*Nettavisen* Sportspill.

Over 4 mill i bonuspotten!

Foto: Hommedal, Marit (Scanpix)

Se hvordan vi skal få 12 rette på en spennende midtukekupong.

03.08.11 09:54

Sportspills meny onsdag
Tippetips:Vi garderer for et par overraskelser
Oddstips 1:
Vi forventer storseier til Asker
Oddstips 2:Tungt for RBK i Tsjekkia
Sjekk også:Lesernes oddstips onsdag

Midtukekupongen består av Champions League-kvalifisering, Tippeliga og Adeccoliga. Leveringsfristen er klokken 17.55. TV 2 viser Brann - Viking klokken 19.00.

Bonuspotten er oppe i 4.100.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. FC Viktoria Plzen - Rosenborg
Champions League-kvalifisering, 3. runde, returkamp etter 1-0 til Plzen på Lerkendal.

Klasseforskjellen var nok større enn mange hadde trodd på forhånd, på de regjerende tsjekkiske og norske seriemestere. Det var litt trist å se hvor harmløse Rosenborg var, når man tenker tilbake på hva denne klubben utrettet før i tiden. Plzen var strengt tatt best på alt, kontrollerte, og vant. I våre øyne var 0-2 nærmere enn 1-1. Siden da har tsjekkiske Gambrinus Liga startet opp, der Plzen spilte 2-2 hjemme mot Liberec på lørdag. Plzen startet her med samme ellever som på Lerkendal, med unntak av 1. keeperen som måtte ut, og siden vi ikke kan se at noen ble skadet, kan vi forvente noe lignende i dag.

Rosenborg har med 1-2 for Stabæk, 0-2 for Breidablik, 0-1 for Plzen og 1-1 i Sogndal bekreftet at de fortsatt er et stykke unna gamle høyder. Tapet for Plzen var trøndernes første på hjemmebane i Europa-kvalik noensinne.

Per Ciljan Skjelbred har spilt sin siste kamp for Rosenborg før overgangen til Hamburg. Han kunne og skulle spilt i dag, men svimmelhet og ubehag etter en smell i hodet mot Sogndal holder ham hjemme. RBK.no melder følgende: "Bortsett fra Skjelbred, langtidsskadde Boti Goa, Michael Jamtfall og ankelskadde Jon Inge Høiland så kan Jan Jönsson velge fritt blant RBK-spillerne foran returoppgjøret mot tsjekkerne. Nyervervelsen Mohammed-Awal Issah er ikke spilleberettiget for denne runden Ecup-kvalik." Dette er troppen:

Daniel Örlund, Mikael Lustig, Simen Wangberg, Jim Larsen, Mikael Dorsin, Gjermund Åsen, Markus Henriksen, Fredrik Winsnes, Jonas Svensson, Mushaga Bakenga, Rade Prica, Morten Moldskred, Daniel Fredheim Holm, Alejandro Lago, Even Barli, Trond Olsen, Fredrik Midtsjø.

Plzen er videre med uavgjort, men på hjemmebane vil de selvsagt ønske å drepe kampen med en scoring. De kan være tålmodige og vente på den ene, gode sjansen, og de kan sverme rundt Rosenborgs mål og vente på at de trønderske forsvarerne feilposisjonerer seg slik som sist. Det er Rosenborg som frem og score, det er Rosenborg som er under press. Det Rosenborg-laget vi så på Lerkendal, som nå er uten Skjelbred, levner vi meget små sjanser i Plzen. H i kamp 1.

Følg dagens sport LIVE her

2. Malmö FF - Rangers
Champions League-kvalifisering, 3. runde, returkamp etter 1-0 til Malmö på Ibrox.

Malmö overrasket oss og mange andre stort ved å vinne 1-0 på Ibrox. På papiret så det ut som en fryktelig vanskelig oppgave, for Malmö har ikke vært spesielt gode på bortebane denne sesongen, men Rangers har tydeligvis ikke våknet ennå. På hjemmebane derimot, er Malmö sterke med sine 5-1-2 i Allsvenskan. De slo også HB Torshavn 2-0 her i den 2. runden i CL-kvaliken. Rangers manager McCoist sa etter kampen i Glasgow at svenskene helt enkelt fremsto som bedre trent og mye skarpere enn hans egne gutter. I helgen spilte Malmö bare noen minutter, men scoret også et mål, før kampen mot Djurgården ble avbrutt på grunn av kinaputter.

Trener Rikard Nordling spilte sine kort riktig i Glasgow og han fikk kampen inn i det sporet han ønsket. Malmö var nærmere 2-0 enn Rangers var 1-1, tro det eller ei. I helgen hvilte han blant annet Palermo-klare Agon Mehmeti (a) med tanke på dagens kamp. Men så viste det seg at hele laget fikk hvile, eller hvertfall slapp å spille 90 minutter. Det er lite skader.

Rangers vant 2-0 borte mot St. Johnstone på lørdag, og med det fikk den ferske manageren McCoist sin første offisielle seier. Han er nå optimistisk med tanke på returkampen i Malmö. Skademessig ser det greit ut for Rangers. De er fortatt uten Kyle Lafferty, og kapteinen David Weir spilte ikke i helgen etter at han skadet seg mot Malmö. Den nye, rumenske forsvarsspilleren Dorin Goian har fått arbeidstillatelse og debuterte i helgen.

Hvis Rangers vinner i Malmö, er det første gang på deres 55 år lange historie i europeisk klubbfotball at de går videre etter først å ha tapt hjemme. Skottene er optimister og mener de har gode sjanser. Dette blir nok en jevn kamp med mye nerve i. Malmö har en fantastisk mulighet her, og vi tror de tar vare på den gjennom klokt, taktisk spill. HU i kamp 2.

3. Brann - Viking
Tippeliga. Det er virkelig futt i Brann om dagen, noe de viste ved å vinne 3-2 i Skien på søndag. Nå er de oppe på 4. plass og har 4-0-1 på sine fem siste. Og det er på ingen måte kjedelige kamper, noe en målforskjell på 14-10 i Branns favør i disse fem viser. Det er Ojo og Guastavino som står for mange av avslutningene, men på søndag var også unge Haugen frempå og scoret 3-1-målet. Brann har nå 5-1-2 på hjemmebane og er i storform.

Det er ingen skader eller karantener hos Brann. 1. keeper Piotr Leciejewski skal også være tilbake fra sitt bryllup i Polen, men vi finner ingen bekreftelse på det, svart på hvitt i skrivende stund. Men Opdal henvises trolig til benken igjen.

Viking var stødige hjemme mot Fredrikstad og vant 2-0 på søndag. De Lanlay og Nevland scoret. Mye har ordnet seg for Viking, de tar poeng igjen og har kun ett tap på de åtte siste. Bortestatistikken er likevel ikke noen drøm. 2-1-5 totalt og bare 4 scorede mål.

Patrik Ingelsten (a) er ute på lang sikt. André Danielsen (m) var tilbake på søndag og spilte første omgang, uten å egentlig få til stort. Men han er tilbake og det er viktig for Viking. King Gyan (m) returnerer fra suspensjon, og mannskapet er nær fulltallig. Tomasz Sokolowski spilte for Viking 2 mot Notodden og var i fin form der.

Det ble 3-3 på Brann stadion forrige sesong. Magefølelsen sier at det blir mange mål igjen, og at begge lag scorer igjen. Vi tror mest på Brann, men kan Viking klare uavgjort? De jo spiller bra for tiden, og vi tar høyde for ett poeng til hver. Disse lagene møtes også i kvartfinale i cupen, i Stavanger 14. august. HU i kamp 3.

4. Haugesund - Sogndal
Tippeliga. Haugesund tok sesongens andre borteseier med 3-0 over et svakt Sarpsborg 08 på søndag. De skal ikke ta mange bortepoeng, Haugesund, før de blir et topplag, for på hjemmebane er de veldig gode. 5-2-1 er tallene på Haugesund stadion.

Juska Savolainen (m) og Eirik Mæland (m) var ute sist, og er trolig ute igjen. Umaru Bangura (m) ble heller ikke klar, mens Joakim Våge Nilsen (f) var tilbake og spilte fra start. Så det er en bedring i skadesituasjonen, og i dag kan Bangura trolig være tilbake også. Det meldes også at nykommerne Derek Decamps og Andres Màr Jòhannesson er klare for spill.

Sogndal jobbet og jobbet hjemme mot Rosenborg sist lørdag, og fikk betalt til slutt med et straffespark som Halvorsen ekspederte sikkert i mål og kampen endte 1-1. Fosshaugane jublet da veteranen og legenden i Flo-klanen, Tore André, kom innpå i 2. omgang. På bortebane har Sogndal stusselige 1-1-5 totalt og målforskjell 3-9. De klarte 1-1 mot Start på forrige reise.

Sentrale Even Hovland (f) var ute sist og blir igjen erstattet av Vegar Gjermundstad. Espen Næss Lund (f) var også ute. I tillegg leser vi nå at Ahyee Aye Elvis (m) er syk, mens Barry Kader (m) sliter med lysken. På den positive siden så var Eivind Daniel Røed (f), Eirik Bakke (m/a) og Henrik Furebotn (m) tilbake sist. Men dette ligner et redusert Sogndal på vei til Haugesund.

Sogndal vant det omvendte oppgjøret 3-1. Hjemmebanefordelen spiller inn her, den betyr tradisjonelt mye når disse lagene møtes. Når hjemmelaget i tillegg kan stille sterkt, mens bortelaget ser ut til å slite litt, roper hvertfall den hjernehalvdelen der logikk-senteret sitter, at dette blir hjemmeseier. Vi tror dette er så enkelt som det ser ut. H i kamp 4.

5. Lillestrøm - Tromsø
Tippeliga. Lillestrøm lyktes ikke borte mot Strømsgodset. Selv om de gule har vist gode takter i det siste, med tre strake seire, ble stopp på Marienlyst. Ungutta som har steppet opp i kjølvannet av Ujah-salget, har fått til veldig mye, men ikke nok til å vinne i Drammen. Men på Åråsen er man gode, og de tre siste her har gitt seire over Godset, Viking og Start. LSK har 4-1-2 på hjemmebane så langt.

Det er fortsatt lite skader på Lillestrøm. Edwin Eziyodawe (a) har vært ute lenge, og er det fortsatt, men ellers skadefritt. Espen Søgård ble sittende på benken mot Godset, men friskmelder seg selv etter lyskeskaden og håper å starte kampen. Paul Obiefule (m) er kommet fra Hønefoss på lån ut sesongen, og har spilletillatelsen i orden. Dette er en litt overraskende overgang for mange, men bakgrunnen kan være at trener Henning Berg, som kjenner Obiefule fra tiden i Lyn, vet at denne spilleren har potensiale.

Tromsø holder stand i toppen, dog bak Solskjærs Molde. 8-2-0 på hjemmebane er sterkt. I en jevnspilt og sjanserik kamp mot Aalesund på søndag, vant Tromsø 1-0 etter scoring av innbytter Rushfeldt. Denne seieren satt langt inne, og Aalesund var veldig nær scoring et par ganger. Tromsø har 1-3-2 på bortebane hittil.

Miika Koppinen (f) er ute, men nærmer seg en retur. Ellers var flere, blant annet målkongen Rushfeldt, tilbake sist, og Tromsø er nær fulltallige. Nå er også Holm, innleid fra Molde, spilleklar. Det er lite skader i Tippeligaen nå, og Tromsø føyer seg inn i rekken av bortimot skadefrie lag.

Dette er to av stayerne i Tippeligaen, og de har møttes 24 ganger på Åråsen. Forrige sesong vant Lillestrøm 2-0, og de har såpass gode tall som 14-6-4 på innbyrdes oppgjør på dagens bane.

Det ligger an til at Lillestrøm hever seg i dag, etter en noe skuffende kamp sist. Denne hjemmekampen mot bortesvake Tromsø er en fin anledning. Ren H kjennes likevel for tøft, da Gutan sitt forsvar er blytungt å bryte ned. Dette kan muligens ende 0-0 eller 1-1. HU i kamp 5.

6. Asker - Løv-Ham
Adeccoliga. Vi er fremme ved en av de største hjemmefavorittene på kupongen. Asker har spilt tre meget vanskelige bortekamper på rad, og alle er tapt. 0-3 mot Hødd, 0-4 mot Ranheim og på søndag 0-3 mot Bodø/Glimt. Når man legger til 0-0-kampen hjemme mot Randaberg før disse tre, blir det fire kamper på rad uten scoring for Asker - gutta som ledet Adeccoligaen for ikke lenge siden. Dette er uvant kost. I dag må det scores, og det må helst vinnes. Asker var ikke dårlige på Aspmyra, det var Glimt som var veldig, veldig gode, og også heldige da Khalili satt 2-0 rett før pause og med det drepte et godt initiativ og press fra Asker i en periode før.

Keeper Lars Cramer, innlånt fra Godset, hentes tilbake til Godset, men først etter dagens kamp. Laget skal være skadefritt, så vidt vi kan se i skrivende stund.

Løv-Ham ligger sist på tabellen. De tok en fin 4-3-hjemmeseier mot bunnkollega Randaberg for to runder siden, men det var et sjeldent lyspunkt. På søndag ble det tap 0-1 for Kongsvinger, så da har løvene, som var så gode i fjor, 1-1-8 på sine ti siste. Bortetallene er 0-2-5 totalt og målscore 2-12. Tapet mot Kongsvinger var fortjent og kunne blitt langt større, hvis ikke Kongsvinger hadde sløst med sjansene. Karakteristisk nok for en klubb i motgang, klarer Ehiorobo (m) å prate på seg rødt kort i kampens 16. minutt og ødelegge for hele laget på det mest unødvendige. Han er suspendert i dag.

Løv-Ham manglet 4 millioner for å sikre driften, og det lå an til at de måtte trekke laget og permittere hele gjengen. Nå er heldigvis 3 millioner på plass, og det er satt igang kronerulling for å hente inn den gjenstående millionen før årsskiftet, og klubben fullfører sesongen. Men et slikt utenomsportslig, negativt stress er aldri gunstig. Klubben håper å få inn litt penger ved spillersalg også, og Kevin Dure (f) har trent med Rosenborg denne uken.

Dette skal Asker vinne. På det nye kunstgresset på Føyka mener vi det er duket for en storseier, når Sistek og de andre Asker-gutta møter en motstander de skal og bør slå. Løv-Ham er ikke noe dårlig lag, det så vi forrige sesong, men nå har det vært mye motgang på mange plan og spillet bærer preg av det. Vi tror overhodet ikke på noen positiv effekt av at man unngikk konkurs i tolvte time. H i kamp 6.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

7. Bryne - Ranheim
Adeccoliga. På søndag ble det nok et tap for Bryne. Denne gangen av den forsmedelige sorten, 1-2 borte mot bunnlaget Randaberg i lokalderbyet på Jæren, etter at man først ledet. Med det har Bryne 1-3-5 på sine ni siste, og de har scoret ett mål, til ingen nytte, på sine fire siste. Snakk om å miste formen. Randaberg ble som vi husker knust 7-0 i sesongens første møte, men nå taper man. "Vi rotet bort denne seieren, og må virkelig spør oss selv om hva i svarte vi driver med", var Bryne-kaptein Ertzeids kommentar til Jærbladet etter kampen.

Klaus Vikesdal Petersen og Sverre Larshus Larsen er tilbake fra karantene, det hjelper. Håkon Stenersen og Christer Fjellstad var ute med skader sist, men Bryne nevner ingenting om de er tilbake nå, vi tror ikke de er det. Vetle Gulowsen er klar for spill etter overgangen fra Frigg, men er suspendert i det som kunne blitt debutkampen, for et tredje, gult kort han fikk i sin siste Frigg-kamp.

Ranheim topper tabellen, fortjent og med fem poeng ned til Sandnes Ulf og Hønefoss. Som vi tipset på søndag, kjørte de fullstendig over Strømmen og vant 4-1 fullt fortjent. Formen er fantastisk, med 5-0-0 i de fem siste og 17-4 i målscore på disse. Trener Aasmund Bjørkan hadde skadefri tropp sist, og har det trolig i dag også.

Siste innbyrdes oppgjør:

17.04.2011 Ranheim - Bryne 2 - 2
22.08.2010 Bryne - Ranheim 0 - 1
18.04.2010 Ranheim - Bryne 1 - 0

Bryne har ikke vunnet en kamp på Jæren siden sent mai, og når lite eller ingenting fungerer offensivt, blir det trolig vanskelig mot en ligaleder i storform. Ranheim vant her i fjor, og nå er Bryne i svakere form. B i kamp 7.

8. HamKam - Bodø/Glimt
Adeccoliga. Etter syv strake seire og tabelltopp, har HamKam spilt 3-3 mot Kongsvinger, 2-2 mot Sandnes Ulf og tap 0-4 for Sundet i sine tre siste. De blir beskrevet som alt fra en mulig opprykker til et ungt og ustabilt lag. Tabellen lyver hvertfall ikke, og der er de blant de beste, på 6. plass og med brukbare 4-1-2 på hjemmebane.

Målmaskinen Thomas Lehne Olsen (a) ser kampen fra tribunen med gips på benet. En skade vil holde ham ute til midten av august. Ytterligere fem spillere var ute med skade sist, det dreier seg om Nerheim, Scherve, Lam og Bredvold, samt målvakten Dyre Ekeberg Schjerve. Hvem av disse som eventuelt er tilbake i dag har det ikke lykkes oss å få bekreftet i skrivende stund.

Bodø/Glimt spilte glimrende fotball hjemme mot Asker på søndag. De møtte en habil motstander, men vant likevel komfortabelt 3-0, etter hurtig og presist angrepspill. Men, så var det dette med hjemmebane kontra bortebane. Glimt sliter dessverre med å ta med lissepasningene og fandenivoldskheten fra Aspmyra på reise. 2-1-5 på bortebane er ikke helt håpløst, men det burde vært bedre. Forrige bortekamp tapte man 0-2 for Randaberg, det oser det ikke opprykk av. Man har kun slått svake Strømmen og Løv-Ham borte, og spilt 3-3 i Alta.

Det er lite skader i laget, kun Michael Haukås var usikker på søndag, og vi kjenner ikke til nye skader. Haukås erstattes trolig av Thomas Rønning igjen, dersom han ikke er tilbake.

Spennende kamp, dette. HamKam blir favoritter på sin gode hjemmestatistikk, men vi er ikke så sikre. 0-4 for Sundet og alle svakheter opp i dagens lys. Lehne Olsen på sidelinjen. Vi tror muligens HamKam kan gå på en smell til på rappen. Derfor prøver vi en dristig HB-gardering, i tro om at det blir enten-eller på Hamar. Faktum er at Glimt sjelden lykkes på naturgress, det må vi også respektere. HB i kamp 8.

9. Kongsvinger - Alta
Adeccoliga. Kongsvinger stanget lenge mot Løv-Ham-buret på Varden, men vant til slutt kampen 1-0 (og sjansestatistikken 8-0) på søndag. Seirene kommer likevel ikke tett nok til at de kjemper i toppen, slik de ønsker. Formen viser 2-1-2 på de fem siste. På Gjemselund har de 3-3 mot HamKam og 4-0 mot Løv-Ham i de to siste. De har bare to hjemmekamper på sine siste syv spilte, så det blir nok fint å spille hjemmekamp i dag. Kongsvinger har 3-4-0 på hjemmebane så langt.

Målscoreren fra søndag, Olav Tuelo Johannesen (m/a), er solgt til Start. Med ham forsvinner en viktig, offensiv brikke, og vi håper for Kongsvingers del at en erstatter dukker opp snarest. Trener Per Brogeland hadde ingen skader i mannskapet før kampen mot Løv-Ham, og har det ikke nå heller. "Til og med Kai Olav Ryen var å se på dagens trening! Han trente dog kun for seg selv", leser vi på Kongsvingers nettside.

Alta har ikke vært så sterke hjemme i Finnmarkshallen som de tradisjonelt er, men så har de heller ikke vært svake på bortebane. Nå har de 2-2-3 på bortebane, det er ganske middels. De ligger utsatt til, to poeng over nedrykk og med én kamp mer spilt enn lagene bak. Alta har nå spilt fire hjemmekamper på rad, med vekslende hell og 4 poeng på disse. Forrige bortekamp røk man 0-2 på Hønefoss.

Alta manglet kun én spiller mot Ulf på søndag, det var Eirik Erlandsen med karantene, og nå er han tilbake. De har lånt ut offensive Sega Ngom til Tromsø, og hentet inn Trond Fredrik Ludvigsen fra Bodø/Glimt. Han er en kjent figur i Alta, en spiller med mye rutine og stabilitet, så dette ser ut som et smart trekk av finnmarkingene. "Ludde" er ikke klar før til helgens bortekamp mot Asker.

Alta vant det omvendte oppgjøret 2-1. Nå blir Kongsvinger relativt store favoritter på eget gress, der de er ubeseiret. Men ingen av disse lagene er i spesielt god form, og her må vi kanskje koste på oss en gardering på det store systemet. På 96-rekkeren blir markeringen H i kamp 9.

10. Mjøndalen - Hødd
Adeccoliga. Det går bratt nedoverbakke for Mjøndalen nå. Etter å ha tapt 1-4 i Alta røk man på søndag hele 0-6 i Sandefjord. Med 0-2-3 på de fem siste, og 1-3-7 på de ti siste, er det ikke snakk om uflaks, men dessverre en vedvarende dårlig trend. Takket være god innsats i starten av sesongen har man fortsatt greie 3-3-1 på Nedre Eiker, men dette er ikke lenger nok til en plass over streken. Det skorter på hurtigheten hos Mjøndalen, de blir fraløpt av de beste lagene. Etter 1-4 i Alta uttalte trener Vegard Hansen at han ikke kunne huske å ha sett verre forsvarsspill i 1. divisjon.

Langtidsskadde Rhett Bernstein (f) og Daniel Reinoso (f) er ute med skader. Vi registrerer at Kyle Helton og Bajram Ajeti ikke spilte sist, og vi setter da et lite spørsmålstegn ved disse. Aziz Idris (m) returnerer fra karantene, men Marius Boldt (f) som fikk rødt kort sist, er suspendert. Fredrik Gulsvik (a) er hentet inn fra Sandefjord, som tilskudd i angrepsrekka der Henrik Hontvedt gir seg på grunn av studier. Gulsvik debuterer ganske sikkert i dag.

Hødd har vært et meget friskt pust i Adeccoligaen, men på søndag var de ikke så friske lenger. Hønefoss tok med seg en 4-0-seier på fergen hjem fra Høddvoll. Dette var bare sesongens tredje tap for Hødd, og det første på fort Høddvoll. Kampreferatene forteller at Hødd faktisk var best spillemessig, på alt annet enn å score mål. Så det er muligens ingen grunn til å frykte en formsvikt. På bortebane har Hødd mer moderate 2-4-2 totalt.

"Vi reknar vi med at vi må forberede oss på å møte eit såra dyr. Vi er forberedt på ein tøff kamp, og eg vil i utgangspunktet vere fornøgd om vi kjem derfrå med eit poeng", sier Hødd-trener Lars Arne Nilsen på klubbens hjemmeside før kampen.

Kazeem Ahmed (m) sto over med skade sist, og ble erstattet av den noe mindre erfarne Emil Viddal. I skrivende stund er det usikkert om Ahmed blir klar.

Det lukter litt uavgjort på Nedre Eiker. Mjøndalen er nødt til å forbedre seg. Det store spørsmålet er om vi garderer med H eller B, og her tar vi tabellen til hjelp, for til tross for to elendige kamper i det siste, har Mjøndalen kun tapt 1 gang på Nedre Eiker, og Hødd har bare vunnet 2 av 8 bortekamper. En helgardering hadde heller ikke vært feil, men den skal vi bruke lenger ned. HU i kamp 10.

11. Sandnes Ulf - Nybergsund IL-Trysil
Adeccoliga. Sandnes Ulf er oppe på opprykksplass etter den siste tidens meget fine poengfangst. De har sterke 6-0-2 på hjemmebane totalt. Formen er mildt sagt god, med 7-1-0 på de åtte siste. På søndag var man det beste laget i Finnmarkshallen og tok med alle poengene fra Alta og Braathen-gutta.

Kamal Saaliti (a) skal være tilbake fra suspensjon i dag, men utover dette har vi ingen lagnyhter.

Sannelig klarte Sundet å hente frem ekstra motivasjon og krefter til hedmarksderbyet mot storebror HamKam. De stoppet ikke før det sto 4-0, og det ga kjærkomne poeng og selvtillit til Sundet, som har slitt litt i det siste. Mendy gjorde hat-trick, og det ble 16 mål på 39 kamper for Sundet for spissen som nå tilhører Hønefoss. Sulleyman (f) forlater også klubben, mens danske Emil Haucke (f) er kommet inn for å styrke et forsvar som frem til søndag var ganske så lekk. Haucke, som har spilt for klubben tidligere, kan gå rett inn på laget i dag. Sundet har 0-1-4 på sine fem siste bortekamper. De ligger over nedrykksstreken på bedre målforskjell enn Mjøndalen, og de har ultrasvake 0-1-6 på bortebane. Ingen nye skader eller suspensjoner.

Etter en god prestasjon sist, der Sundet helt tydelig fant ekstra motivasjon i å slå naboen, tror vi det er brått tilbake til hverdagen i Sandnes. Et lag som har 0-1-6 på bortebane og selger sin definitivt mest målfarlige spiller, skal få slite mot ligaens store formlag. H i kamp 11.

12. Strømmen - Randaberg
Adeccoliga. Dette er en bunnkamp, og den skal helgarderes. Ikke bare fordi ingen av lagene er til å stole på, men fordi folkerekka viser utrolig skjeve 65-19-16 i skrivende stund. Det er bortelaget Randaberg som får til mest for tiden. På en god dag kan de ta sesongens første borteseier mot et Strømmen helt ute av form, med 0-3-5 på sine åtte siste. I håp om store premier ved en eventuell borteseier eller uavgjort, markeres HUB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 03.08.2011 17:55
1. FC Viktoria Plz - Rosenborg H
2. Malmö FF - Rangers H U
3. Brann - Viking H U
4. Haugesund - Sogndal H
5. Lillestrøm - Tromsø H U
6. Asker - Løv-Ham H
7. Bryne - Ranheim B
8. HamKam - Bodø/Glimt H B
9. Kongsvinger - Alta H
10. Mjøndalen - Hødd H U
11. Sandnes Ulf - Nybergsund IL-T H
12. Strømmen - Randaberg H U B

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 03.08.2011 17:55
1. FC Viktoria Plz - Rosenborg H
2. Malmö FF - Rangers H U B
3. Brann - Viking H U
4. Haugesund - Sogndal H
5. Lillestrøm - Tromsø H U
6. Asker - Løv-Ham H
7. Bryne - Ranheim U B
8. HamKam - Bodø/Glimt H B
9. Kongsvinger - Alta H
10. Mjøndalen - Hødd H U B
11. Sandnes Ulf - Nybergsund IL-T H
12. Strømmen - Randaberg H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag