Gå til sidens hovedinnhold

Nytt tap for Vålerenga

Historien gjentar seg i kveldens kamp mot Sparta.

Torsdagens oddsprogram består i hovedsak av åtte dueller i Tour de Ski og norsk, svensk og finsk ishockey.

Vi har valgt en dobbel fra Get-ligaen. Men først dagens langskudd og avslag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
107. Lillehammer IK - Storhamar U 4,30
Det er mange viktige matcher mellom jevngode lag i Get-ligaen i dag, og vi tror spesielt nabooppgjøret mellom Lillehammer og Storhamar kan bli en thriller. Begge lag "må" vinne, Lillehammer for å holde kontakt med Vålerenga og Lørenskog, Storhamar for å ikke bli hektet av de fem øverste. Det er en sekspoengkamp for Storhamar i ordets rette forstand. Med tap er det 8 poeng bak Lillehammer, med seier kun 2 poeng bak. Disse rivalene hater å tape for hverandre, og det er ikke umulig at vi får se U-tegnet ved ordinær tid.

Dagens avslag
115. Cambridge United - Southport 1,90 2,75 2,80
Dette er et slags toppoppgjør i Conference, men begge lagene har vært under pari i de siste kampene. Utfallet er vidåpent, og når Norsk Tipping ser ut til å ha valgt sin gjerrigste skala, er det bare å stå over. Verken 1,90 på et Cambridge som ble rundtspilt av middelmådige Braintree første nyttårsdag, U til stusselige 2,75 eller 2,80 på et Southport-lag som tapte 0-6 hjemme for Fleetwood første nyttårsdag frister i særlig grad.

Dagens spill
108. Sparta Warriors – Vålerenga H 1,85
Selv om seriegullet og playoff-plassene for lengst er delt ut, er de siste rundene i Get-ligaen viktige med tanke på hvilke lag som møtes i sluttspillet.

Sparta ligger for tiden på femteplass, men det er bare fire poeng opp til Lørenskog på andre og tre opp til Vålerenga på tredje.

Dagens motstandere er begge i meget god form. Sparta har vunnet de fem siste matchene, Vålerenga de siste fire. Sparta hadde en meget hektisk romjul, men har hatt spillefri siden lille julaften. VIF spilte imidlertid så sent som tirsdag, da det ble en sterk 3-2-seier over Lillehammer.

Sparta har hatt et meget godt tak på Vålerenga denne sesongen og har gått seirende ut av de siste fire innbyrdes. Sarpsborgs spillere har rett og slett hatt en bedre innstilling, vært mer aggressive og skjerpet og gått bedre på skøyter enn Oslo-gutta i disse matchene.

Skademessig ser det klart best ut for dagens hjemmelag. Det har vært noe sykdom i troppen, men det ser ut til at alle er friske til kveldens match. Eneste fravær blir dermed forwarden Lars Erik Hesbråten.

Espen Shampo Knutsen må konstatere at poengkongen Justin Donati fortsatt er ute med hjernerystelse. Heller ikke de dyktige backene Brede Cziszar og Stefan Espeland rekker kampen, men viktige Logan Stephenson er tilbake etter karantene.

Det er ventet opp mot 3000 tilskuere i Sparta Amfi, og vi tror et uthvilt og heltent hjemmelag er i stand til å tukte Vålerenga nok en gang.

Kampen vises på TV 2 Sport fra kl 19.

105. Lørenskog – Frisk Asker (0-1) H 1,10
På en småvrien oddsdag tar vi med et «sikkert» objekt for å jekke opp oddsen litt.

Frisk Asker har kollapset fullstendig og står med 0 poeng og 0-29 (!) i målforskjell på de tre siste kampene. Så sent som for to dager siden ble det 0-10 mot middelmådige Rosenborg. Amerikaneren Richard Purslow debuterte i den matchen, men det hjalp altså lite.

Lørenskog ligger for tiden på den viktige andreplassen som gir lett motstand i første sluttspillkamp, men det skiller ikke mer enn fire poeng ned til femteplass. Laget er i god form og har vunnet de fem siste matchene. For to dager siden ble Stjernen slått 6-2, og turen til Storhamar lille julaften endte med 3-2-seier.

Den rutinerte svensken Peter Messa var ute mot Stjernen, og det er ikke kjent om han blir klar til kveldens kamp.

De to siste møtene mellom disse lagene endte 9-2 og 11-1, og alt annet enn en ny storseier til Lørenskog vil være en stor overraskelse.

Vi ender dermed opp med følgende dobbel til 2,04 i odds:

105. Lørenskog – Frisk Asker (0-1) H 1,10
108. Sparta Sarpsborg – Vålerenga H 1,85

Klikk herfor å levere denne dobbelen. Innsatsen kan du justere selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill