Arsenal har statistikken på sin side før søndagens kamp mot Leeds.

De har vunnet de elleve siste kampene mot Yorkshire-klubben i alle turneringer. Fasiten viser ni seire og to uavgjorte.

Arsenal er kjempefavoritt. Men dette spillet på seier til the Gunners gir 2,00 i odds

Målene har rent inn hos Leeds når The Gunners har stått på motsatt banehalvdel. De har ikke klart å holde nullen mot Nord-London-laget siden februar 1993. Det er altså 29 år siden.

Skulle Arsenal vinne søndagens kamp vil det være fjerde seieren på rad mot Yorkshire-klubben. Det er i så fall første gang siden 1938 at de har vunnet fire strake kamper mot Leeds.

Arsenal -Leeds

Odds: Arsenal vinner og det scores over 2,5 mål - 2,00 i odds

Kampstart søndag 8. mai kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Emirates Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Arsenal vinner og det scores over 2,5 mål - 2,00 i odds

Siden Tottenham spilte 1-1 mot Liverpool lørdag, har Arsenal muligheten til å skaffe seg en luke på fire poeng ned til rivalen før torsdagens derby i Nord-London.

Skal de klare det, må de vinne søndagens hjemmekamp mot Leeds.

Det tror vi de klarer.

Arsenal er supermotiverte. De vil spille i Champions League neste sesong, og med seier mot Leeds vil de ta et langt skritt mot deltakelse i Europas gjeveste klubbturnering.

Leeds på sin side slåss for å unngå nedrykk.

Drømmemåned for Arsenal

Etter tre seire og to uavgjort, kom Leeds ned på jorden forrige helg da de tapte 0-4 mot serieleder Manchester City. Samtidig vant nedrykksrivalene Burnley og Everton. Dermed henger nedrykksfaren fortsatt som en tjukk tåke over Elland Road.

Jesse Marschs lag lå på 17.-plass før helgens kamper to poeng over Everton og á poeng med Burnley. De tre klubbene kjemper om å unngå nedrykk sammen med Norwich og Watford.

Nå er det 728 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Leeds har slitt mot topplagene i 2022. Siden februar har de sluppet inn fire mål mot både City og Tottenham og seks mot Liverpool. De scoret mot Arsenal i det omvendte oppgjøret på Elland Road i desember, men slapp inn fire. Vi tror Leeds går på et nytt tap søndag.

At kampen spilles i mai er en fordel for the Gunners.

Arsenal har vunnet 15 av de siste 17 Premier League-kampene som er spilt i mai-måned. De står med syv strake mai-seire.

Ben White måtte stå over kampen mot West Ham på grunn av en muskelsskade, og det er usikkert om han spiller søndagens kamp mot gamleklubben.

Kieran Tierney og Thomas Partey er begge ute.

Leeds-manager Jesse Marsch regner med at Stuart Dallas blir ute i et halvt år på grunn av et lårbeinsbrudd.

Kaptein Liam Cooper sto over forrige kampen mot Manchester City på grunn av kneproblemer, men han er ventet å være tilbake til søndagens kamp i London.

Patrick Bamford er trolig tilbake på trening kommende uke, men han spiller ikke mot Arsenal.

Ti tap mot topplag

Statistikken viser at det kan bli en underholdende kamp i London i dag. Det har nemlig vært scoret over 2,5 mål i fem av de siste seks kampene til Arsenal i ligaen, mens fem av de siste syv Leeds-kampene har inneholdt over 2,5 scoringer.

Nå er det 728 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Gjestene fra Elland Road har tapt alle ti kampene mot de nåværende topp seks-lagene, og de har sluppet inn vanvittige 42 mål og scoret kun syv.

Arsenal er i fin form. De har vunnet fem av de siste seks hjemmekampene. Det eneste tapet i denne perioden kom mot Liverpool. Dette skal være en grei hjemmeseier for the Gunners.

Vi tror at Arsenal vinner og det scores over 2,5 mål - 2,00 i odds