Barnes har en imponerende statistikk mot Leeds. Han har scoret i de fem siste kampene på rad mot Yorkshire-laget, og 24-åringen har scoret i samtlige fire kamper mot Leeds i Premier League.

Dette målscorerspillet på Harvey Barnes gir spreke 3,70 i odds

Oddsen på at han scorer mot dem igjen er fristende, og vi lar oss friste.

Leicester - Leeds United

Odds: Harvey Barnes scorer - 3,70 i odds

Kampstart torsdag 20. oktober klokken 19.00

Spillestopp kl 18.59

Emirates Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Se Leicester - Leeds United på Vsport Premier League. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Harvey Barnes scorer mot Leeds. Det spiller du på her til 3,70 i odds

Leicester City-vingen Harvey Barnes kan score i sin sjette kamp på rad mot Leeds torsdag.

Selv om Leicester har tatt fire poeng på de tre siste kampene, ligger the Foxes fortsatt på bunn av tabellen. Likevel; the Foxes vil være ett poeng bak Aston Villa på plassen over nedrykksstreken med seier mot Leeds på King Power Stadium.

Leicester spilte 0-0 mot Crystal Palace lørdag, et resultat som gjør at jobben til manager Brendan Rodgers fortsatt henger i en tynn tråd.

Med James Maddison suspendert, trenger Rodgers noen som kan ta ansvar, og Harvey Barnes virker å være en god kandidat som målscorer i kampen. Iallfall viser tallene det.

Her kan man enkelt bli kunde og være med i alderstrekningen i Lotto

24-åringen har scoret i de fem siste kampene mot Leeds.

Barnes startet scoringsrekken sin mot Leeds da han var utlånt til West Brom i 2018-2019-sesongen. Den gangen scoret han det tredje målet til Albion i 4-1-seieren hjemme på The Hawthorns. Siden den gang har Barnes vært sentral i å ta syv poeng av tolv mulige mot Leeds i Premier League.

Da lagene møttes på King Power Stadium sist sesong, ble Barnes matchvinner, men han har aldri hatt en målgivende pasning i kampene mot Elland Road-laget. Ifølge Transfermarkt er det kun i kampene mot Aston Villa og Burnley han har vært involvert i flere scoringer enn mot Leeds.

Mareritt for Leeds

24-åringen har scoret to mål på åtte kamper så langt denne sesongen, men torsdag møter han favorittmotstanderen sin, Leeds United.

Selv om Harvey Barnes har scoret i de fem siste kampene mot Leeds, er det tre andre Leicester-spillere oddssetterne hos Norsk Tipping mener det er større sannsynlighet for at kommer til å score i torsdagens kamp.

Jamie Vardy (2,40 i odds), Kelechi Iheanacho (2,95 i odds) og Patson Daka (2,95 i odds) betraktes som større favoritter til å sette ballen i mål enn Barnes. Det synes vi er litt rart. De tre har kun scoret to mål til sammen mot Leeds.

Vardy har kun scoret én gang på syv kamper mot Leeds, mens Iheanacho har ett mål på to kamper mot Yorkshire-laget. Daka på sin side har ennå ikke har spilt mot Leeds.

3,70 i odds på Harvey Barnes i torsdagens match er et interessant spill. Yorkshire-laget etterlater seg ofte store rom bak vingbackene, og det er noe kjappe Harvey Barnes er i stand til å utnytte.

Vi tror at Harvey Barnes scorer mot Leeds. Det spiller du på her til 3,70 i odds