Gå til sidens hovedinnhold

- Ødegaard er ute mot Fulham

Martin Ødegaard er ute i sin fjerde kamp på rad for Arsenal, men vi tror the Gunners slår Fulham uten nordmannen.

Ødegaard har ikke vært på banen for Arsenal siden 0-3-tapet mot Liverpool på Emirates 3. april. Han spilte ikke de to kvartfinalekampene mot Slavia Praha i Europa League, og han var heller ikke verken på benken eller på banen i Premier League-kampen mot Sheffield United.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Den nye norske landslagskapteinen har slitt med en vond ankel etter landskampen mot Gibraltar i slutten av mars, og Arsenal bekreftet lørdag at både Pierre-Emerick Aubameyang og Martin Ødegaard er ute i søndagens London-derby mot Fulham.

- Høyre ankelen. Martin er ikke tilgjengelig til søndagens kamp mot Fulham, men han håper å være tilbake i lett trening i neste uke, skriver Arsenal på klubbens nettside.

I øyeblikket ser det ut som Arsenal klarer seg greit uten den innlånte Real Madrid-spilleren og fjorårets toppscorer.

Arsenal - Fulham (H-lag scorer begge omganger) - Ja 2,70 (spillestopp søndag kl. 14.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Med Martin Ødegaard ute, briljerte Emile Smith Rowe i torsdagens kvartfinale i Europa League. Arsenals vidunderbarn var sentral da engelskmennene valset over Slavia Praha i den tsjekkiske hovedstaden torsdag, og vi tror han også kan lage problemer for Fulham på Emirates i søndagens Premier League-kamp.

Arsenal har scoret åtte mål på de tre siste kampene uten Aubameyang og Ødegaard, og i de to siste kampene scoret the Gunners i begge omgangene.

Arsenal har faktisk scoret mål i begge omganger i fem av de seks siste Premier League-kampene, og de har scoret i begge omgangene i fire av de fem siste kampene mot Fulham.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

The Gunners har nå scoret i begge omgangene i fem av de seks siste hjemmekampene mot Fulham, og med en Alexandre Lacazette i storform har vi tro på at vertene kan score i begge omgangene på hjemmebane. Lacazette har sammen med Aubameyang scoret i alle tre Premier League-kampene mot Fulham. Han har scoret fire mål mot dem.

Slik Arsenal har spilt i de siste kampene, tror vi Mikel Artetas menn scorer i begge omgangene mot Fulham. Oddsen på at det skjer er 2,70. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset