Salernitana har hatt et vanskelig utgangspunkt siden starten av sesongen.

Lazio-president Claudio Lotito måtte gi fra seg klubben siden det ikke er lov å eie to lag i samme divisjon. Han har opprettet en trust mens han prøver å finne en kjøper til klubben, noe han ennå ikke har klart. Det gjør at det henger en mørk sky over Salerno-klubben.

Fristen for et salg er om en drøy måned, ellers kan klubben bli kastet ut av Serie A. Det skjer nok ikke umiddelbart, men det er en vanskelig situasjon som har gjort en allerede utfordrende sesong mer komplisert.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Laget ligger på sisteplass i Serie A etter 14 serierunder med kun åtte poeng.

At midtstopper Stefan Strandberg og venstreback Mamadou Coulibaly er ute med skader svekker det nyopprykkede laget defensivt. De mistet også Cedric Gondo i den siste kampen mot Cagliari, og han er deres viktigste offensive spiller.

Ikke nok med det. De har allerede byttet trener én gang denne sesongen. Fabrizio Castori ble erstattet av Stefano Colantuono. Det er kanskje ikke den siste, men de ville trenge Jurgen Klopp for å virkelig gjøre en forskjell på måten de spiller fotball.

Tirsdag møter Salernitana et Juventus-lag som har fått en skjev start, og som trenger tre poeng på i denne kampen.

Salernitana - Juventus

Odds: Juventus vinner og holder nullen - 2,00

Kampstart tirsdag 30. november 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadio Arechi

Vi tror Juventus vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Juventus er i trøbbel. De ligger på syvendeplass med 21 poeng etter 14 første serierundene. I helgen tapte Torino-klubben 0-1 mot Atalanta, og de ligger i øyeblikket nærmere Venezia på 15.-plass enn Atalanta som innehar den siste Champions League-plassen i Serie A.

Ca. 173 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl. 18.00

Tirsdag må Max Allegris menn slå tilbake mot bunnlaget Salernitana. Vertene utlignet til 1-1 i kampens siste spilleminutt i bunnkampen mot Cagliari, men de ligger fortsatt på sisteplass i Serie A.

Salernitana er uten seier i de fire siste kampene, og de er laget som har scoret færrest mål i Serie A så langt denne sesongen. 11 mål på 14 kamper er ikke mye å skryte av.

At de har gått målløse av banen i fire av de siste syv hjemmekampene i ligaen gir grunn til bekymring. Stefan Strandbergs klubb har også kun klart å ta poeng fra ett av lagene som ligger over 16.-plassen på tabellen: De spilte 2-2 mot Verona i september.

Bonucci toppscorer

Juventus har skuffet stort denne sesongen, men de burde ikke ha problemer med å ta alle tre poengene i denne kampen. Det er først og fremst kreativiteten offensivt som har manglet. Bakover har de vist brukbare takter. De har sluppet inn 16 mål på 14 kamper, og det er kun tre lag som har sluppet inn være baklengs enn dem.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

De har faktisk holdt nullen i alle de fire siste kampene de har vunnet, og vi tror også de klarer å holde tett bakover mot et Salernitana-lag som har vært impotente foran mål.

Juventus har ikke klart å vinne med mer enn ett mål så langt denne sesongen, og det faktum at midtstopper Leonardo Bonucci er toppscorer med tre mål viser hva som er problemet til Juve denne sesongen.

Har noen skader, men få sentrale bortsett fra EM-helten Chiesa.

Dette blir neppe noen målfest i Salerno, men vi tror Juventus tar tre poeng og holder tett bakover.

Vi tror Juventus vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,00 i odds