*Nettavisen* Sportspill.

Palermo jager sin sjette

Foto: Getty Images / Tullio M. Puglia

Svært hjemmesterke Palermo jager sin sjette strake hjemmeseier søndag. Vi tror de lykkes. Sjekk vårt oddstips.

27.11.11 10:30

Sportspills meny søndag
Oddstips 2: Haugesund avslutter med stil
Tippetips: Tromsø fikser sølvet
Tippeliga: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 92 objekter og inneholder blant annet siste runde i Tippeligaen. I England spilles det blant annet et svært interessant oppgjør mellom Liverpool og Manchester City. Ellers er det neturligvis kamper fra både Serie A og La Liga på dagens innholdsrike liste.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Cesena - Genoa
Hjemmelaget tok en svært viktig borteseier mot Bologna sist og viste at det finnes litt kapasitet i laget. I ettermiddag synes vi Cesena har bedre sjans enn det oddssettingen indikerer og Genoa imponerer ikke voldsomt om dagen. 2,60 for at Adrian Mutu og hans lagkamerater i Cesena tar en ny trepoenger er spennende.

Dagens avslag
Sarpsborg 08 -Odd
Hjemmelaget har ikke vunnet en tippeligakamp siden 19. mai og har 0-5-16 på sine 21 siste seriekamper. Odd har hatt en fantastisk høstsesong og står med utrolige 8-1-0 på sine ni siste seriekamper. Likevel synes vi 1,50 på borteseieren er svært lite fristende og utelukker ikke at hjemmelaget kan få noe ut av denne kampen. Styr unna.

Start - Tromsø
Nedrykksklare Start tar imot slvjagende Tromsø som kun har vunnet to av sine bortekamper denne sesongen. 1,75 for at Tromsø tar sin tredje borteseier for sesongen og sikrer sølvet er slett ikke noe å hoppe i taket for og hjemmelaget har definitivt kapasitet til å ta poeng.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Palermo - Fiorentina
Det er ingen tvil om at hjemmelaget har sin styrke hjemme på Sicilia. Fem ligakamper er spilt hjemm og samtlige fem er vunnet. PÅ fremmed gress har Palermo tatt ett fattig poeng på seks forsøk og har fortsatt til gode å score mål. Sist helg var intet unntak, til tross for at laget hang svært godt med i 1. omgang borte mot serieleder Juventus, ble det 0-3 i målprotokollen til slutt. Så kan det alltid innvendes at seire mot lag som Cagliari, Siena, Lecce og Bologna ikke forteller all verden om hjemmestyrken, men også Inter har måttet reise tomhendt tilbake til fastlandet. 11-3-5 hadde Palermo på hjemmebane forrige sesong, så det er intet nyt i at Palermo leverer på eget gress.

Bortsett fra Abel Hernandez som er skadet, har trener Devis Mangia alle sine beste spillere tilgjengelig, inkludert en av undertegnedes absolutte favorittspillere, Fabrizio Miccoli.

For Fiorentina har det ikke blitt noe merkbart oppsving siden Sinisa Mihajlovic måtte gi seg som trener. Svake 1-2-2 på sine fem siste seriekampe, og Fiorentina var heldige som fikk med seg ett poeng i hjemmemøtet med Milan sist helg. Kun ett mål er scoret på bortebane og totalt er kun to poeng hanket inn. I ettermiddag må den svært viktige midtbanespilleren Jovetic unnværes med skade. I tillegg mangler Krøldrup (f), Cassani (f) og Kharja (m).

Selv om det står ujevne 2-1-2 på de fem siste tilsvarende tror vi på vinnersjanse for hjemmesterke Palermo her mot et svekket og formløst Fiorentina. Oddsen for hjemmeseier er 2,15, men kampen kan dessverre ikke spilles som singel og vi må kombinere og beveger oss til den danske superligaen.

Aalborg - AGF Aarhus
Superligaen. Nest siste runde i Superligaen før lagene tar tre måneders vinterferie. Hjemmelaget klatret til tredjeplass etter den sterke 3-1 seieren borte over FC Midtjylland søndag. Vertene har dermed tatt ti poeng på de fire siste, etter en svak periode før det. Her returnerer Kjetil Wæhler etter karantene. 5-0-2 er tallene på hjemmebane.

Etter flotte 5-6-0 på sine elleve siste seriekamper, ble det skuffende 0-2 tap hjemme for Silkeborg for AGF mandag. Uten goalgetter Peter Graulund som er skadet hadde ikke hjemmelaget en avslutning på mål i den første omgangen.

Det står faktisk 8-3-1 på de tolv siste hjemmekampene og AGF uten Peter Graulund er langtfra det samme laget og vi tror Aalborg opprettholder den svært sterke statistikken. 1,80 er oddsen for at Kjetil Wæhler og hans lagkamerater tar tre poeng og vi spiller altså denne kombinert med seier til Palermo.

Spilleforslag 1 søndag (totalodds 3,87 og vår innsats kr 100). Merk spillestopp kl 14.55.
Kamp 19 Palermo - Fiorentina 2,15 2,75 2,85
Kamp 62 Aalborg - AGF Aarhus 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag