*Nettavisen* Sportspill.

Parr til Premier League

Foto: Pa Photos/Scanpix

Det blir en realitet neste år hvis Crystal Palace fortsetter sin fantastiske form.

17.11.12 10:05

Sportspills meny lørdag
V75 Forus: To tetvinnere
Tippetips: Liverpool kan feile

Oddstips 1: Parr til Premier League
Oddstips 2: Cavani viser vei

Premier League: Helgens runde
Premier League: skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Tippeligaen: Dramatikk i siste runde

Langoddsen byr på en flott lørdagsmeny med Premier League og mye annet fra England, Primera Division, Serie A og Ligue 1, samt play-off i Adeccoligaen, ishockey og akkurat så mye snadder som vi forventer oss.

Både MK Dons til 2,30 og langskuddet FC Köln til 3,00 satt i går, og vi ligger an til nok en god uke, spesielt for langskuddenes del.

Dagens langskudd
28. Arsenal - Tottenham B 3,55

Arsenal var ikke på sitt beste da det ble 3-3 hjemme mot Fulham i et annet London-derby forrige runde. Hjemme mot Chelsea tapte de, og det har blitt tap i Norwich også. Arsenal har sine gode dager også, for all del, men får det neppe enkelt her, i dette prestisjefylte derbyet. Tottenham med Bale og Defoe i spissen kan være en hard nøtt, og de skal ha bedre sjanser nå enn da de vant 3-2 her to sesonger tilbake. Vi forventer oss mange mål og når oddsen er hele 3,55 på Tottenham, er det et svært spennende langskudd.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens avslag
40. Liverpool - Wigan H 1,40

Liverpool har 1-3-2 på Anfield og det går i uavgjort både hjemme og borte. Hvor ofte har Liverpool vært favoritter i 1,40-klassen og ikke levert? Det begynner å bli en del ganger. Liverpool fikk vi til rundt 1,20 da de tapte 1-2 for Wigan på Anfield forrige sesong, og nå må folk slutte å spille Liverpool til lav odds. Vi vet det ikke nytter å si det, for alt for mange nordmenn spiller Liverpool uansett. Men prøv å husk hvordan Liverpools fem siste kamper mot Wigan har endt, før du leser videre. Svar: To tap og tre uavgjort.

53. Leicester - Ipswich H 1,40
Vi finner en stor hjemmefavoritt i Championship også, for stor favoritt i våre øyne. I motsetning til Liverpool så er Leicester gode på hjemmebane, de har 6-1-1 på åtte spilte. Men formen er litt sviktende, bare én seier på de seks siste totalt. Ipswich har fått ny manager og de har begynt å vinne igjen. Borteseier mot Birmingham og 2-1 hjemme mot Burnley forrige runde. Ipswich spilte 1-1 her i fjor og kan ta poeng igjen. 1,40 på H er ikke noe trygt spill og slett ikke verdt risikoen slik vi ser det.

Dagens spill
En stor odds-dag ligger foran oss. Vi ser mange muligheter, men kan ikke spille på absolutt alt, så vi har prøvd å sortere gullet fra sølvet, og lanserer to dobler til frisk odds. Vi starter i England og ender opp i Italia, men skal også innom Frankrike.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

52. Crystal Palace - Derby
Crystal Palace er i fenomenal form og topper nå Championship med 10-3-3 totalt. De gode prestasjonene har vært der helt siden spillerunde 4, både under Freedman, midlertidig manager Fleming og nå under Ian Holloway. 5-2-1 hjemme på Selhurst Park, og 2-1 borte mot Peterborough forrige runde var den fjerde strake seieren. Murray er oppe i 13 scoringer, men den største juvelen i laget er etter manges syn unge Wilfried Zaha, som debuterte på Englands landslag onsdag. Så lenge Zaha spiller for Crystal Palace kan de godt vinne Championship. Norsk Jonathan Parr nyter også stor respekt og er blitt en nøkkelspiller og en favoritt hos fansen.

Dikgacoi (m) spilte også landslagsfotball i midtuken, for Sør-Afrika, og Parr (f) spilte som vi så for Norge. Disse ble ikke skadet, ingen andre heller, så Holloway kan stille likt lag som sist. Bare McCarthy er ute.

Derby plukker poeng jevnt og trutt, men har tapt sine to siste bortekamper, 1-2 for Millwall og 0-3 for Peterborough. 2-2-4 på bortebane er ikke all verden og Derby scorer sjelden på reise.

Rutinerte Ben Davies (m) er usikker med en mindre skade. Det er snakk om at Will Hughes (m) får hvile her, siden han spilte for England U21 i midtuken. Frank Fielding (k) er på vei tilbake men ikke klar for kamp ennå. Jamie Ward (a) er fortsatt ute, og han må sies å være et sentralt fravær.

Det er ingen svakhetstegn å spore ved Crystal Palace, og motstander er blant de svakere bortelagene. Vi ser ingen grunn til at hjemmelaget ikke skal vinne i dag også, og 1,80 mener vi er bra betalt på et så godt lag, som er bortimot skadefrie også. Vi bruker 1,80 på H i en dobbel.

95. Brest - SC Bastia
Ligue 1. Brest har to sider denne sesongen, med 0-0-7 borte og 4-1-0 hjemme. Forrige runde ble det som ventet tap i Lille, dog ikke mer enn 0-1. Runden før slo man Lorient 2-0 hjemme ganske greit, og nå venter en ny motstander man skal ha veldig gode sjanser mot.

Alphonse (f), Ba (m), Guidileye (m), Apanga (f), Ferradj (m), og muligens Coulibaly (f) også, er ute. Mange av disse har vært ute en stund, så det er lite nytt på skadefronten.

Bastia er ikke noe stort bortelag med sine 1-2-3 på fastlandet, og med tap 2-5 for Lyon og 2-3 for Valenciennes i de to siste, ser det ut til av man sliter defensivt. Det gjør man definitivt i dag også, da flere faste forsvarere er ute.

Rothen, Yatabare og Palmieri mangler på midtbanen, mens Choplin, Cioni og Marchal mangler i forsvarsrekka. De tre siste er mer eller mindre faste startere og dette ser ikke bra ut, Rothen er også et sentralt fravær.

Bastia har vonde minner fra dagens bane, med 0-4, 0-4, 1-3 og 1-3 i de fire siste her, selv om dette var i Ligue 2 for noen sesonger siden. Hjemmesterke Brest skal ha meget gode sjanser til å legge på til fem hjemmeseire, for Bastia er svekket defensivt og har sluppet inn 8 mål på sine to siste. 2,30 for hjemmeseieren er topp betaling og må spilles, slik vi ser det. Vi får en dobbel til 4,14 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 15.55.

52. Crystal Palace - Derby 1,80 3,05 3,40
95. Brest - SC Bastia 2,30 2,80 2,60

Total odds 4,14

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.