Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips:
Slår et redusert Spurs tilbake?
V75 Örebro: Stor V75-jackpot med 3,5 millioner ekstra
Håndball-VM: Norge slår tilbake i kveld
V4 Bergsåker: Nytt snadder blir servert til lunsj
Oddssingel La Liga: Messi med nytt målshow
V65 Leangen: Internasjonal V65-kveld på Leangen
Oddsdobbel 1: En svært spillbar dobbel fra England og Italia
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En ny fin dag var det i går. Vi mente både Arsenal og Wolverhampton skulle vinne, noe dem gjorde. Pogba scoret og United vant kampen til 2,75 var og et deilig spill. Dessverre maktet ikke Everton å vinne, og det ble spill ut. Alt i alt så ble det en fin plussdag.

Søndag byr på nye utfordringer. I England spilles det to herlige Premier League-kamper, der både Tottenham og Manchester City skal i aksjon i hver sin kamp. Det spilles fem kamper i LaLiga, der Barcelona avslutter kvelden 20:45. Ellers ruller Bundesliga, Ligue 1 og Eredevise videre. Det er og Håndball-Vm denne søndagen. Norge møter Egypt, og denne skal vi selvfølgelig ha oddstips på!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på smellfine 83 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Villareal - Athletic Bilbao U - 3,00 (Spillestopp 16:05)

Begrunnelse uavgjort: Begge lag trenger tre poeng, men begge lag vil virkelig slite med et tap også. Både Villareal og Bilbao spiller mye uavgort. Det er faktisk en god sjanse for at vi får poengdeling i denne kampen, og da finner jeg 3,00 i odds som veldig spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Villarreal som var helt oppe på femteplass sist sesong, sliter voldsomt denne gangen. Etter halvspilt serie er det bare Huesca som ligger bak på tabellen. Nedrykk truer, og laget må virkelig finne tilbake til fjorårsformen, for å unngå spill på nivå to fra høsten av. Hjemme har Villarreal sviktet totalt, og står med 1-4-5 etter 10 spilte. I siste kamp ble det et hjemmetap med 1-2 mot Getafe. Villarreal vant 3-0 i det motsatte oppgjøret tilbake i september. I den nest siste kampen på hjemmebane spilte de 2-2 mot Real Madrid. Dette viser jo at laget faktisk har kvaliteter, men det funker ikke for tiden.

Athletic Bilbao ankommer fem poeng foran vertene. Laget har tre poeng ned til nedrykk, og dette er en meget viktig kamp i den nedre del av tabellen. Med tap her vil man virkelig føle nedrykksspøkelse rett rundt hjørnet. Borte er lager svært begrenset, og statistikken er på 1-5-3 så langt. Athletic er dog i bra form. Slo Sevilla 2-0 hjemme sist, og noterte med det resultatet femte kampen på rad uten tap. På de siste fem kampene har baskerne tatt hele 11 poeng. Det er sårt trengt for dette laget. Tre av de fem siste kampene er dog spilt på hjemmebane. På bortebane sliter laget, og spiller klart mest uavgjort. Lekue og Rico er skadet og spiller ikke.

Begrunnelse uavgjort: Begge lag trenger tre poeng, men begge lag vil virkelig slite med et tap også. Både Villareal og Bilbao spiller mye uavgort. Det er faktisk en god sjanse for at vi får poengdeling i denne kampen, og da finner jeg 3,00 i odds som veldig spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet