Foto: Scanpix/PA

Oddsen på Derby faller

Norsk Tipping har måttet justere oddsen på kveldens kamp mellom Derby og QPR.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag
OL:- Utrolig at ikke Ole Einar er favoritt
V4:Seier i comeback?

OL er viet mye plass på mandagens oddsprogram, og der har vi lansert et spennende spill til 2,0 i odds. Men vi har selvsagt også spillforslag for alle som heller vil sette pengene på fotball.

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

Dagens spill
Academica - Estoril B 1,80
Academica står på 22 poeng i den portugisiske toppdivisjonen etter 17 matcher, og trener Sergio Conceicao uttaler at han ønsker å nå 30-grensen så fort som mulig, et tall som normalt gir fornyet kontrakt.

Laget har ikke det mest kreative angrepsspillet i ligaen, og man belager seg i stor grad på å utnytte motstandernes feil. Parkerte bussen mot Sporting sist og klarte å redde 0-0 takket være heroisk innsats av keeper Ricardo.

Ingen skader av betydning.

Sannsynlig startoppstilling: Ricardo - Djavan, Joao Real, Haliche, Marcelo - Fernando Alexendre, Makelele, Cleyton, Salvador Agra, Ivanlido (de tre siste er mest offensive) - Rafael Lopes.

Estoril, som kjemper om Europa-spill neste sesong, får ofte mer ut av spillet sitt på bortebane (5-2-1) og kommer trolig til å være det førende laget. Fraværsituasjonen er ikke helt optimal, med skader på Tiago Gomes, Bruno Lopes og Joao Pedro og karantene viktige Seba.

Kan likevel mønstre et sterkt lag, med spillere som Evandro, Balboa, Carlitos og Diego Amado.

1,80 på B er ikke drømmeodds, men får duge på en vanskelig spilldag.

Academica - Estoril 3,40 - 3,05 - 1,80
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Derby - QPR H 2,10 (oddsen ble satt ned fra 2,30 i morges)
QPR henger som ventet med i toppen av tabellen. Har fått orden på angrepsspillet, men i kveld er man svekket offensivt. Kantspilleren Matty Phillip er ny på skadelisten, og fra før er lagets soleklare toppscorer Charlie Austin (14 mål) ute.

Derby gjør sakene sine svært bra, og jeg er ikke overrasket. Laget har tatt lange steg de siste sesongene og er et av de mest velspillende i ligaen. Spilte ut Birmingham i store perioder sist og burde ha reist hjem med en komfortabel seier. Fikk imidlertid betale for sjansesløseri og en slapp avslutning og klarte bare 3-3.

Steve McClaren har ingen nye skader å ta hensyn til.

Kampen var opprinnlig satt opp med 2,30 på H, men ble endret til 2,10 i morges. Det er altså åpenbart at mange har valgt å spille på Derby i kveld.

Derby - QPR 2,10 - 3,05 - 3,00
Klikk her for å levere dette spillet

Ikke nettspiller? Registrer konto hos Norsk Tipping her og nå.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus