Foto: Getty Images / Tullio M. Puglia

Palermo vinner på Sicilia

Vi tror Cesena er sjanseløse mot de rosa anført av Miccoli. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Palermos syvende hjemmeseier
Oddstips 2: Denne gangen vinner Real Madrid
Premier League: Skader og karantener
Trav V 75: Kongen viser seg

Langoddsen innleder med skiskyting før fotballen gradvis tar over. Vi skal gjennom Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og ikke minst en rekke engelske kamper. Det er også mye ishockey på programmet, før Real Madrid og Barcelona avslutter kvelden med El Clásico.

Dagens langskudd
102. Inter - Fiorentina (0-1) H 3,30
Vi måtte lete litt for å finne dagens langskudd, men når valget faller på en klar hjemmeseier til Inter, er det fordi vi tror de har lært av forrige hjemmekamp (tap 0-1 for Udinese) og ønsker å slå tilbake så fort som mulig. Ingen Champions League-kamp spøker i bakhodet, og gjestene fra Firenze får til null og niks på bortebane denne sesongen. Det ble 3-1 til Inter her i mai, og 3,30 for at noe lignende skjer igjen, blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Elitserien.
Det er blitt ganske utfordrende å tjene penger på de svenske ishockeymatchene, synes vi. Det finnes selvsagt unntak og vi kommer sikkert med flere tips til denne ligaen, men i dagens matcher er det ikke lett å plukke vinnerne, og med så mye annet spennende på programmet lar vi svenskene spille i fred.

Dagens spill
Inter og Marseille har vært i våre tanker, men ble værende der da valget falt på to andre gode hjemmelag. Vi starter dagen med et spill på Barnsley og Palermo, før vi ser på El Clásico i dagens tips nummer to.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

103. Palermo - Cesena
Serie A. Palermo har flotte 6-0-0 og målforskjell 16-6 hjemme på Sicilia. På bortebane er historien en annen, men de knep i det minste et heldig poeng med 0-0 borte mot Parma forrige runde.

Hernandez (a) er ute, men Miccoli (a) er tilbake og slutter seg til Pinilla på topp. Dette er nærmest en garanti for at hjemmelaget scorer, det har hvertfall vært slik hittil. Migliaccio (f) er suspenert.

Cesena hadde ingenting å by på borte mot Juventus og tapte kampen fortjent 0-2. Før dette hadde de tre strake seire, alle turneringer medregnet, men de ligger fortsatt på nedrykk med 2-3-8 totalt. På bortebane har de stusselige 1-0-5 og en målforskjell på 1-8.

Ceccarelli (m) og Ravaglia (k) returnerer fra suspensjon. Comotto (m) er også tilbake og det ser bra ut med laget.

Når Palermo en vakker dag taper en hjemmekamp, blir det trolig med et av de andre topplagene, ikke mot bunnlaget Cesena som knapt prøver å score mål i bortekampene sine. Miccoli er en sannsynlig målscorer i den sannsynlige hjemmeseieren på Sicilia. Vi spiller H til 1,55.

80. Barnsley - Ipswich
Barnsley har funnet formen og vi rakk å spille dem til 2,05 hjemme mot Crystal Palace på tirsdag, da de vant 2-1. I dag er oddsen 1,85, men så møter de en motstander totalt ute av form også. Barnsley har nå slått Doncaster 2-0, Leeds 2-1, Peterborough 4-3 og Palace 2-1 i sine fire siste, og jakter sin femte strake. Craig Davies, Vaz Te og nyinnlånte Nile Ranger briljerer og det scores mange mål. Etter tirsdagens triumf er Barnsley oppe på en 9. plass og de har 5-2-3 hjemme på Oakwell Ground.

Det er ingen nye skader i Keith Hills mannskap, men det kan komme enkelte endringer på grunn av tett kampprogram. McEveley (f) kan måtte stå over igjen.

Ipswich har tapt syv strake kamper og sunket ned på plassen over nedrykk. De ledet lenge 1-0 hjemme mot Watford forrige runde og burde hatt full kontroll, men sannelig klarte de å knote det til mot slutten og tape kampen 1-2. Borte mot Burnley røk de 0-4, mens de bare tapte 2-3 mot Reading, Forest og Doncaster i de tre før det. Forsvaret er lekk og selvtilliten er lav.

Manager Paul Jewell fikk en dårlig nyhet på trening mandag, da rutinerte Ingimarsson (f) brakk nesen. Leadbitter er også ute, mens Sonko er blitt bra etter en liten smell.

Barnsley kommer ikke til å vinne kamper herfra og inn i himmelen, men vi tror de tar 3 poeng til i dag, før seiersrekken stopper borte mot West Ham neste runde. 1,85 synes vi er god odds på et hjemmelag som har scoret 10 mål i sine fire siste seire, mot et bortelag som har sluppet inn 12 på sine fire siste tap. I kombinasjon med Palermo får vi en dobbel til 2,87 og setter 100 kroner. Spillefristen er klokken 18.15.

80. Barnsley - Ipswich 1,85 2,85 3,50
103. Palermo - Cesena 1,55 3,10 4,75

Total odds 2,87

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus