Carlo Ancelotti ledet ikke Los Blancos da Real Madrid møtte Chelsea i semifinalen i Champions League forrige sesong, men han vet i likhet med resten av Real Madrid at engelskmennene kjørt over dem.

Real Madrid er desperate etter å unngå en tilsvarende dårlig prestasjon, og Fede Valverde sees på som den perfekte spilleren til å ødelegge for Premier League-laget.

Klikk her for å spille på at Chelsea vinner mot Real Madrid til 2,05 i odds

Ifølge den spanske avisen Marca er det tatt for gitt i Real Madrid-garderoben at Valverde starter onsdagens Champions League-kamp mot Chelsea på Stamford Bridge, men Ancelotti har fortsatt ikke avgjort hvem som starter på midtbanen, og han må ta en stor avgjørelse før avspark onsdag.

Ancelotti er hjemme i Madrid etter å ha testet positivt for covid-19.

Uansett hvem han velger å sende utpå Stamford Bridge, tror vi på en tett og jevnspilt kamp.

Chelsea - Real Madrid

Odds: Chelsea vinner og det scores under 2,5 mål - 4,20 i odds

Kampstart onsdag 6. april kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stamford Bridge

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Chelsea vinner hjemme på Stamford Bridge og det scores under 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 4,20 i odds

Chelseas 1-4-tap mot Brentford i helgen må ha gjort Thomas Tuchel og Chelsea-spillerne litt shaky, men resultatet bragte tilbake minner fra sist sesong.

Da gikk Chelsea på et sjokkerende 5-2-tap mot West Brom etter landslagspausen i mars.

Det var et nesten uforklarlig resultat, men det reflekterte ikke arbeidet Tuchel og hans menn fortsatte med. Kun dager etterpå slo Stamford Bridge-klubben tilbake og vant mot Porto i Champions League. Det stort steg på veien mot Champions League-tittelen.

Etter å ha sett Chelsea gå hele veien til Champions League-finalen sist sesong, så er det greit ikke å legge for stor vekt på resultatet mot Brentford når du skal tippe på kampen.

Real Madrid og Chelsea har ikke møttes ofte, men det er nok helt sikkert spanjolene glade for. Iallfall om man ser på resultatene.

Real Madrid har nemlig møtt Chelsea flere ganger uten å vinne enn noe annet lag i europeiske turneringer. Siden 1971 har klubbene spilt mot hverandre fem ganger. Fasiten viser at to kamper har endt uavgjort og Chelsea har vunnet tre ganger.

De regjerende Champions League-mesterne har også en fantastisk statistikk mot spanske lag.

Chelsea er ubeseiret i de siste åtte kampene mot lag fra Spania. De står med 4-4-0, inkludert de fem kampene som har vært spilt etter at Thomas Tuchel tok over på Stamford Bridge. Statistikken viser 3-2-0 mot spanske lag med Tuchel som sjef.

Vi har vanskelig for å se at Real Madrid skal ta poeng på Stamford Bridge. Helegens kamp mot Celta Vigo viste at Los Blancos ikke er i form. De vant kampen 2-1, men scoringene kom på to omdiskuterte straffespark.

De var heller ikke gode i bortekampen mot PSG i den forrige runden i Champions League, og det endte til slutt opp med at de slapp inn et mål helt på tampen av kampen. Det som overrasket i enda større grad var at Real slet med å komme i gang på hjemmebane mot PSG. De lå under 1-0 etter de første 45 minuttene, men snudde kampen i andre omgang.

Men Real har ikke vært på sitt beste i de siste kampene. Det er ikke lenge siden de ble utspilt av Barcelona hjemme i Madrid og tapte 0-4. Vi tror Chelsea vinner hjemme mot Real.

Fire av de fem kampene som er spilt mellom Chelsea og Real har inneholdt færre enn 2,5 mål, og vi tror også at onsdagens kamp blir en jevnspilt affære. Kanskje 1-0 eller 2-0 til Chelsea?

Vi tror Chelsea vinner hjemme på Stamford Bridge og det scores under 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 4,20 i odds