Gå til sidens hovedinnhold

Over fire ganger pengene på Tromsø

Det er flott odds på Tromsø mot Shaktar Donetsk i kveld, men vi retter søkelyset mot Italia. Sjekk vårt oddstips.

Lunsjtrav Bjerke:Sjokkbanker fra Solberg

Torsdagens langoddsprogram er veldig preget av ishockey, da det spilles serierunder i både Finland, Norge og Sverige. I Holmenkollen skal skiskytterne i gang med en flott verdenscuphelg og derfra har Norsk Tipping hentet 10 dueller. Fotballen på dagens liste er hentet fra Tyrkia, Nederland og Serie A.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Djurgården - HV71
Det drar seg til i den svenske eliteserien og bortsett fra fortapte Timrå har de resterende elleve lagene mye å spille for. Vi var lenge inne på å lansere Djurgården som dagens spill, men skadesituasjoen er litt forverret etter tirsdagens bitre nederlag for Modo (seiersmål i mot ett sekund før full tid). Ligger utsatt til og må ha trepoengere for å nå sluttspill og ikke minst unngå kvalserien. Solide HV71 varierer i prestasjonene, men ligger bra til på tabellen. Dette kommer garantert til å bli tett og jevnt og da synes 3,75 på at det står uavgjort etter 60 minutter som et spennende alternativ.

Dagens avslag:
Over/under 5,5 mål i den norske eliteserien
Spiller du over 5,5 mål i de fire norske kampene i kveldens norske eliteserie i ishockey i en firling, får du en totalodds på skrøpelige 2,8 i odds. Det er uten tvil torsdagens dårligste spill. Ikke glem at Norsk Tipping bruker en svært gjerrig skala på disse objektene og i tillegg alltid setter over-varianten til bunnodds.

Tromsø - Shaktar Donetsk
Mandag fikk langoddsspillerne 1,30 i odds på at Shaktar skulle slå Aalesund i Copa del Sol på La Manga (endte 2-2). I kveld er oddsen steget til 1,35. Og med all respekt for Aalesund, så er Tromsø et bedre lag. De godt betalte spillerne i Shaktar løper nok ikke skjorten av seg i kveld heller, og dette er dagens sikreste styr unna-kamp, eventuelt er det spennende med noen småkroner på Tromsø.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Novara - Chievo
I valget mellom å spille en dobbel med underbetalte favoritter i ishockey, retter vi blikket mot Serie A denne torsdagen der bunnlaget Novara tar imot bortesvake Chievo.

Hjemmelaget rykket opp til Serie A for første gang på 55 år etter forrige sesong, men fortsetter laget å opptre slik de har gjort de siste månedene blir det direkte retur til Serie B. De åtte siste kampene har gitt fattige to poeng (0-2-6) og fem av de seks siste kampene er tapt. Borte er det absolutt natta, der står laget med 0-2-8. Hjemme på kunstgresset er tallene litt bedre (2-4-4). Seirene er kommet mot Inter (3-1 - 20. september) og Parma (2-1 - 26. november). Lag som Napoli og Palermo er holdt til poengdeling.

Kun ett mål er scoret på de fire siste kampene, men laget er betydelig styrket offensivt den siste tiden. Guiseppe Mascara er hentet fra Napoli (fikk lite spilletid der, men har scoret 21 serie A-mål for Catania tidligere). Fra Genoa har laget hentet spissen Andrea Caracciolo (han scoret 12 ligamål for Brescia i sesongen 2010/11). Ergo skal dette være spisser som har vist at de duger på dette nivået. Trener Attilio Tesser fikk sparken denne uken, ny trener er Emiliano Mondonico. Kreftsyke (nå friskmeldte) Mondonico har vært borte fra fotballen det siste året, og var trener i Albinoleffe før sykdommen tvang ham til en pause. Novara ligger helt sist med sine tolv poeng og har sju poeng opp til Siena over streken når 18 serierunder gjenstår.

Chievo ligger som nummer tretten med 24 poeng og har åtte poeng ned til Lecce under streken. 18 av 24 poeng er tatt hjemme i Verona, borte er det nesten helt natta (1-3-6). 1-2-2 på de fem siste seriekampene. Trener Domenico Di Carlo har nesten ingen skader å forholde seg til. Lagene har av naturlige grunner ikke møtt hverandre innbyrdes på lenge.

Hjemmelaget har altså ikke vunnet på over to måneder. Men ny trener er på plass, to rutinerte spisser er hentet inn (de har spilt de siste kampene) og vi har en veldig god følelse for at Novara får de tre poengene som de er så avhengige av her. Spesielt med tanke på Chievos elendige bortestatistikk.

Hjemmeseier i Novara betales med 2,40 og kampen kan gledelig nok spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 106 Novara Calcio - ChievoVerona 2,40 2,85 2,45
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken