Gå til sidens hovedinnhold

Palace jakter ny storskalp

Crystal Palace beseiret Manchester City borte sist lørdag. Da kan de også slå Chelsea hjemme slik de har gjort to av de fire foregående sesongene.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Oppturen fortsetter for Solskjær og United
Oddssingel PL: Martial har vært et lyspunkt
Oddssingel PL:
Sterling senker Southampton
Oddssingel PL
: Palace jakter ny storskalp
V75 Bjerke (spillestopp kl 16.20): Gnistrende V75-søndag på Bjerke
V65 Charlottenlund (kl 18.15): Verdensstjerne i comeback

Søndagens langoddsprogram byr på fire kamper fra Premier League og både Manchester United, Manchester City og Chelsea skal i aksjon. Ellers er det rolig på fotballfronten med kun full serierunde fra italiensk Serie B i tillegg. I Tour de ski er det klart for andre etappe og det handler om 10 km for kvinner og 15 km for menn. Den tysk/østerriske hoppuka skal i gang med sitt første renn fra Oberstdorf.

NB! Onsdag er det 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Crystal Palace - Chelsea H 4,55 (spillestopp kl 12.55)

Det var kanskje ikke så uventet at Crystal Palace fikk en slags reaksjon etter sin meget overraskende 3-2 seier borte mot Manchester City forrige lørdag. Hjemme mot svakt plasserte Cardiff onsdag måtte laget nøye seg med 0-0. Palace har uansett kommet seg godt klar av nedrykksstriden og står med 19 poeng etter 19 spilte kamper. Det skiller sju poeng ned til Burnley under streken. Etter å ha slitt med skader i evigheter, kan manager Roy Hodgson glede seg over tilnærmet skadefritt mannskap. Kun Christian Benteke er ute med skade nå.

Chelsea tok en fortjent 2-1 seier borte mot Watford onsdag kveld og holder fortsatt 4. plassen i Premier League, men er hele 11 poeng bak serieleder Liverpool før helgens runde. Skuffet som kjent forrige lørdag ved å tape 0-1 hjemme for Leicester. Pedro måtte ut med skade mot Watford og er ute til søndagens kamp. Spissen Alvaro Morata er friskmeldt.

Vi merker oss at Crystal Palace har vunnet tilsvarende kamp på Selhurst Park to av de fire siste sesongene og slik oddsene er satt i denne kampen, er det naturligvis hjemmeoddsen som frister mest. 4,55 i hjemmeodds er flott odds på et lag som tok skalpen til Manchester City på Etihad stadium for en uke siden og spilles.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken