Gå til sidens hovedinnhold

Portugal og Frankrike går ikke målløse av banen

De regjerende europamesterne mot de regjerende verdensmesterne. Flere av verdens beste spillere på banen. Det må bli mål.

I seks av de siste syv kampene mellom fotballstormaktene Frankrike og Portugal har enten ingen eller kun ett av lagene scoret.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Etter å ha sett kampene til Frankrike og Portugal i helgen, så føler vi oss sikker på at begge lagene kommer til å score i onsdagens kamp i Budapest.

Portugal - Frankrike (Begge lag scorer) - Ja 1.95 (spillestopp onsdag kl. 20.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Gruppe F er helt åpen etter resultatene i helgen. Da Tyskland slo Portugal 4-2 i München lørdag, la de samtidig alt presset over på de regjerende europamesterne. Tyskland møter Ungarn i den siste kampen i gruppespillet, og tyskerne er videre i mesterskapet med seier i den kampen. De har vunnet de to siste kampene de har spilt mot Ungarn - henholdsvis 2-0 og 3-0, og spiller de på samme måte som mot Portugal har ikke ungarerne en sjanse.

Lørdag er det Supertrekning i Lotto. Lever kupongen her!

Portugal på sin side må minst ha ett poeng i kampen mot den regjerende verdensmesteren, Frankrike. En kjedelig 0-0-kamp ville passet portugiserne perfekt, men det virker usannsynlig. Iallfall om du så Portugals kamp mot Tyskland i helgen.

Tyskerne smadret Portugal-forsvaret

Fernando Santos' lag har virket solid både defensivt og offensivt i oppkjøringen til EM, men tyskerne viste Frankrike hva som er portugisernes akilleshæl. Portugal slet fryktelig når de gang på gang fikk innlegg fra kantene inn i boksen.

Etter å ha sett de portugisiske forsvarsspillerne score to selvmål, er det vanskelig å ha tillit til Portugal defensivt. Vi tror ikke det portugisiske forsvaret klarer å holde nullen mot de franske angrepsstjernene Kylian Mbappe, Karim Benzema og Antoine Griezmann. Frankrike er sterke bakover, men nå møter de av lagene som har scoret flest mål i EM. De står med fem mål på to kamper.

Her finner du hele onsdagens oddsprogram

Portugal har sett begge lag score i fire av de siste seks kampene de har spilt. Vi så at Ungarn klarte å score mot det franske forsvaret, og de har ingen Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes eller Diogo Jota i laget. Ronaldo har scoret tre av de fem målene til Portugal i mesterskapet, og vi blir ikke overrasket om han er frempå igjen i onsdagens kamp.

At begge lag scorer i denne kampen virker ganske sannsynlig ut fra statistikken. Oddsen på et slikt utfall gir 1,95 i odds. Det blir vårt første tips på onsdagens storkamp.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset