Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel 1:
Aston Villa like gode som Manchester City
Oddssingel PL: Son tar ansvar i Kanes skadefravær
Oddsdobbel Premier League:
Favorittdobbel til tre i odds
Oddsdobbel 2:
United-dobbel til 9,45 i odds
V75 Leangen:
Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Bollnäs:
Vrien omgang med frekk banker
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Her hjemme er det oppstart i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og det er mange kamper herfra lørdag. I Premier League skal Manchester United i aksjon hjemme mot West Ham lørdag kveld og det er en av seks kamper i Premier League. Så er det full serierunde i Championship og lørdag kveld er det duket for et durabelig Vestlands-derby i Eliteserien mellom Viking og Brann. Lørdag ettermiddag er det toppkamp mellom Sandefjord og Aalesund i OBOS-ligaen. Rundt omkring i Europa er det ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 og det er også kamper i Toppserien for kvinner her hjemme.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto med ca 30 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Viking - Brann B 2,45 (spillestopp kl 19.55)

Fantastisk start på sesongen for Viking etter fjorårets opprykk. 2-0 hjemme mot Kristiansund i seriepremieren, ble etterfulgt av en sterk 2-1 seier borte mot Tromsø sist søndag. Bjarne Berntsens mannskap var spådd å få det tøft i Eliteserien denne sesongen, men har altså fått en pangstart. Så kan det naturligvis innvendes at laget hadde marginene med seg mot Tromsø sist søndag. Kristian Thorstvedt scoret forøvrig begge målene i den kampen. Viking endte opp med 11-0-4 hjemme i fjorårets opprykssesong. Jonny Furdal og Axel Andresson er fortsatt ute, mens Zlatko Tripic som måtte ut med skade mot Tromsø blir klar.

Brann innledet med et skuffende 2-3 tap borte for Odd, der keeper Eirik Holmen Johansen var skyld i minst ett av baklengsmålene. Sist søndag ble det 1-1 hjemme mot Strømsgodset etter massiv Brann-dominans i andre omgang. Onsdag kom så sesongens første seier da Kristiansundd ble slått 2-1 hjemme på Brann stadion. Lars Arne Nilsen gjorde fem endringer til den kampen og han vil nok gjøre noen endringer til kveldens kamp også, han har en bred stall å velge fra og kan stille med helt skadefritt mannskap.

Brann har vunnet de tre siste tilsvarende i Stavanger. Hadde dette vært seriepremieren, så hadde oddsen på Brann trolig lagt rundt 1,90/2,00. I kveld er oddsen på Brann-seier 2,45. Brann skal være det beste laget, de har fått dårlig betalt hittil og borteseier spilles.