Det britiske nettstedet Goal skriver at Mikel Arteta må klare seg uten Martin Ødegaard i torsdagens kamp.

Overraskende

Dette oddstipset gir deg over tre ganger innsatsen på Liverpool-seier mot Arsenal

Nordmannen har vært en nøkkelspiller for Arsenal de siste ukene. Prestasjonene hans i desember gjorde at han ble nominert til månedens spiller i Premier League. Ødegaard har vært så god at han har klart å holde den engelske landslagsspilleren Emilie Smith Rowe ute av laget, selv om 21-åringen er toppscorer i Arsenal denne sesongen.

Spill live på Liverpool - Arsenal-kampen her

Nå risikerer Arsenal å måtte klare seg uten hele ni førstelagsspillere i den første ligacup-semifinalen mot Liverpool.

Liverpool - Arsenal

Odds: Liverpool vinner og holder nullen - 3,35

Kampstart torsdag 13. januar klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Anfield

Slik ser du kampen:

Den vises på Viaplay. Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3,35 i odds

Liverpool spiller på hjemmebane i den første semifinalen i ligacupen etter at kampen på Emirates ble utsatt fra 6. januar til 20. januar.

Jürgen Klopps menn tok en komfortabel 4-0-seier på Anfield i Premier League i november, og selv om denne kampen neppe blir like enkel, tror vi Liverpool vinner.

Sliter å score mot Liverpool

Klopps menn slo Shrewsbury Town 4-1 i FA-cupen søndag med et lag som var sammensatt av et del unge akademi-talenter og flere førstelagsspillere.

Se Liverpool - Arsenal gratis fra kl. 20.45 på Viaplay. Skaff deg tilgang her

Mikel Arteta og Liverpool-manager Jürgen Klopp har tidligere i denne turneringen brukt unge talenter og spillere som har fått lite spilletid i Premier League, men torsdag vil begge managerne antakeligvis stille med sine sterkeste lag. Vinneren av semifinalen, som spilles over to kamper, møter Chelsea i finalen på Wembley.

Vi tror at Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3,35 i odds

Alisson og Trent Alexander-Arnold er tilbake i trening, og begge er aktuelle til kampen mot the Gunners.

Thiago og Divock Origi er fortsatt ute på grunn av skader, mens Mohamed Salah, Sadio Mane og Naby Keita er alle i Afrikamesterskapet.

Ifølge thisisanfiled.com kan Liverpool komme til å stille med dette laget: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Jones; Jota, Minamino, Firmino.

Så stor er Lotto-potten på lørdag. Klikk her for å levere Lotto-kupong

Det betyr i så fall at Liverpool har de antatt beste defensive spillerne på plass, og da vil et svekket Arsenal-lag få problemer med å score. Arsenal har gått målløse av banen i de tre siste kampene mot Liverpool.

Arsenal røk ut av FA-cupen i helgen etter å ha tapt 0-1 borte mot Nottingham Forest, og vi tror også de taper mot Liverpool i den første semifinalen i ligacupen.

Arteta må gjøre endringer

Det er lenge siden det har vært så vanskelig å vite hvilke lag Mikel Arteta starter med. Arsenal har en rekke spillere ute av ulike årsaker. Arteta kan mangle opptil åtte førstelagsspillere til torsdagens kamp.

Overraskende god odds på at Liverpool holder nullen mot skadeskutt Arsenal

The Gunners bekreftet før kampen mot Forest at både Granit Xhaka og den unge spissen Folarin Balogun hadde testet positivt på covid-19, og begge er i isolasjon. Torsdag formiddag melder det britiske nettstedet Goal at Arteta også må klare seg uten både Emile Smith Rowe, som har slitt med en lyskeskade, og Martin Ødegaard.

Takehiro Tomiyasu, som sto over kampen mot Forest på grunn av en skade, spiller trolig heller ikke kampen på Anfield.

Så stor er Lotto-potten på lørdag. Klikk her for å levere Lotto-kupong

Den positive nyheten er at Gabriel Magalhaes er tilbake fra suspensjon.

Arsenal må imidlertid klare seg uten Pierre-Emerick Aubameyang, Thomas Partey, Mohamed Elneny og Nicolas Pepe som alle spiller i Afrikamesterskapet.

Ubeseiret på Anfield

The Gunners har scoret haugevis med mål i ligacupen. De scoret seks ganger mot West Brom, tre mot Wimbledon, to mot Leeds og fem mot Sunderland.

Liverpool har spilt én kamp mindre enn Arsenal på vei til semifinalen, men de har scoret åtte mål på tre kamper. Klopps menn slo Norwich 3-0, Preston 2-0 og slo Leicester City på straffespark. I den kampen lå de under 1-3, men kampen endte 3-3.

Se Liverpool - Arsenal fra kl. 20.45 på Viasat4. Skaff deg tilgang her

I alle disse kampene har Arsenal og Liverpool møtt svakere motstand, og de har stilt med litt ymse lag. Denne gangen har Klopp alle sine sterkeste defensive spillere på plass, og vi tror de klarer å holde nullen mot the Gunners. Liverpool har ikke den samme slagkraften offensivt uten Mane og Salah, men spillere som Firmino, Jota og Minamino skal være i stand til putte et par mål mot Arsenal.

Liverpool er ubeseiret på hjemmebane i alle turneringer denne sesongen. De står med ti seire og fire uavgjorte. Arsenal blir ikke det første laget som slår dem. Vi tror Liverpool slår et sterkt svekket Arsenal-lag hjemme på Merseyside.

Vi tror at Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3,35 i odds