Gå til sidens hovedinnhold

På denne toppscorer-listen er Lewandowski bak Haaland

I Bundesliga er Robert Lewandowski overlegen toppscorer, men i Champions League er han bak Erling Braut Haaland. Vi tror Bayern-spissen tar innpå nordmannen onsdag.

Etter å ha scoret to mål i hver av åttendedelsfinalene mot Sevilla, er Erling Braut Haaland toppscorer i Champions League med ti mål på seks kamper.

20-åringen har scoret fire mål mer enn Olivier Giroud, Álvaro Morata, Neymar, Marcus Rashford, Youssef En-Nesyri og Kylian Mbappé, som alle har seks mål så langt.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Bayern Münchens målmaskin, Robert Lewandowski, knuser Haaland i den hjemlige ligaen, hvor den polske superspissen står med 32 mål på 24 kamper. Haaland har 20 mål på 19 kamper.

I Champions League er situasjonen annerledes. Der har Lewandowski bare scoret fire mål på fem kamper. Han ble hvilt i de to siste gruppespill-kampene, men scoret det første målet til de tyske gigantene mot Lazio i den første kampen i åttendedelsfinalen.

Vi tror han er tilbake på scoringslisten onsdag.

Bayern München - Lazio - Robert Lewandowski første målscorer - 3,00 (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Robert Lewandowski er en mann for de store anledningene. Bayern-angriperen scoret 15 mål i Champions League sist sesong, kun mål bak Cristiano Ronaldos rekord, og han satte sist sesong scoringsrekord i Bundesliga for en utenlandsk spiller med sine 34 mål.

Hvem hadde trodd at polakken skulle forbedre denne rekorden?

Med 32 mål på 24 ligakamper nærmer 32-åringen seg å slå den legendariske Bundesliga-rekorden til Gerd Müller fra 1971-1972-sesongen. Müller scoret 40 mål.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Scorer alltid i 8-delsfinalene hjemme

I sist sesongs åttendedelsfinale scoret Lewandowski tre mål og hadde fire målgivende pasninger da Bayern slo Chelsea 7-1. To av scoringen kom hjemme på Allianz Arena. Han har faktisk scoret i alle hjemmekampene i åttendedelsfinalene etter at han kom til Bayern München.

I 2017-2018-sesongen scoret han også to mål i åttendedelsfinalen mot Besiktas. Begge målene kom hjemme i Tyskland.

Her finner du hele oddsprogrammet.

I 2016-2017-sesongen satte han inn to mål på de to kampene mot Arsenal, en scoring borte og én hjemme. Året før scoret han også i hjemmekampen i åttendedelsfinalen. Den gangen scoret han det første målet i 2-2-kampen mot Juventus.

Ikke nok med det. Han var også på scoringslisten i hjemmekampen i åttendedelsfinalen mot Shakhtar Donetsk i 2015. Da scoret han 6-0-målet, da Bayern vant 7-0 på Allianz Arena.

Han har scoret totalt 72 mål i Champions League på bare 95 kamper. Det gjør ham til den tredje mestscorende spilleren i turneringens historie, kun Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har scoret flere mål enn ham.

Assist-konger som servitører

Den polske stjernespissen kommer til å lage problemer for et Lazio-lag som har sluppet inn mål i de siste 18 Champions League-kampene.

Bayern har også en god statistikk mot italiensk motstand. I utslagsrundene har de imponerende ti seire, fem uavgjorte og fem tap hjemme i München. Det siste italienske laget som vant på Allianz Arena var Inter. De vant 3-2 for ti år siden. Vi tror ikke Lazio klarer å gjenta den prestasjonen.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Problemet til Lazio er at de ikke bare kan konsentrere om å stoppe Lewandowski. Kingsley Coman har tre Champions League-mål denne sesongen, det samme har Leon Goretzka og Leroy Sane. Også forsvarsspillerne Jerome Boateng, Lucas Hernandez og Niklas Süle har scoret.

Med Bundesligas tre assistkonger i Thomas Müller, Joshua Kimmich og Kingsley Coman til å servere seg, har Lewandoski alle muligeheter til å komme på scoringslisten onsdag.

Vi tror Bayern vinner og at Lewandowski scorer kampens første mål. Oddsen på at Lewandoski scorer kampens første mål er finfine 3,00.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset