Lørdagens tippekupong består av tre kamper fra Premier League og ni kamper i Championship. Bonuspotten er nå oppe i ca 1,1 millioner kroner og innleveringsfristen er som vanlig klokka 15.55.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!


1. Newcastle - Wolverhampton
De tre første kampene er hentet fra engelsk Premier League. Newcastle har tapt åtte av sine ti siste kamper (2-0-8) og ligger nå på 17. plass med 25 poeng - bare tre poeng foran Fulham under streken, som virkelig har våknet til liv i det siste. De kommer fra 1-3 tap borte mot Manchester United søndag, lagets andre strake nederlag, og står med 4-2-6 hjemme før denne. Wilson, Manquillo og Schär er alle bekreftet ute, mens Joelinton og Fernandez begge betegnes som usikre til oppgjøret. Det endte 1-1 her sist sesong, samme resultat som da disse to møttes i Wolverhampton i slutten av oktober i det omvendte møtet mellom lagene tidligere denne sesongen.

Wolves er er nummer tolv med 33 poeng og i et slags ingenmannsland på tabellen i øyeblikket. De er også ute av FA Cupen etter tapet mot Southampton og har nå bare serieinnspurten i Premier League å konsentrere seg om. Borte har det blitt 4-2-6 så langt inneværende sesong. Forrige fredag slo de Leeds 1-0 hjemme, noe som gir småpene 3-1-1 på de siste fem etter en tøff periode like etter og rundt jul. Podence, Boly, Marcal og toppscorer Jimenez er fortsatt ute for ulvene.

En småvrien nøtt innleder lørdagskupongen. Wolverhampton er formlaget av disse, mens hjemmelaget kjenne pusten av Fulham og trenger poengene kanskje aller mest. UB på 96-rekkeren, mens det blir HUB og helgardering på det største kupongforslaget.

2. Leeds - Aston Villa
Leeds er ikke lett å bli kloke på for oddstipperne. Etter to strake tap tok laget en solid 3-0 seier hjemme over Southampton i hengekampen tirsdag, noe som betyr fem seire og fem tap på de siste ti for Bielsas mannskap. De nyopprykkede ligger dermed på en finfin 10. plass med 35 poeng og slipper å bekymre seg for noe nedrykksstrid utover våren. 5-2-5 er fasiten hjemme på Elland Road. Koch, Berardi, Rodrigo, Forshaw, Poveda-Ocampo, Phillips og Shackleton er alle trolig ute også her, mens Klich er tvilsom. Det omvendte møtet mellom lagene i oktober endte med 3-0 seier til Leeds i en kamp der Patrick Bamford scoret hattrick.

Aston Villa er to plasser foran vertene på 8. plass med 36 poeng og har i tillegg én kamp mindre spilt enn Leeds. 2-1-2 siste fem etter 1-2 tapet hjemme mot Leicester søndag. Borte har de faktisk småpene 6-2-4, fire poeng mer enn hva de har sanket hjemme på Villa Park til nå. Cash, Hause og Wesley mangler og fredag ble det også kjent at sentrale Grealish mister oppgjøret.

To særdeles ustabile lag. En god Leeds-prestasjon kan fort bli avløst av en dårlig, men vi satser på at HU skal holde.

3. West Bromwich - Brighton
Det omvendte møtet mellom lagene tidligere i sesongen endte 1-1, mens Brighton vant 3-1 i FA Cupen her for ganske så nøyaktig to år tilbake. West Bromwich er nest sist med 14 poeng og det aller meste tyder på at laget tar turen tilbake til Championship igjen på første forsøk. Kun én seier på de siste ti: 1-3-6, og totalt har det blitt 2-8-15 for Allardyce & co. 1-4-8 borte gjør dem til ligaens nest svakeste på utebane. Forrige lørdag spilte de 0-0 borte mot Burnley, lagets andre strake poengdeling etter at det ble 1-1 hjemme mot Manchester United i forrige hjemmekamp. Ajayi soner, mens Gibbs fortsatt er ute med skade. Snodgrass nærmer seg et comeback.

Brighton befinner seg på 16. plass med 26 poeng og trenger fortsatt poeng for å holde nedrykksstreken på avstand. Etter 25 runder har de nå fire poeng ned til Fulham under streken. Etter en fin periode med tre seire på fire mulige har det nå blitt to poeng på de siste tre (0-2-1) og exit fra FA Cupen borte mot Leicester. Mandag røk de 1-2 hjemme mot Crystal Palace, lagets første nederlag i ligaen på seks kamper. 4-4-4 borte. Andone og March er fortsatt på fraværslita, mens duoen Lamptey og Webster begge er usikre til oppgjøret.

West Bromwich har allerede én fot og vel så det i Championship, mens gjestene trenger poeng for å holde bunnlagene på avstand. Synes det stinker poengdeling av denne, men spiller UB på begge de to kupongforslagene lørdag.

4. Brentford - Stoke
De ni siste kampene på lørdagskupongen er hentet fra Championship i England. Tilsvarende oppgjør i ligaen forrige sesong endte målløst, mens det ble 1-0 i FA Cupen her i januar i fjor. Det ble 3-2 seier til Stoke da lagene møttes i det omvendte møtet tidligere i sesongen. Etter en stygg rekke på tre strake tap, kunne omsider opprykksjagende Brentford juble for tre poeng igjen onsdag kveld da Sheffield Wednesday ble slått 3-0 hjemme på eget gress. Det betyr 6-1-3 på de siste ti for laget som ligger på 2. plass med 60 poeng, samme poengsum som tabelltreer Watford, mens det skiller sju poeng opp til serieleder Norwich. De to øverste lagene rykker som kjent direkte opp, mens lagene fra 3 til 6. plass spiller playoff om den tredje opprykksplassen. 9-5-2 hjemme. Henry, Jansson og Baptiste er ute med skade. Toppscorer Ivan Toney er tilbake.

Stoke kommer fra 0-2 tap borte mot Barnsley i midtuken og ligger med det på 10. plass med 40 poeng - i et slags ingenmannsland på tabellen. Det skiller ni poeng opp til Cardiff på den sjette og siste Play Off-plassen i øyeblikket. Formen siste fem viser 2-1-2, mens det har blitt 4-8-4 borte til nå for laget som slo Brentford hjemme tidligere i sesongen. Fox, Collins og Campbell er ute med skade, mens klubblegenden Shawcross nylig forlot klubben han tjenestegjorde i mange år.

Vi gir Brentford tillit i jakten på opprykk og spiller H i kamp fire.

5. Swansea - Bristol City
Swansea er i likhet med Brentford med i kampen om direkte opprykk til Premier League neste sesong der de ligger på 4. plass med 59 poeng, bare poenget bak Brentford og Watford på henholdsvis 2. og 3. plass. De har i tillegg to kamper til gode. Pene 10-5-1 hjemme i Wales så langt og onsdag slo de Coventry 1-0 hjemme i midtukerunden. Routledge, Bennett, Morris, Cullen og Benda er alle på skadelista. Det motsatte oppgjøret mellom lagene i oktober endte 1-1, mens det ble Swansea-seier med 1-0 her tilbake i juli fjor.

Bristol City er nå nede på 12. plass med 42 poeng og har meldt seg ut av Play Off-kampen etter en tung periode med seks strake tap, før de slo tilbake med en viktig 3-1 seier borte over Middlesbrough tirsdag kveld. De har dermed 6-1-9 totalt på utebane og sju poeng opp til en Play Off-plass før helgens runde. Lansbury, Mawson, Martin, Dasilva, Watkins, Weimann og O'Dowda er alle fortsatt ute hos gjestene.

Swansea er ligaens nest beste hjemmelag og har vunnet fire av sine fem siste totalt. Vi tror på hjemmeseier i Wales lørdag og markerer for H.

6. Rotherham - Reading
Det endte 1-1 her for to sesonger siden sist Rotherham var oppe, mens Reading vant 3-0 i det omvendte møtet mellom disse to tilbake i oktober i fjor. Rotherham er tredje sist og under streken med sine 29 poeng, men de har to kamper til gode på Birmingham på riktig side av nedrykksstreken som har to poeng mer. Etter en fin periode etter jul med 4-1-1 på seks kamper har det nå blitt fire strake tap for klubben. 4-3-8 hjemme totalt etter tirsdagens 0-1 tap hjemme mot Nottingham. Lindsay, Mattock og sentrale Ogbene har alle stått over de siste kampene grunnet skade, men forventes å være tilbake igjen ganske snart.

Reading startet sesongen bra og var tidlige serieledere i fjor høst. De er på 5. plass med 51 poeng i øyeblikket, men de har tapt fire av de siste fem (1-0-4) og kommer fra to strake nederlag. Kun to poeng skiller ned til Bournemouth på 7. plassen utenfor Play Off. Tirsdag skuffet de med å tape 0-1 borte mot tabelljumbo Wycombe. Totalt har det blitt 6-6-4 på fremmed gress. Meite, Swift og Araruna mangler for gjestene.

To lag ute av form. UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

7. Middlesbrough - Cardiff
Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 1-3, mens det ble 1-1 da lagene møttes i Cardiff i fjor høst. Middlesbrough skuffet med å tapte 1-3 hjemme mot formsvake Bristol City i midtuken og er med det nederlaget nede på 9. plass med 46 poeng, tre poeng bak gjestene på den siste Play Off-plassen før dette viktige oppgjøret. Totalt har det blitt 8-2-6 hjemme på Riverside og formen siste fem viser to seire og tre tap. Tavernier og Browne er begge på skadelista.

Cardiff er det store formlaget i Championship med seks strake seire. Etter onsdagens sterke 2-1 seier borte over Bournemouth er nå laget oppe på 6. plass med 49 poeng og forbi nettopp Bournemouth og inn på den siste Play Off-plassen i ligaen. Borte har de pene 8-4-4, noe som gjør dem til ligaens tredje beste lag på fremmed gress. Kun serieleder Norwich og Brentford har tatt flere. Ralls, Vassell, Bamba, Tomlin og Osei-Tutu er alle fortsatt ute.

Vidåpen og viktig duell i kampen om en play off-plass. Vi ser ingen annen utvei enn å helgardere oppgjøret - HUB.

8. Blackburn - Coventry
Etter fem tap på rad er nå Blackburn nede på 15. plass med 39 poeng og langt bak Play Off i øyeblikket. Onsdagens 2-3 nederlag hjemme mot formsterke Watford var det femte strake for Tony Mowbrays mannskap som totalt har 6-4-5 hjemme på Ewood Park inneværende sesong. De vant faktisk hele 4-0 i det omvendte møtet mellom lagene på bortebane tilbake i oktober. Johnson, Ayala og Wharton mangler fortsatt og her er også Johnson, Gallagher og Holtby trolig ute.

Coventry røk 0-1 borte mot opprykksjagende Swansea i Wales onsdag kveld og ligger med det på 20. plass med 34 poeng. De har 1-1-4 på de siste seks, der seieren kom nest sist i 2-0 triumfen hjemme over gode Brentford. Fem poeng skiller ned til Rotherham under streken. 2-4-10 borte er tredje svakest i hele ligaen. Kun Huddersfield og Wycombe er dårligere på reisefot. Godden og Jones er fortsatt ute en stund og ikke aktuelle med det første.

Blackburn trenger sårt en seier etter fem strake tap. Vi tror det snur i ettermiddag og spiller H i kamp åtte.

9. Preston - Huddersfield
Preston spilte 0-0 hjemme mot Stefan Johansens Queens Park Rangers onsdag kveld og ligger med det resultatet på 14. plass med 40 poeng. Ni bak en Play Off-plass og elleve ned til lagene under streken. Formen siste fem viser 1-1-3 og hjemme på Deepdale har det blitt svake 4-3-9 så langt denne sesongen, mens halvparten av de 16 bortekampene alle har endt med full pott. Det endte 3-1 her forrige sesong og med 2-1 seier til Preston i det omvendte møtet i Huddersfield tidligere i sesongen. Bodin og Moult ute med skade, mens duoen Bauer og Rudd ikke blir å se mer denne sesongen.

Bortesvake Huddersfield (2-4-10) er ligaens nest svakeste på fremmed gress. De kommer fra 0-2 tap borte mot Derby i midtuken, men slo til med en sterk 4-1 seier hjemme over topplaget Swansea sist helg - lagets eneste seier på de siste ti: 1-2-7. Ligger nå på 19. plass med 36 poeng og skal passe seg så de ikke blir involvert i bunnstriden også denne sesongen. Aarons, Eiting, Koroma og Schindler sliter med sine respektive skader, mens Elphick rapporteres å være tilbake i trening igjen.

Fristende å prøve hjemmeseieren mot bortesvake gjester ute av form, men vi halvgarderer her. HU.

10. Barnsley - Millwall
Barnsley har vært en positiv overraskelse denne sesongen med en 8. plass (48 poeng) før denne runden. Det skiller bare ett poeng opp til Cardiff på den viktige 6. plassen som gir Play Off etter at laget slo Stoke 2-0 hjemme onsdag. 8-3-4 hjemme, mens det ble 1-1 da disse to møttes i London i oktober. Pene 4-2-0 på de siste seks, der de fire siste alle har endt med seier og full pott. Kitching og Williams er fortsatt ute.

Millwall var inne i en flott periode med tre strake seire, men uavgjortspesialistene fra hovedstaden fornekter seg ikke og har nå to poengdelinger på rad. De har faktisk ni på rad uten tap (4-5-0) og har ikke gått poengløse av banen siden de røk mot Nottingham borte i midten av januar. Totalt 9-16-7 der halvparten av de 32 kampene har altså endt med U. 6-6-4 borte. Tirsdag spilte de 1-1 mot Luton på utebane og ligger med det på 11. plass med 43 poeng. Leonard, Cooper, Zohore, Mahoney, Wallace og Kieftenbeld er alle trolig ute her.

Vi liker det vi ser av Barnsley om dagen og gir laget tillit på hjemmebane. H.

11. Luton - Sheffield Wednesday
Luton måtte nøye seg med 1-1 og ett poeng i tirsdagens hjemmekamp mot Millwall i en kamp de ledet helt til gjestene utlignet på overtid. Det plasserer klubben på 17. plass med 38 poeng, foreløpig ni poeng unna en nedrykksplass. 5-6-4 hjemme. Det endte 1-0 her på samme tid i fjor, mens Luton vant 1-0 da de gjestet Sheffield i oktober. Lockyer og O'Kane mangler for vertene, mens Pearson er usikker.

Sheffield Wednesday startet som kjent sesongen med tolv minuspoeng, en straff som senere ble redusert til seks. De er nest sist med 28 poeng, men har én kamp til gode på Birmingham som ligger tre poeng foran på riktig side av streken. Onsdag røk de 0-3 borte mot topplaget Brentford - lagets tredje strake nederlag. Totalt har det blitt 3-2-11 på utebane. Shaw er tilbake fra karantene etter det røde kortet han pådro seg mot Birmingham sist helg, mens Green, Luongo, Odubajo, van Aken og Iorfa alle er ute med skade hos nestjumboen.

Vi stoler slett ikke helt på Luton mot et lag i poengnød i denne ligaen, men på en krysskrevende lørdagskupong må man ta standpunkt. Det blir derfor H i kamp elleve.

12. Birmingham - Queens Park Rangers
Birmingham er såvidt over streken med sine 31 poeng etter fire tap på de fem siste (1-0-4). Seieren kom i det viktige bunnoppgjøret borte mot Sheffield Wednesday sist helg, mens de røk 1-3 hjemme mot serieleder Norwich tirsdag kveld. Hjemme har det blitt svake 2-3-11, noe som gjør dem til ligaens svakeste på eget gress. Det ble 0-2 her sist sesong og 0-0 mellom lagene i det omvendte møtet inneværende sesong. Ingen nye fravær.

QPR har vært i kanonform siden Stefan Johansens ankomst på lån fra Fulham tidligere i vinter. Solide 6-1-1 på de siste åtte er fasiten for laget som kommer fra 0-0 borte mot Preston onsdag etter at de fire foregående alle ble vunnet. De har med det klatret opp på 13. plass med 40 poeng og skaffet seg et aldri så lite pusterom ned til lagene nede i gjørma. 4-6-5 borte. De vant 2-0 her forrige sesong. Owens, Amos og de Wijs mangler.

Synes det er litt verdi i B på formsterke gjester, men det største kupongforslaget halvgarderer vi oppgjøret - UB.

Sportspills 96-rekker:
1. Newcastle - Wolverhampton UB

2. Leeds - Aston Villa HU

3. West Bromwich - Brighton UB

4. Brentford - Stoke H

5. Swansea - Bristol City H

6. Rotherham - Reading UB

7. Middlesbrough - Cardiff HUB

8. Blackburn - Coventry H

9. Preston - Huddersfield HU

10. Barnsley - Millwall H

11. Luton - Sheffield Wednesday H

12. Birmingham - Queens Park Rangers B


Sportspills 432-rekker:
1. Newcastle - Wolverhampton HUB

2. Leeds - Aston Villa HU

3. West Bromwich - Brighton UB

4. Brentford - Stoke H

5. Swansea - Bristol City H

6. Rotherham - Reading HUB

7. Middlesbrough - Cardiff HUB

8. Blackburn - Coventry H

9. Preston - Huddersfield HU

10. Barnsley - Millwall H

11. Luton - Sheffield Wednesday H

12. Birmingham - Queens Park Rangers UB