Oddssetterne hos Norsk Tipping har Frankrike som favoritter til å vinne EM 2020. Satser du en hundrelapp på at Kylian Mbappe og Frankrike vinner finalen på Wembley får du 550 kroner igjen.

Her kan du spille på hvem som vinner EM

Det er mulig spillselskapet på Hamar får rett, men vår vurdering er at Portugal er kraftig undervurdert.

Dersom du satser 100 kroner på de regjerende europamesterne og Nations League-vinnerne får du nesten dobbelt så mye penger tilbake. Da vil du få 900 kroner på kontoen.

At Portugal vinner EM 2020 gir 9,00 i odds

At Spania vinner EM for fjerde gang i historien gir åtte ganger innsatsen tilbake. Men spanjolen har ikke fått det til å klaffe i mesterskap etter EM-triumfen i 2012. De har spilt to verdensmesterskap og et europamesterskap siden den gang, men aldri kommet seg forbi åttendedelsfinalen.

Spania - Portugal 2.35 - 3.30 - 2.90 B (spillestopp fredag kl. 19.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Privatlandskamp. Luis Enrique er i ferd med å bygge opp et nytt spansk landslag, og EM-uttaket fikk mye oppmerksomhet fordi Sergio Ramos ble vraket og heller ingen andre Real Madrid-spillere ble funnet gode nok.

Spania og Portugal finpusser formen før EM braker løs i slutten av neste uke. Spanjolene spiller første EM-kampen sin mot Sverige 14. juni, mens Portugal møter Ungarn dagen etter.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Bygger nytt lag

Det blir interessant å se hvordan Spania gjør det i sommerens mesterskap. Landslagssjef Luis Enrique leder laget inn i et generasjonsskifte. Flere av de tidligere stjernespillerne har begynt å dra på årene, og er utelatt denne gangen. De er erstattet med unge og talentfulle spillere.

Dette er med andre ord ikke samme laget som vant EM både i 2008 og i 2012, og som vant VM i 2010.

Her kan du skrape Flax på nett

Enriques lag har imidlertid fått en god start på VM-kvalifiseringen, hvor de har tatt syv poeng på tre kamper mot Hellas, Georgia og Kosovo.

Nå skal spanjolene bryne seg på Portugal og Litauen i de to siste kampene før alvoret starter i Sevilla. Det blir interessant å se hvordan de ligger an i denne kampen. Vi tror de får problemer mot et kruttsterkt Portugal-lag i denne treningskampen.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Portugal har havnet i den absolutt verste gruppen i EM. De skal møte Frankrike, Tyskland og Ungarn i gruppespillet. De regjerende mesterne , som slo Frankrike i finalen i 2016, tok seg til semifinalen i 2012. Der tapte de mot Spania på straffespark.

Portugal har i likhet med Spania startet VM-kvaliken med å plukke syv poeng på de tre første kampene mot Aserbajdsjan, Serbia og Luxembourg. Fernando Santos har et fantastisk lag med spillere som Cristiano Ronaldo, João Félix, Diogo Jota og Bruno Fernandes. Det lukter mål lang vei.

Debutant skal stoppe Ronaldo

Den som skal forsøke å stoppe dem på fredag heter Robert Sanchez.

Brighton-keeperen er en av to spillere i den spanske troppen som ikke har landskamper, men det har lenge vært klart at han får den første kampen sin mellom stengene mot Portugal.

Marcos Llorente er ventet å starte på høyrebacken, mens det i startellevern også vil være plass til Eric Garcia, Pau Torres, Jordi Alba og Pedri.

Enrique har en rekke valg å tygge på fremover, men Gerard Moreno som har hatt en glimrende sesong i Villarreal fortjener å få starte. Mye tyder på at Ferran Torres og Mikel Oyarzabal vil starte sammen med ham på topp fredag kveld.

Portugiserne kan komme til å hvile Manchester City-duoen Ruben Dias og Bernardo Silva siden begge var involvert i Champions League-finalen. Joao Cancelo var ikke på banen i CL-finalen og vil trolig få sjansen fra start fredag.

Her kan du skrape Flax på nett

Diogo Jota var tilbake i siste serierunden for Liverpool etter å ha vært ute med skade. Han vil sannsynligvis starte fredagens kamp. Joao Felix og Cristiano Ronaldo vil etter alt å dømme starte sammen med Jota fremme, mens Danilo og Joao Moutinho starter på midtbanen sammen med Bruno Fernandes.

Resultatet i denne kampen er ikke så viktig i utgangspunktet, men ingen av landslagssjefene vil tape like før EM starter. Vi forventer en javnspilt kamp i Madrid, men har en følelse av at Portugal kan ta en knapp seier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset