Lens - Bordeaux

Odds: Lens vinner og holder nullen

Kampstart søndag 13. februar kl 17.05

Spillestopp kl 17.04 Live odds etter kampstart

Stade Bollaert-Delelis

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Lens vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2.75 i odds

Bordeaux sliter voldsomt i bunnen av tabellen når de reiser nordover for å møte Lens søndag ettermiddag. Vertene har sklidd litt unna plassene som kvalifiserer til spill i Europa, mens Bordeaux kjemper en stadig vanskeligere kamp for å unngå nedrykk.

Etter en dårlig avslutning på 2021 startet Lens det nye året knallsterkt. Første slo de Rennes 1-0 hjemme når Wesley Said dunket inn vinnermålet etter 89 minutter. Så reiste de til Saint-Etienne og avgjorde helt på slutten igjen. Seko Fofana satte inn 2-1 etter 90 minutter og de sikret seg nok en trepoenger.

I de to siste kampene har det stoppet opp. De røk 0-2 hjemme mot sterke Marseille før de reiste til Lorient og fikk 2-0 i sekken og sørget for at hjemmelaget vant for første gang på 15 kamper.

Hjemme mot Bordeaux, som er i skrekkelig form, har de tidenes mulighet for å snu trenden og komme på vinnersporet igjen.

Det er ca. 30 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Det ser mørkt ut for Bordeaux

Bordeaux har slitt i bunnen av tabellen hele sesongen, og starten på 2022 har ikke endret noe på det. De har tapt fire av fem kamper siden nyttår, og har sluppet inn 14 mål på de tre siste kampene i Ligue 1.

En av disse tre var i den eneste seieren de har bokført- en dramatisk syvmålstriller som endte 4-3 over Strasbourg. Dette var en fin oppreisning etter katastrofekampen borte mot Rennes der de røk 0-6 i runden før.

De var riktignok ikke så lenge i paradis, for sist runde reiste de til Reims og møtte veggen igjen. De holdt 0-0 til det var spilt 40 minutter, men når hjemmelaget satte inn det første åpnet slusene seg og de ga seg ikke før det sto 5-0.

De siste resultatene har ført til at Bordeaux har den klart dårligste målforskjellen i serien og har sluppet inn hele 58 mål på 23 kamper. Saint-Etienne er nest svakest med sine 44 baklengsmål, og sier litt om statusen i forsvaret til Bordeaux.

Lens tar tre viktige poeng

Selv om Lens har slitt litt i det siste er de brukbare på hjemmebane. De har tapt kun to kamper i serien og er ganske gjerrige med sine 11 baklengsmål på eget gress. Bordeaux er i forferdelig form - spesielt på bortebane - og har tapt 0-6 og 0-5 på de to siste.

I denne kampen tror vi Lens og Patrick Berg får mest å juble for og Stian Gregersen og Bordeaux må reise hjem med tap uten å score mål igjen.

Lens vinner og holder nullen spiller du på her til 2.75 i odds