Gå til sidens hovedinnhold

Pangodds på de norske skiskytterjentene

Både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland skal ha vinnersjanser under torsdagens verdenscupsprint i Anterselva.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel ligacupen: Tottenham gir seg ikke uten kamp
Oddsdobbel Get-ligaen: Bortedobbel til smellfin odds
V64 Axevalla: Stor jackpot med 944 486 SEK ekstra
V4/V5 Bjerke:
Vi jakter nye fremganger på Bjerke
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på returkampen i ligacupsemifinalen i England mellom Chelsea og Tottenham. Det spilles to kvartfinalekamper i Copa del Rey i Spania og det det spilles to kvartfinaler i Asia Cup. I tillegg er det full serierunde i Get-ligaen i ishockey her hjemme, og det spilles fem kamper i den svenske Eliteserien. Skiskytterne er på plass i Anterselva og der skal kvinnene gå verdenscupsprint i ettermiddag.

NB! Fredag er det 369 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Sprint skiskyting kvinner Anterselva- vinnerspill Tiril Eckhoff 15,00 i odds og vinnerspill Marte Olsbu Røiseland 15 i odds (spillestopp kl 14.25)

Marte Olsbu Røiseland har stått for de to eneste individuelle seirene for de norske skiskytterjentene denne sesongen. Det skjedde i Nove Mesto like før jul, der hun både vant sprinten og den påfølgende jaktstarten. Ingrid Landmark Tandrevold var ikke langt unna seieren i forrige søndags fellesstart i Ruhpolding, men klarte ikke å ta seg forbi tyske Franziska Preuss ned oppløpet og måtte nøye seg med andreplass. Tiril Eckhoff var ikke med i den jaktstarten, men hun leverte en enorm stafettetappe for Norge på lørdagens stafett.

Nevnte Tiril Eckhoff har gjort flere fremragende stafettetapper for Norge i vinter, men hun har ikke lyktes like godt i de indviduelle rennene. Farten i sporet er fortsatt fenomenal og i dag er det sprint i Anterselva. Den sprinten vant Tiril Eckhoff forrige sesong og hun vinner et indviduelt løp når som helst. 15 i vinnerodds på Tiril må være verd en innsats i ettermiddag. Samme vinnerodds er det på Marte Olsbu Røiseland. Sørlandsjenta har hatt en strålende sesong og etter sprintseieren i Nove Mesto like før jul, har Marte blitt nummere fire på sprintøvelsene i både Oberhof og Ruhpolding. 15 i vinnerodds på Marte Olsbu Røiseland ser også ut som overodds. Vi lanserer således vinnerspill på både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland til dagens sprint i Anterselva. Vinner en av dem, får vi uansett 7,5 ganger innsatsen tilbake. Det må være verd risikoen for å være litt patriotisk.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken