Pep Guardiola og City vet at de antakeligvis kun trenger én seier på de to siste kampene for å ta seriemesterskap nummer åtte.

Målforskjellen de har opparbeidet seg i de siste kampene betyr at selv om de taper én kamp, skal det mye til for at de skal bli vippet ned fra tabelltoppen. City har nemlig syv plussmål mer enn Liverpool før de to siste kampene.

Dette spillet gir 2,50 i odds på favoritt-seier til City mot West Ham

Pep Guardiola opplever en skadekrise i forsvaret før søndagens kamp mot West Ham. Ruben Dias, John Stones og Kyle Walker er alle ute resten av sesongen, mens Aymeric Laporte og Fernandinho måtte begge halte av banen med skader i midtukekampen mot Wolves.

Fordelen er at Guardiolas filosofi er så offensiv.

Enda en gang topper de tabellen fordi de har vunnet flere kamper enn noe annet lag i Premier League. Liverpool har faktisk tapt færre kamper, men de har spilt flere uavgjort

Uansett hvor svekket City er i forsvaret kommer de til å presse på for de tre poengene som praktisk talt vil garantere tittelen.

West Ham - Manchester City

Odds: Manchester City vinner og begge lag scorer - 2,50 i odds

Kampstart søndag 15. mai kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

London Stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Manchester City vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,50 i odds

West Ham har ikke vunnet på de tolv siste kampene mot Manchester City. Sist the Hammers tok tre poeng mot City var i september 2015. Den gangen vant de 2-1 i Manchester.

Etter at West Ham flyttet inn på London Stadium tapte the Hammers de fem første kampene i alle turneringer. De scoret 22 mål og slapp kun inn ett. Men City står uten seier i de to siste kampene i Øst-London. Begge kampene har endt uavgjort.

Manchester City mangler flere viktige forsvarsspillere, og det gjør denne kampen litt mer spennende.

Det blir antakeligvis ikke noe problem spillemessig, fordi vi vet at Manchester City kommer til å ha ballen mest, men med et provisorisk forsvar må de lysblå være veldig forsiktige når de forsvarer seg på dødballer fordi Hammers er en reell trussel der.

Hvordan de takler de situasjonene vil være avgjørende. Det er antakeligvis greit for City å vite at de kan spille uavgjort her. De kan fortsatt ende foran Liverpool på tabellen med seier mot Aston Villa i siste serierunden.

Men vi tror de vinner på London Stadium.

Det blir neppe en like spektakulær seier som på Molineux, da de vant 5-1 mot Wolves, men vi tror den offensive styrken hos City vil vippe kampen i deres favør. City har sluppet inn mål i tre av de seks siste kampene.

West Ham har vunnet ni av de siste 18 hjemmekampene i ligaen denne sesongen, men de har ikke vunnet noen av de fire siste på hjemmebane i alle turneringer. Likevel har de scoret i alle fire kampene.

The Hammers kjemper fortsatt for en plass i Europa neste sesong, så de burde være motiverte før denne kampen.

Vi tror at Manchester City vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,35 i odds