Dag-Eilev Fagermo kan si seg meget fornøyd med sesongen hittil. I kveld er det bortekamp mot Arendal i cupen. Odd har ikke seriekamp før 15. juni og dermed kan Fagermo om ønskelig stille med toppet lag til kveldens kamp.
Dag-Eilev Fagermo kan si seg meget fornøyd med sesongen hittil. I kveld er det bortekamp mot Arendal i cupen. Odd har ikke seriekamp før 15. juni og dermed kan Fagermo om ønskelig stille med toppet lag til kveldens kamp. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Odd skal feie over Arendal

Odd har ingen seriekamp til helgen. Det betyr at det formsterke Skiens-laget kan gå all-inn i kveldens cupkamp borte mot Arendal.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Vi jakter cupskreller på midtukekupongen
Oddssingel NM: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard
Oddsdobbel 1 NM: Odd skal feie over Arendal
Oddssingel NM: Lillestrøm får trøbbel i Halden
Oddsdobbel 2 NM:
Sarpsborg 08 reiser seg i kveldens Østfold-derby
V75 Bjerke:
Jackpotkveld med 1,1 mill ekstra i sjuerpotten
V4/V5 Bro Park
: Nettavisen jakter ny galoppsuksess

Det er naturligvis 2. runde i cupen som er den store beholdningen på onsdagens langoddsprogram. Hele 27 kamper skal avvikles og de fleste Eliteserielagene er i aksjon. Det er mange interessante spillobjekters, så er spørsmålet hvor overraskelsene kommer. I tillegg til den norske cupen, er det også full serierunde i sveitsisk Super League og det er kamper i både Nederland og Belgia, mens det er spillefri i ishockey-VM.

NB! Onsdag er det ca 85 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Arendal - Odd handikap fulltid 1-0 - B 1,85 (spillestopp kl 17.55)
Hjemmelaget rykket ned fra OBOS-ligaen etter 2017-sesongen. Gjorde en helt grei sesong i 2. divisjon avdeling 2 i fjor og endte på 6. plass. 6-3-4 på hjemmebane da. Innledet denne sesongen med kun ett poeng på de fire første kampene, men har slått tilbake med to strake seire. 1-1-1 på hjemmebane.

Odd fortsetter å imponere i Eliteserien og søndag overbeviste laget stor borte mot Lillestrøm. Var best i det meste og tok en komfortabel 3-0 seier. Sju seire på de ni første seriekampene, det eneste tapet er kommet borte mot Vålerenga (0-1). Er a poeng med serieleder Molde, men har samtidig en kamp til gode på Molde. 2-1-1 på fire spilte bortekamper.

Odd er naturligvis storfavoritter i kveld. Dag-Eilev Fagermo og Odd har ikke kamp i Eliteserien i helgen og selv om det har vært et tøft kampprogram den siste tiden, trenger ikke Fagermo hvile spillere i kveld. 1,85 i odds på at Odd vinner kveldens bortekamp med minimum to mål, er slett ikke verst betalt og spilles. Objektet kan dog ikke singelspilles. Vi velger å kombinere med en meget godt betalt hjemmeseier fra en annen av kveldens 2. rundekamper.

Fram Larvik - Raufoss H 2,85 (spillestopp kl 17.55)

Hjemmelaget tok sin tredje strake seire i 2. divisjon avdeling 2 lørdag da Senja ble slått 6-1 hjemme i Larvik. 4-1 borte mot Oppsal og 3-1 hjemme mot Sotra i de to foregående og 3-1 hjemme mot Elverum i seriepremieren. Men i andre serierunde røk laget 0-3 borte mot Odd 2 og så ble det 1-1 hjemme mot Grorud i den tredje serierunden. Ligger på 3. plass, kun ett poeng bak serieleder Kjelsås. Slo ut Start i 1. runde med 1-0 seier hjemme.

Nyopprykkede Raufoss har klart seg fint hittil i OBOS-ligaen. Stod med flotte 4-1-2 på de sju første serierundene, før det ble en stygg 2-5 smell hjemme mot Sandnes Ulf i siste serierunde. Ligger på 6. plass og har flotte 3-0-1 på fire spilte bortekamper. Imponerte ikke allverden i 1. runde borte mot Toten. Da måtte laget ha ekstraomganger for å vinne.

2,85 på hjemmeseier er spennende odds. Vi tror på Fram Larvik og kombinerer hjemmeseier til Fram med minimum tomålsseier til Odd. Totalodds på denne dobbelen blir da flotte 5,72.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør