Den tidligere Bournemouth-spilleren har vært direkte involvert i fem mål på seks kamper i verdens gjeveste klubbturnering.

At Arnaut Danjuma scorer mot Juventus gir fristende 3,15 i odds. Klikk her for å spille!

Danjuma har scoret fire mål og hatt én målgivende. Det er allerede flest mål og målgivende pasninger av en Villarreal-spiller i en Champions League-sesong.

Vi tror han gjør livet surt for Juventus-forsvaret tirsdag kveld.

Villarreal CF - Juventus

Odds: Arnaut Danjuma scorer mot Juventus - 3,15 i odds

Kampstart tirsdag 22. februar klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio de la Cerámica

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Arnaut Danjuma scorer mot Juventus. Det spiller du på her til 3,15 i odds

Villarreal signerte Arnaut Danjuma fra den engelske Championship-klubben Bournemouth sist sommer. Han kostet den gule ubåten om lag 250 millioner kroner, men det har vært vel anvendte penger.

Den nederlandske landslagsspilleren scoret 15 mål og hadde syv målgivende på nest øverste nivå i England sist sesong, og han har nå fått en fantastisk start på karrieren i Villarreal. Han har scoret tolv mål og hatt tre målgivende pasninger på 21 kamper i alle turneringer for spanjolene. Det har gjort at flere storklubber har snust på ham, blant andre Liverpool.

Norsk Tipping har 127 spill på kampen mellom Villarreal og Juventus. Klikk på denne lenken og velg deretter lenken fotball i menyen til venstre.

25-åringen har nemlig imponert i Champions League-gruppespillet, hvor han har scoret fire av de tolv målene sine. Han var en svært viktig bidragsyter hos Villarreal som endte på andreplass i gruppe F bak Manchester United.

I slutten av november fikk han en ankelskade som gjorde at han ble satt ut av spill i to måneder. Han var tilbake på banen i februar.

Nå vil han ta igjen det tapte ved å lede Villarreal til seier mot Juventus i åttendedelsfinalen i Champions League.

Danjuma er i kjempeform. I helgen scoret han hat-trick da Villarreal slo Granada 4-1 på bortebane.

At Arnaut Danjuma scorer mot Juventus gir fristende 3,15 i odds. Klikk her for å spille!