Leicester banket West Bromwich 3-0 torsdag, og tok dermed et langt skritt mot Champions League-spill neste sesong. Baggies-manager Sam Allardyce var full av lovord etter kampen.

Leicester banket West Bromwich 3-0 torsdag, og tok dermed et langt skritt mot Champions League-spill neste sesong. Baggies-manager Sam Allardyce var full av lovord etter kampen.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

- Leicester er mye bedre enn Southampton, og de er bedre enn Chelsea. De er like gode som topplagene, sa West Brom-manager Allardyche til Leicestershire.live.

- Det er kun Manchester City som er bedre enn dem, sa han.

Vi tror Leicester viser at de er et topplag mandag, og at de vinner mot Palace.

Leicester - Crystal Palace FC (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,80 (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det har vært en bra helg for Leicester. Lørdag tapte West Ham som lå på fjerdeplass mot Chelsea, og Liverpool klarte bare 1-1 mot Newcastle.

The Foxes er nå kun fire poeng foran femteplassen, og de er ett poeng foran Chelsea som innehar fjerdeplassen før mandagens kamp. Med kun fem kamper igjen av sesongen kan de skaffe seg en luke til de andre lagene i Champions League-kampen, om de tar tre poeng mot Palace mandag.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Crystal Palace tapte 1-4 mot Chelsea i forrige serierunde. I den kampen virket Palace ferdigspilt for sesongen. Roy Hodgsons menn har elleve poeng ned til lagene under nedrykksstreken, og har lite å spille for i de siste kampene. Det er mye usikkerhet rundt klubben. Roy Hodgsons kontrakt utløper i sommer. Det samme gjør også kontraktene til flere av lagets største stjerner.

Formen til Palace er svak. De har kun vunnet én av de siste seks kampene, og the Eagles har en forferdelig bortestatistikk. Palace har kun vunnet én kamp på bortebane mot lagene som ligger over dem på tabellen (1-3-6).

Samtlige seks tap var med to mål eller mer, og mandag møter de the Foxes som scorer tredje mest i Premier League. Et Palace-lag som virker litt ufokusert kan få alvorlig trøbbel på King Power Stadium mandag kveld.

Best i andre omgang

Leicester har vunnet med to mål eller mer i syv av de åtte hjemmeseirene sine, og vi tror de også vil lage problemer mot Palace-forsvaret. Særlig siden vi vet at Palace har tapt med to mål eller mer i ti av lagets 13 ligatap denne sesongen. Nå skal de opp mot et Leicester-lag som har vunnet 3-0 mot West Brom og 5-0 mot Sheffield United.

Men Palace har kun ligget under til pause i én av de fem siste bortekampene, og vi tror de vil gi the Foxes kamp i første omgang.

Det er gode argumenter for et U/B-spill her. I de tre siste kampene mellom Leicester og Crystal Palace har det stått uavgjort til pause, men the Foxes har vunnet to av de tre kampene etter 90 minutter.

Leicester scorer også flest mål i andre omgang, og Palace er blant lagene som slipper inn flest mål i løpet av de siste 45 minuttene.

Den kombinasjonen gjør at vi går for et U/B-spill i denne kampen. Oddsen på at det står uavgjort til pause og Leicester vinner etter 90 minutter er 3,80. Det er absolutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset