Håvard Nielsen har startet alle de fem første kampene for Greuther Furth denne sesongen, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor hvis man tar en kikk på statistikken.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Nordmannen var Greuter Fürth-spilleren som hadde flest taklinger i forrige serierunde mot Hertha Berlin og Kevin-Prince Boateng. Statistikken hos Bundesliga.com viser at han hadde 36 taklinger, og han vant 19 av dem. Ingen spiller vant flere dueller enn ham.

Se Greuther Furth og Bayern Munchen hos Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Enklere blir det ikke fredag. Da skal han forsøke å stoppe Bayern-stjernen Leroy Sané i å komme rundt på kanten. Sané har scoret i de to siste kampene for Bayern.

Da kommer løpskapasiteten hans godt med. Mot Hertha løp han 12 kilometer, og det var lengre enn noen annen spiller i kampen.

Greuther Fürth - Bayern München

Bayern München vinner og begge lag scorer - 2,20

Kampstart fredag 24. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Sportpark Ronhof Thomas Sommer

Kampen vises på Viaplay og Viasport1

Vi tror at Bayern München vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Håvard Nielsen har spilt for fem forskjellige klubber i Tyskland, og opprykket i vår opp for tredje gang til Bundesliga.

Denne gangen med Greuther Furth. 28-åringen har tidligere gjort det samme med Fortuna Düsseldorf og Freiburg.

Nielsen har til sammen spilt 25 kamper i Bundesliga, men han har kun opplevd å vinne fem av dem. Den sjette seieren kommer ikke fredag, til det er Bayern for sterke.

Se Greuther Furth og Bayern Munchen hos Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Greuther Furt har heller ikke vist noe som tyder på at de skal vinne denne kampen. Laget har tapt de tre siste kampene, og de har kun tatt ett poeng på de fem første serierundene. De skal være et enkelt bytte for Bayern München.

Den tyske giganten har fått en god start på sesongen. Julian Nagelsmanns menn står med fire seire og én uavgjort etter de fem første serierundene, og målforskjellen er 20-4.

I forrige serierunde knuste de nyopprykkede Bochum som vant 2. Bundesliga forrige sesong, foran Greuther Furth. Bayern vant hele 7-0. Resultatet viser at Furth får det tøft fredag kveld.

Her er hele fredagens oddsprogram!

Slipper inn mål mot nyopprykkede lag

Robert Lewandowski scoret kun ett av målene i den kampen, men spissen som fikk Gullstøvelen tidligere denne uken for sine 41 mål sist sesong, har likevel hatt en fantastisk start på sesongen. Mot Bochum scoret han i sin 13. Bundesliga-kamp på rad hjemme, og scoringen var hans 19. på rad for Bayern. En vanvittig prestasjon.

33-åringen troner øverst på toppscorerlisten i Bundesliga sammen med Erling Braut Haaland. Begge har syv mål så langt.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Bayern har vunnet de fem siste bortekampene mot nyopprykkede lag i Bundesliga, men de har sluppet inn mål i alle fem kampene. De har faktisk sluppet inn mål i de seks siste bortekampene mot nyopprykkede klubber i den tyske toppdivisjonen.

Denne kampen vinner Bayern greit, men vi tror Furth har spillere som kan score et trøstemål mot serielederen. Oddsen på at Bayern vinner og begge lag scorer er 2,20. Historien til Bayern på bortebane mot nyopprykkede lag er et godt argument for dette tipset.

Vi tror at Bayern München vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,20 i odds