 2,25 er oddsen for at Nylander er en av dem og det spilles.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør