PSG - Juventus

Odds: PSG leder når 25 minutter er spilt

Kampstart tirsdag 6. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Parc des Princes

Kampen vises på TV 2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror PSG leder når 25 minutter er spilt. Oddsen på det spillet finner du her

Overraskende nok har ikke disse to gigantene møttes i en tellende kamp siden Juventus vant 9-2 sammenlagt i UEFA Super Cup i 1997.

Mye har selvsagt endret seg siden den gangen der spesielt PSG har tatt voldsomme steg, og stiller nå med den mest potente angrepstrioen i verden i Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe.

PSG har siden de ble kjøpt opp av Qatar Sports Investments hatt mål om å vinne Champions League, men det har vist seg at det ikke alltid er nok å ha en utømmelig bankkonto. Man må få store stjerner til å fungere sammen som et lag, og det har vært en utfordring for laget fra den franske hovedstaden.

Så langt er 2020 det året de var nærmest å få hendene på trofeet. Da kom de helt til finalen, men der ble Bayern München for sterke. Tyskerne vant 1-0 når Kingsley Coman satte seiersmålet etter 59 minutter.

I den hjemlige ligaen er de stort sett suverene, og de har vunnet Ligue 1 i åtte av de ti siste sesongene. I år ser det nesten ut som de er sterkere enn noen gang, og de har flydd ut av startblokkene.

På seks serierunder står de med 5-1-0, og det mest oppsiktsvekkende er målforskjellen på hele 24-4. 5-0, 5-2, 7-1, 3-0 og 3-0 er resultatene i kampene de har vunnet. Kun det ene oppgjøret hjemme mot Monaco er den lille ripen i lakken. Da endte det 1-1.

Deres nye manager Christophe Galtier tok over etter Mauricio Pochettino denne sommeren og det virker som den tidligere Lille-sjefen har fått PSG til å bli et mer balansert lag.

Men alle managere i PSG blir likevel målt på hvordan det går i Champions League, og vi tror det er en sulten gjeng som løper ut på eget gress tirsdag kveld.

Det er ca. 130 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Det lugger for Juventus

Juventus på sin side kan skryte av å ha gått til topps i Champions League. I 1985 slo de Liverpool 1-0 i finalen, mens i 1996 ble det dramatikk når det måtte straffesparkkonkurranse til mot Ajax. Her var Juventus sterkest og kunne løfte trofeet for andre og foreløpig siste gang.

De har også vært taper i hele syv finaler - siste gang var i 2017 når de ble knust 4-1 av Real Madrid - og er laget som har rekorden i å ha tapt flest finaler.

I den hjemlige serien har de gått til topps hele 36 ganger, og den siste storhetstiden varte fra 2012 til 2020, når de vant serien ni år på rad.

De to siste sesongene har det lugget mer for den italienske giganten, og fjerdeplass i Serie A både i 2019/20 og 2020/21 er ikke godt nok for kravstore fans.

Forventningene er nok likevel noe lavere enn for noen sesonger siden. Manager Massimiliano Allegri har helt klart mål om å nærme seg rivalene Inter og Milan, men om de er gode nok til å kjempe om seriegullet er tvilsomt.

Sesongen i år har startet brukbart. De er ubeseiret på de fem første kampene og står med 2-3-0 og 7-2 i målforskjell. De tre uavgjorte kampene gjør at de ligger to poeng bak Napoli og Milan på toppen av tabellen.

Med kun to baklengsmål virker den defensive delen av spillet å være på plass, og det vil de trenge når Messi, Neymar og Mbappe står klare på motsatt banehalvdel tirsdag kveld.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

PSG klinker til fra start

PSG har imponert voldsomt i Ligue 1 denne sesongen, ledet an av stjernetrioen Messi, Neymar og Mbappe. På seks kamper står de to sistnevnte med syv scoringer hver og Messi har foreløpig tre nettkjenninger.

I tillegg står både Messi og Neymar med seks assist hver, så det er ingen tvil om hvem Juventus må følge ekstra nøye med på.

Både Sergio Ramos og Neymar ble forøvrig hvilt fra start i siste seriekamp borte mot Nantes.

Selv om Juventus bare er to poeng fra toppen av tabellen i Italia, har det ikke luktet svidd av storlaget så langt. Forsvarsspillet er akseptabelt, men fremover på banen sliter de med å score mål.

Spesielt på fremmed gress har det vært vrient. Man skal selvsagt ikke konkludere etter to bortekamper, men 0-0 mot Sampdoria og 1-1 mot Fiorentina er litt tynt.

Nå skal de opp mot verdens beste angrepstrio - som kommer til å være påskrudd for å sikre en så god start som mulig i gruppespillet.

Vårt tips er at det kommer til å smelle fra start og at PSG leder når det har gått 25 minutter. Det spillet leverer du her til 2.60 i odds

All oddsen på PSG-Juventus finner du her