Det er 5. runde i FA-cupen som er det store i England denne midtuken og i kveld spilles tre av kampene, der Chelsea mot Liverpool er den soleklare godbiten. Det spilles også cup i Tyskland og her er det to kvartfinaler som skal spilles i kveld. Forøvrig er det kamper i både League og League Two i England og full serierunde i SHL og 10 kamper i NHL natt til onsdag.

NB! Onsdag er det ca 89 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Reading - Sheffield United B 1,67 (spillestopp kl 20.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Svak hjemmestatistikk for Reading

5. runde i den engelske FA-cupen. Reading tok seg hit etter omkamp og straffespark mot divisjonskollega Cardiff i 4. runde, og måtte også ha omkamp mot Blackpool i 3. runde. Svært moderate 2-3-5 på de ti siste seriekampene og ligger på 16. plass med 45 poeng i Championship. Ustabile 7-2-9 på hjemmebane. Forsvarsspillerne Liam Moore og Matt Miazga er begge usikre foran kveldens cupkamp. Chris Gunter, Lucas Joao og Lucas Boye er alle fortsatt ute med skader.

Sheffield United kan stille uthvilt

Sheffield United med 2-0 seier borte mot Milwall i 4. runde, men har ikke spilt kamp siden forrige lørdag, da det ble 1-1 hjemme mot Brighton i Premier League.Har gjort det strålende der og ligger på 8. plass med 40 poeng. Forsvarsspilleren Enda Stevens er usikker. Manager Chris Wilder antyder at han vil gjøre få endringer på sitt lag og stille med bortimot toppet mannskap. Sheffield United hadde spillefri i helgen grunnet ligacupfinalen og det er neppe noe minus.

Sheffield United tok seg enkelt av Millwall borte i 4. runde og har vunnet de fire iste kampene mot Reading uansett turnering og bane. Sheffield United har vunnet 13 av sine 14 siste FA-cup-kamper mot lag fra en lavere divisjon. 1,67 på Sheffield United er helt grei odds, men i snaueste laget til et singelspill. Vi kombinerer med en svært godt betalt borteseier i League One.

Ipswich - Fleetwood Town B 2,70 (spillestopp kl 20.40)
League One. Det så lenge ut til at Ipswich skulle ta seg tilbake til Championship på første forsøk, men med 1-1-5 på de ti siste seriekampene, har Ipswich falt ned til 9. plass på tabellen med sine 52 poeng. Det er fem poeng opp til Oxford på den siste playoffplassen.

Kanonform på Fleetwood Town

Fleetwood Town på plassen foran med 55 poeng, men har kun spilt 32 seriekamper og har dermed både en og to kamper tilgode på lagene foran. Er ubeseiret på sine ni siste seriekamper (5-4-0) og har enda sterkere 5-1-0 på sine seks siste seriekamper. Med seier i kveld tar laget seg opp på 6. plass.

Det er ikke så lett å forstå at formløse Ipswich er satt til favoritt i denne. 2,85 på borteseier må være et opplagt valg og Fleetwood-seier kombineres med seier til Sheffield United. Totalodds på denne dobbelen 4,51.

Klikk her for å levere dette spillet