*Nettavisen* Sportspill.

Oppreisning for Moyes og United?

Foto: Getty Images / All Over Press

Nettavisens oddsekspert finner verdi i knepen United-seier.

04.07.14 10:55

Sportspills øvrige meny tirsdag:
V5 Bjerke:Lunsjtips
V4 Romme:
Patrik på hjemmebane
V64 Jägersro:Fristende kveldsmeny

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Frode Gjesdal, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

Her kan du lese mer om Steven.

Tirsdagens langoddsprogram består for det meste av hockeykamper, blant annet fra NHL, men man kan også spille på semifinalen i den engelske ligacupen og en kamp i spanske Copa del Rey.

Dagens langskudd
Sunderland - Manchester United (Hcp 1-0 fra start) U 3,40
Manchester United rotet seg bort hjemme mot Swansea i FA-cupen og treneren David Moyes er under stadig større press. Nå blir det flere endringer i startelleveren og Wayne Rooney, Michael Carrick, Nemanja Vidic, Patrice Evra og David de Gea forventes alle å starte.

Marouane Fellaini, Ashley Young, Nani, Fabio samt Rio Ferdinand er ikke aktuelle og Robin van Persie skal heller ikke risikeres. United slo Sunderland 2-1 borte i ligaen tidligere i år, og da hadde dagens spilleforslag sittet som et skudd.

Sunderland gjør gjerne sine beste kamper mot de gode lagene. Trives som "underdogs" og slo som kjent ut Chelsea i forrige runde. Det er få nyheter knyttet til Sunderlands tropp, men eks-Unitedspilleren John O'Shea er tilgjengelig siden sist.

Vi forventer ingen klassiker på Stadium of Light, men blir ikke overrasket om United jobber hjem en knepen seier.

Sunderland-Manchester United (hcp) 1.90-3.40-2.80

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens dobbel
Valencia Hcp 1–0 fra start, 1,61 og
LA Kings H, 1,85.
Totalodds: 2,97

Atletico Madrid fortsetter å imponere og skal selvsagt være favoritter mot Valencia, særlig over to kamper. I kveldens oppgjør synes vi dog de har fått vel mye tillit av oddsetterne. Riktignok har Madrid-manager Diego Simeone tatt med seg en sterk tropp til Mestalla, men fokuset er nok allerede begynt å rette seg mot toppoppgjøre mot Barcelona på lørdag.

Valencia vant den første kampen under sin nye trener Juan Antonio Pizzi (2–0 mot Levante). Angriperen Jonas siner karantene, men ellers ser alt greit ut.

Uavgjort eller ettmålstap vil ikke være noen katastrofe for Atlético foran returkampen på Vicente Calderon, og 1.61 på HU synes verdt noen slanter.

Minnesota har slått tilbake med to strake seirer etter en lengre tapsrekke

5–3 mot Capitals var resultatmessig bra, men alle som så kampen kan skrive under på at det var et ran med tanke på spill og sjanser.

Wilds hadde Fru Fortuna på sina side og skåret på nesten alt. 11 skudd på mål i løpet av en hel kamp var rett og slett ynkelig.

Angrepsspillet sitter ikke og alt tyder på at de må unnvære to av sine viktigste offensive kort i kveld (Mikko Koivu og Zach Parise).

Jeg likte det jeg så av LA Kings mot Vancouver sist (3–1). Laget spilte med mye energi og kunne vunnet med større sifre. Førstekeeper Jonathan Quick var tillbake i buret etter skadefravær, og troppen er nå fulltallig.

Hadde helst ville hatt et Moneyline-alternativ (Kings, inklusive overtid/straffer), men nå får det bli spill på ren hjemmeseier til 1.85.

Valencia-Atletico Madrid hcp 1.61-3.60-3.65
LA Kings-Minnesota 1.85-3.75-2.95

Totalodds: 2.97

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag