Gå til sidens hovedinnhold

Onsdag går Haaland forbi Gerrard

Steven Gerrard scoret 21 mål i Champions League. Erling Braut Haaland har scoret 20 mål. Vi tror nordmannen passerer Liverpool-legenden onsdag.

Gerrard brukte 73 kamper på å score 21 mål, mens Braut Haaland har scoret 20 mål på 16 kamper så langt. Det betyr at Haaland scorer 1,25 mål i snitt per kamp.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Det gjør Dortmund-stjernen bedre enn Messi og Ronaldo, bedre enn legender som Gerd Müller og Ferenc Puskas og bedre enn Neymar og Mbappe.

Til sammenligning har Ronaldo scoret ett mål per 0,76 kamp og Messi ett mål per 0,80 kamp. Den tyske spisslegenden Gerd Müller er spilleren som har scoret nest oftest i den gjeveste europacupen.

Han har scoret ett mål per 0,97 kamp, mens ungaren Ferenc Puskas har bronseplassen med 0,88. Vi tror den norske målmaskinen fortsetter målshowet i Champions League.

Erling Haaland scorer to eller flere mål - 3,30 (spillestopp onsdag kl. 20.59. Kampstart 21.00)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Erling Braut Haaland har gjort seg bemerket i Champions League siden debuten med RB Salzburg. Han scoret åtte mål på seks kamper i gruppespillet med østerrikerne, og scoret to mål til etter overgangen til Dortmund. Dermed endte han på ti mål i sin første sesong i verdens gjeveste klubbturnering. Slett ikke verst av en tenåring.

Men han var fem mål bak Robert Lewandowski, som scoret 15 mål for Bayern München som vant Champions League. Haaland nøye seg ikke med å være nest best, og sin første hele sesong med Dortmund scoret han ti mål sist sesong. Det gjorde ham til toppscorer i Champions League.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Det var to mål mer enn Kylian Mbappe, som gikk én runde lenger enn Haaland med Paris S. Germain, og fire mål mer enn Karim Benzema, som også spilte to kamper mer enn nordmannen i turneringen.

Haaland har fått en god start på sesongen i Bundesliga, hvor han står med fem mål på de fire første kampene.

Besiktas har tapt åtte av elleve kamper mot tyske lag, og de har sluppet inn 21 mål. Det gir et snitt på nesten to baklengs per kamp. Det er også interessant å merke seg at tyrkerne bare har vunnet én av de siste ti kampene i Europa, og vi tror Haaland kan få gode arbeidsforhold i onsdagens kamp.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Dortmund scorer og scorer. Sammen med Bayern München er de laget som scorer flest mål i snitt per kamp i de fem største ligaene i Europa.

Laget til Marco Rose har scoret 3,25 mål per kamp så langt, og Haaland har scoret en tredjedel av målene. Den norske landslagsspissen er i kjempeform.

Han scoret fem mål for Norge i de siste tre VM-kvalikkampene, og han fulgte opp med å score to mål i helgens Bundesliga-match. Syv mål på de fire siste matchene er veldig bra. At Haaland kan score to ganger mot Besiktas er ganske sannsynlig. Det gir 3,30 i odds.

At Haaland kan score to ganger i onsdagens kamp gir 3,30 i odds.