Benzema scoret hat-trick mot Chelsea på Stamford Bridge, og sørget for at Real Madrid leder 3-1 før den andre og avgjørende kvartfinalekampen i Madrid.

Her kan du spille på at Karim Benzema scorer igjen mot Chelsea til 2,20 i odds

Hat-tricket i London gjorde at han skrev seg inn i historiebøkene som den franskmannen med flest mål i samme Champions League-sesong.

Real Madrid - Chelsea

Odds: Karim Benzema scorer mål - 2,20 i odds

Kampstart tirsdag 12. april kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio Santiago Bernabéu

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport Premium 1

Vi tror at Karim Benzema scorer mot Chelsea igjen. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Den første kampen mellom Real og Chelsea kunne like gjerne vært døpt «the Karim Benzema-show».

31-åringen er i sitt livs form, og han har virket helt ustoppelig i de siste kampene. Nå har han scoret seks mål på de siste 119 minuttene med Champions League-fotball. Han har også 13 mål på de siste syv kampene i alle turneringer.

Det er ca. 181 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Ikke nok med det. Benzema er bare den sjette spilleren som scorer et hat-trick i en Champions League-kvartfinale (Cristiano Ronaldo gjorde det to ganger). Fire av de syv hat-trickene i kvartfinalen gjennom tidene har for øvrig vært scoret av Real Madrid-spillere.

Det stopper ikke der.

Med i eksklusiv klubb

Karim Benzema er nemlig bare den fjerde spilleren som noensinne har scoret hat-trick i to Champions League-kamper på rad. Navnet hans er nå på samme liste som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Luiz Adriano.

En annen eksklusiv klubb Benzema ble med i etter hat-tricket mot Chelsea, er den med de spillerne som har scoret hat-trick mot de regjerende mesterne. Det har kun to andre spillere klart, Gareth Bale og Adriano.

Benzema, som ofte ikke har fått den respekten han fortjener, har hatt enda en sensasjonell sesong i Real Madrid. Han har scoret 24 mål på 27 ligakamper.

Real hadde ikke toppet La Liga-tabellen uten ham.

For ikke bare scorer han mål, han er også nest sist på en rekke scoringer. I den spanske toppserien har han elleve målgivende pasninger så langt denne sesongen.

Benzema har også scoret elleve mål for de spanske gigantene i Champions League denne sesongen. Det gjør ham til den franske spilleren som har scoret flest mål i Champions League i samme sesong noensinne.

Med sine 31 år har Karim Benzema den beste sesongen i sin allerede strålende karriere, og vi tror han er tilbake på scoringslisten mot Chelsea tirsdag kveld.

Vi tror at Karim Benzema scorer mot Chelsea igjen. Det spiller du på her til 2,20 i odds