I de seks siste kampene mellom Chelsea og Tottenham har oddsen på Chelsea-seier aldri vært høyere enn 1,95.

Man må ifølge statistikken hos nifs.no tilbake til desember 2019 for å finne forrige gang oddsen på Chelsea-seier var over 2,00 mot byrivalen Tottenham hos Norsk Tipping.

Sjekk oddsen på at Chelsea slår Tottenham her

Den gangen var oddsen 2,85 på at Chelsea skulle slå Spurs på Tottenham Hotspur Stadium.

Hvordan kampen endte? Jo, Chelsea vant 2-0. Onsdag får du 2,45 i odds på at Chelsea vinner, og det mener vi er verdt å sette penger på.

Se Tottenham - Chelsea hos Viaplay fra onsdag kl. 20.45. Skaff deg tilgang her

Tottenham - Chelsea

Odds: Chelsea vinner - 2,45

Kampstart onsdag 12. januar klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen kan sees på Viaplay

Vi tror at Chelsea vinner Det spiller du på her til 2,45 i odds

Chelsea slo Tottenham 2-0 på Stamford Bridge i den første semifinalen i ligacupen i forrige uke. Thomas Tuchels menn møter Spurs til returkamp på Tottenham Hotspur Stadium onsdag kveld.

Chelsea dominerte den første kampen og burde vunnet med større margin på Stamford Bridge, og det faktum at de bare vant 2-0 gir Spurs et ørlite hå om at de kan gå videre til finalen på Wembley.

Kai Havertz scoret det første målet til Chelsea på hjemmebane, før et selvmål av Ben Davies sørget for at gjestene fra Vest-London har to måls forsprang før onsdagens kamp.

Så stor er potten i Vikinglotto onsdag. Spillefrist onsdag klokken 18:00.

Tottenham er heldige som bare ligger under 0-2 etter den første kampen.

Romelu Lukaku, Hakim Ziyech og Timo Werner misbrukte nemlig en haug med store sjanser. Tottenham kan takke en svært god Hugo Lloris for at tapet ikke ble større. Tottenham må heve seg mange hakk i onsdagens kamp om de skal kunne kjempe om en plass i finalen.

Son ute med skade

Chelsea har allerede vunnet to ganger mot Tottenham denne sesongen. Begge gangene har Spurs gått av banen uten å score. De tapte 0-2 i ligacupen og gikk på et 0-3-tap i Premier League. Laget fra Nord-London har ikke klart å score mot Chelsea i de fire siste kampene.

Å bryte den trenden blir ikke enklere når de må klare seg uten Son Heung-min. Han fikk en muskelskade i den første kampen. Sørkoreaneren er ventet å være uten resten av januar, men Chelsea har enda større skadeproblemer.

Se Tottenham - Chelsea hos Viaplay fra onsdag kl. 20.45. Skaff deg tilgang her

Gjestene mangler Ben Chilwell, Reece James og Trevoh Chalobah på grunn av skder, N’Golo Kante og Thiago Silva må avlegge negative coronatest for å få spille og keeper Edouard Mendy er i Afrikamesterskapet med Senegal. Men Chelsea har en stor stall, og de har spillere som skal være i stand til å erstatte dem som er ute.

Spurs kjemper om å bli det andre laget som klarer å ta seg til ligacupfinalen etter å ta tapt den første semifinalen med mer enn ett mål. Aston Villa er foreløpig det eneste laget som har klart den prestasjonen. De klarte det i 1993-1994-sesongen.

Og vi tror Villa er det eneste laget som har klart det også etter onsdagens kamp.

Chelsea skal være det beste laget. I denne kampen må Tottenham frem på banen. De må vinne, og de må score minst tre mål. Det vil gi gjestene kontringsmuligheter. 2,45 i odds på Chelsea-seier er ok.

Vi tror at Chelsea vinner Det spiller du på her til 2,45 i odds