*Nettavisen* Sportspill.

Paris Saint-Germain gjør ikke mer enn nødvendig

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe

Kylian Mbappe scoret to av målene for PSG da de vant 4-0 hjemme mot Marseilles søndag kveld. Her gratuleres Mbappe av lagkameraten Marquinhos. Foto: Martin Bureau (AFP)

Det er ingen garanti for målfest når tabelljumbo Dijon og tar imot serieleder PSG i kveld.

01.11.19 10:02

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Oddssingel Eliteserien:
Både Godset og RBK trenger tre poeng
Oddssingel Ligue 1:
PSG gjør ikke mer enn de må
V64 Ørebro:
Saftig V64-jackpot med nesten en million ekstra
V65 Jarlsberg:
Kusken er sterk i troa
V65 Färjestad:
Jakobsson sitter på nøkkelen

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på den meget spennende Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. I tillegg er det kamper i tysk Bundesliga, Ligue 1, engelsk Championship, dansk Superliga og nederlandsk Eredivisie. På hockeyfronten spilles det åtte kamper i NHL natt til lørdag og det full runde i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Dijon - Paris Saint-Germain under 2,5 mål - 2,70 (spillestopp kl 20.40)

Dijon endte tredje sist i Ligue 1 forrige sesong og hadde kun ett poeng ned til Caen på nedrykk. Det ser ikke veldig mye bedre ut for laget fra sennepsbyen denne sesongen og etter 11 serierunder, ligger de helt sist med ni poeng. Totalt står laget med 2-3-6 og de har tatt en seier på hjemmebane (1-2-2) og en seier på bortebane (1-1-4). Målfester blir det sjelden når Dijon er involvert, den totale målforskjellen viser 5-12. Og minst målrikt er det i hjemmekampene (2-4 i samlet målforskjell). Tapte 1-2 i seriepremieren mot St Etienne og de fire neste hjemmekampene har endte 0-2, 0-0, 0-0 og 1-0.

Gjør sjelden mer enn de må

PSG har faktisk tapt to kamper allerede, men de ni øvrige er vunnet. Og i og med at alle slår alle ellers, er de hele åtte poeng foran Nantes på 2. plass allerede etter 11 serierunder. Borte er fire av fem vunnet, men de har "nøyd" med 1-0 seier både mot Lyon og Bordeaux. Neymar, Marco Veratti, Thomas Mounier, Thiago Silva og Ander Herrera er ikke i kveldens tropp, men det selvsagt rikelig med kvalitet ellers.

1,30 er oddsen på at kveldens kamp går over 2,5 mål og den oddsen må jo ha vært satt på autopilot. Dijon har altså samlet målforskjell på 2-4 på sine fem spilte hjemmekamper, mens PSG har gått under 2,5 mål i tre av sine fem bortekamper. 2,70 i odds på at denne kampen går under 2,5 mål må være fredagens mest interessante spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag