Gå til sidens hovedinnhold

Pogba har stø kurs mot denne Premier League-rekorden

Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Pogba ligger an til å knuse en Premier League-rekord som deles av Arsenal-legenden Thierry Henry og Manchester City-superstjernen Kevin De Bruyne.

Paul Pogba har vært i kjempeform denne sesongen. Ikke bare har han dominert på midtbanen hos Manchester United, men han har også virket mer tilfreds utenfor fotballbanen.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Den franske stjernespilleren har fortsatt ikke scoret for United denne sesongen, men han har likevel vært en av de viktigste årsakene til at De røde djevlene topper Premier League-tabellen etter fire serierunder.

West Ham - Manchester United

Paul Pogba gjør en assist - 2,95

Kampstart søndag 19 september kl. 15.00

Spillestopp kl. 14.59. Live odds etter kampstart

Kampen sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Paul Pogba gjør en assist. Det spiller du her til 2,95 i odds

Paul Pogba har flest målgivende pasninger i Premier League så langt denne sesongen. Pogba har vært nest sist på ballen syv ganger. Det to flere målgivende pasninger enn han hadde hele sist sesong. Michail Antonio (West Ham), Gabriel Jesus (Manchester City) og Abdoulaye Doucouré (Everton) har nest flest målgivende så langt i 2021-2022-sesongen. Alle tre har tre assists.

Med 34 kamper igjen av Premier League-sesongen, er Pogba halvveis til rekorden for flest målgivende pasninger i samme sesong som er 20 assists. Den rekorden deles av Kevin De Brunye og Thierry Henry.

Går Pogba forbi Cantona?

Den Manchester United-spilleren som har hatt flest målgivende pasninger i én og samme sesong var Eric Cantona. Han hadde 16 assists i 1992-1993-sesongen. Den rekorden er også innenfor rekkevidde for Pogba. Det er ingen tvil om at Paul Pogba er den mest pasningssikre spilleren i Manchester United. Han har en nærmest telepatisk evne til å finne medspillerne med de korte gjennombruddspasningene eller til og med lange pasninger.

Vi tror Paul Pogba gjør en assist. Det spiller du her til 2,95 i odds

Den franske landslagsspilleren har også vist ved flere tilfeller at han kan komme på dype løp og lage ubalanse hos motstanderne. Dette er egenskaper som kan få frem det beste i de offensive Manchester United-spillerne. Cristiano Ronaldo, Edison Cavani og Mason Greenwood tjener på at de har en tilrettelegger som Pogba i laget. Hans samarbeid med Bruno Fernandes gjør det også enklere for Ole Gunnars Solskjærs menn å skape store sjanser.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Pogba har ennå ikke forlenget kontrakten med Old Trafford-klubben, men det at klubben nå viser at de virkelig har ambisjoner om å vinne titler igjen kan få ham til å ombestemme seg. Inntil videre er han en nøkkelspillere i å få frem det beste i de talentfulle offensive spillerne hos United. Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten Den franske stjernen sto for fire av de målgivende pasningene da United banket Leeds 5-1 i sesongåpningen.

På de tre siste kampene har han ytterlige tre målgivende pasninger. Det gjør ham til den første Premier League-spilleren i historien med syv målgivende pasninger etter bare fire kamper. Med spillere som Jadon Sancho, Edison Cavani, Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood foran seg i søndagens kamp mot West Ham, ligger det an til flere målgivende pasninger for Pogba.

At franskmannen sørger for minst én assist mot West Ham søndag gir 2.95 i odds. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Men Pogba har langt opp til Ryan Giggs som har flest assists i Premier League gjennom historien. Waliseren er en av spillerne med flest kamper i Premier League. Han spilte 632 kamper i den engelske toppdivisjon og står med 161 målgivende pasninger. Pogba har 39 assists på de seks siste sesongene i Premier League.