Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel 1:
Aston Villa like gode som Manchester City
Oddssingel PL: Son tar ansvar i Kanes skadefravær
Oddssingel Eliteserien:
På tide at Brann viser seg fram
Oddsdobbel 2:
United-dobbel til 9,45 i odds
V75 Leangen:
Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Bollnäs:
Vrien omgang med frekk banker
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Her hjemme er det oppstart i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og det er mange kamper herfra lørdag. I Premier League skal Manchester United i aksjon hjemme mot West Ham lørdag kveld og det er en av seks kamper i Premier League. Så er det full serierunde i Championship og lørdag kveld er det duket for et durabelig Vestlands-derby i Eliteserien mellom Viking og Brann. Lørdag ettermiddag er det toppkamp mellom Sandefjord og Aalesund i OBOS-ligaen. Rundt omkring i Europa er det ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 og det er også kamper i Toppserien for kvinner her hjemme.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto med ca 30 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Burnley - Cardiff H 1,78 (spillestopp kl 15.55)
Burnley tok et langt skritt vekk fra nedrykkskampen da de vant 3-1på bortebane mot Bournemouth. Med fire kamper igjen av sesongen ligger the Clarets på 14.-plass, åtte poeng foran lagene under nedrykksstreken.

Men: De er ikke ute av fare ennå. Alle lagene som ligger under nedrykksstreken har kamper til gode på Burnley, og med Chelsea. Manchester City og Arsenal på kampprogrammet i serieavslutningen er lørdagens kamp den beste muligheten til å sikre seg tre poeng.

Burnley-manager har aldri tapt mot Neil Warnock som manager. Statistikken viser fire seire og en uavgjort.

Samtidig har Burnley vist tegn til bedring de siste ukene, og de har ristet av seg rusket i maskineriet etter Europa League-deltakelsen. Etter fire strake tap, vant de 2-0 mot Wolves i slutten av mars. Nå har de syv seire, tre uavgjorte og fire tap på de 14 siste kampene.

Men; de må jobbe knallhardt for å ta poeng mot et desperat Cardiff-lag. Neil Warnock sitt mannskap ligger under nedrykksstreken, men de har bare fem poeng opp til Southampton som ligger på trygg plass.

Formen har imidlertid vært elendig de siste ukene. The Bluebirds har tapt fem av de seks siste kampene, og på bortebane er waliserne svake.

De har bare vunnet fire av de siste 34 bortematchene i Premier League. Fasiten viser seks uavgjorte og 24 tap. Jeg tror de får problemer mot et Burnley-lag som viser fremgang.

Burnleys Phil Bardsley måtte stå over sist kamp fordi han fikk et stygt kutt i leggen på et bordtennisbord, og han er usikker til Cardiff-kampen. Peter Crouch er fortsatt ute. Også Aaron Lennon og Steven Defour er utilgjengelig.

Cardiff mangler Sol Bamba og Callum Paterson som begge er ute med langtidsskader. Ellers er det ingen nye skader hos gjestene fra Wales.

Cardiff vil sannsynligvis gi Burnley kamp om poengene, men jeg ser ikke hvem som skal score målene for waliserne. De har bare scoret ni mål på 15 bortekamper. De er laget som scorer færrest mål på bortebane i Premier League.

The Clarets har ikke tapt en hjemmekamp mot Cardiff siden mai 1988. I denne perioden har de vunnet seks kamper og spilt åtte uavgjort. Jeg setter pengene på Burnley-seier til 1,78 i odds og kombinerer med en borteseier fra Premier League.

Fulham - Everton B 1,67 (spillestopp kl 15.55)

Selv om de brukte over én milliard kroner på nye spillere i sommer, så har ikke Fulham klart å ta nivået i Premier League etter opprykket fra Championship.

Med fem kamper igjen av sesongen har de 16 poeng opp til Southampton som ligger på den første plassen over nedrykksstreken. Dermed er de uten mulighet til å overleve i Premier League.

1-4-tapet på Vicarage Road i forrige serierunde var Fulhams niende tap på rad. Nå venter en tøff kamp mot et Everton-lag som endelig har funnet formen. De har tre seire på rad før lørdagens kamp på Craven Cottage.

Everton blir en hard nøtt for Fulham. The Toffees kjemper om syvendeplasasen som kan gi spill i Europa neste sesong. Sist helg vant Everton 1-0 mot Arsenal, og laget ligger nå på niendeplass på tabellen med 46 poeng. De er kun ett poeng bak Leicester som innehar syvendeplassen.

Everton investerte tungt før denne sesongen, og optimismen var stor på Goodison Park, men the Toffees klarte heller ikke denne sesongen å leve opp til forventningene. De siste ukene har de imidlertid vunnet mot Chelsea og Arsenal, og det gir antakeligvis et boost for selvtilliten.

På bortenane har Everton vunnet tre av de siste fem Premier League-kampene, og på lørdag møter de et Fulham-mannskap som har tapt fire kamper på rappen på Craven Cottage.

Fulham vil antakeligvis gjøre flere endringer på laget. Andre Schurrle og Timothy Fosu-Mensah banker på døren til førsteelleveren. Alfie Mawson og Floyd Ayite er begge tilbake i trening, men ikke kampklare ennå.

Everton-manager Marco Silva starter trolig med de samme elleve som startet mot Arsenal.

Everton er ubeseiret i fem av de seks siste bortekampene mot Fulham. The Toffees spiller bra fotball om dagen. Jeg tror de tar tre poeng i lørdagens match. Oddsen er 1,67. Det funker greit i en dobbel.

Lørdagens Premier League-dobbel er Everton + Burnley. Denne kombinasjonen gir 3,06 i odds. Spillestopp er klokken 1555.