*Nettavisen* Sportspill.

Påskerebus 6.april: Klarer du å finne den norske byen?

Du får hele påsken en daglig påskerebus med herlige premier.

I samarbeid med Norsk Tipping vil du i påsken få en klassisk påskerebus. Hver dag skal du finne et løsningsord. Dette løsningsordet finner du ved å finne syv bokstaver basert på syv rebusdeler. Svaret hver dag er et norsk sted, på syv bokstaver. Du må stokke bokstavene i riktig rekkefølge.

Du kan skrape Påskeflax på nett her

Hver dag skal du finne en tv-serie, et land, en sang, en matrett, et sted i Oslo, et grammatisk uttrykk og et klesplagg. Du kan hver dag vinne et digitalt gavekort på 500kr, og på påskeaften er det en ekstra stor premie. I tillegg trekker vi ut daglige premier fra Nettavisens nettbutikk.

Lørdag 11. april er det supertrekning i Lotto. Det betyr mange ekstra millionpremier.

Den 6. april er byen sør i Norge. Hint: Det kan være lurt å pause videoen etter hvert innslag, samt ha penn og papir tilgjengelig. Du svarer i skjemaet under videovinduet.

Trenger du litt hjelp? Helt nederst i denne saken er det noen hint.

Her er hintene:

Serien går på en strømmetjeneste, og foregår litt tilbake i tid. Likevel ikke så langt tilbake at flesteparten ikke husker tiden. Sangen handler om fysisk aktivitet på sjøen. Landet har en tidligere programleder i en realityserie som statsleder. Stedet i Oslo ligger veldig sentralt. Grammatikkoppgaven er enklere hvis du tenker på et kort ord på latin, og kaken er velkjent i USA. Grunnen til at mange oppgavene handler om det samme landet har også noe med stedet som er svaret å gjøre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag