Borussia Dortmund har scoret vanvittige 83 mål på 33 Bundesliga-kamper denne sesongen.

Kun én annen sesong har de scorer flere mål: I 2019-2020-sesongen scoret Dortmund 84 mål på 34 kamper i den tyske toppdivisjonen. Den rekorden tror vi ryker i Erling Braut Haalands avskjedskamp for klubben.

Dette er oddsen på at Erling Braut Haaland scorer i avskjedskampen

Målmaskinen, som skal spille for Manchester City neste sesong, har scoret 61 mål på 66 kamper i Bundesliga. Vi tror mål nummer 62 kommer mot Hertha Berlin.

Borussia Dortmund - Hertha Berlin

Odds: 1. målscorer - Erling Braut Haaland - 3,45 i odds

Kampstart lørdag 14. mai kl 15.30

Spillestopp kl 15.29 Live odds etter kampstart

Signal Iduna Park

Kampen vises på Viaplay og Vsport1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer kampens første mål - 3,45 i odds

Erling Braut Haaland spiller sin siste kamp i den gule Dortmund-trøyen lørdag, og vi tror jærbuen vil avslutte karrieren i Tyskland med stil.

Det kan bety nedrykk for to nordmenn. Rune Almenning Jarstein og Fredrik Bjørkan spiller begge for Hertha Berlin, og de balanserer på nedrykksstreken før lørdagens kamp.

Vinner Stuttgart mot FC Köln hjemme, og Hertha taper mot Dortmund, vil det tyske hovedstadslaget måtte ta den tunge veien ned i 2. Bundesliga.

Klikk her for å se Erling Braut Haalands avskjedskamp for Dortmund på Strim - du får 7 dager gratis her

Dortmund har allerede sikret seg andreplassen i Bundesliga denne sesongen, og kan tilsynelatende ikke ha noe å spille for i lørdagens kamp.

Men det er feil.

Dortmund kan sette ny scoringsrekord lørdag, og Erling Braut Haaland, som tirsdag ble klar for Manchester City, vil score i avskjedskampen foran Signal Iduna Park-publikummet.

Målene renner inn hos Hertha

21-åringen har knust en rekke rekorder etter at han kom til Dortmund.

Han ble blant annet den første spilleren som scoret hat-trick i den tyske toppdivisjonen i debuten som innbytter. Han trengte kun 23 minutter på å score tre mål og sikre 5-3-seier mot Augsburg.

Han er også den yngste spilleren som har scoret 50 Bundesliga-mål. Han tok den rekorden på kun 50 kamper.

Den norske landslagsspissen har scoret 21 mål på 23 Bundesliga-kamper denne sesongen, og vi tror han vil få gode muligheter til å score flere mål mot et Hertha-lag som har sluppet inn 69 mål denne sesongen. Kun bunnlaget Greuther Fürth har flere baklengs enn dem.

Klikk her for å se kampen mellom Dortmund og Hertha på Strim - du får 7 dager gratis her

Haaland har skapt problemer for Hertha tidligere. Han banket inn fire mål mot hovedstadslaget i november 2020. Vi tror 21-åringen er ivrig etter å vise seg frem i denne kampen.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer kampens første mål - 3,45 i odds