Lille - PSG

Odds: PSG vinner og begge lag scorer

Kampstart søndag 6. februar kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stade Pierre-Mauroy

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.70 i odds

De regjerende mesterne tar i mot serielederen når Lille er verter for PSG på Stade Pierre-Mauroy søndag kveld. Hjemmelaget røk 2-0 borte mot Brest i forrige serierunde, mens PSG røk ut av den franske cupen når de tapte på straffespark mot Nice.

Etter en svak start på sesongen virket det som Lille var i ferd med å finne seg selv igjen, og hadde gått ni kamper på rad i Ligue 1 uten tap når de reiste til Brest for snart 14 dager siden.

Der ble det imidlertid bråstopp, og fjorårets suverene lag tapte 0-2. De fikk en fryktelig start når Tiago Djalo scoret selvmål allerede etter tre minutters spill. Avgjørelsen falt først langt inn i overtiden når Brest fikk straffe i det 95. minutt, og Steve Mounie satte ballen sikkert i mål.

Selv etter ni kamper uten tap i serien før møtet med Brest ligger Lille og vaker midt på tabellen(11. plass). Dette skyldes at fem av de kampene har endt uavgjort. Skal de nå målet om spill i Europa neste sesong må de begynne å avgjøre de tette kampene til sin fordel.

Det er bare tre poeng opp til Strasbourg på fjerdeplass, og de ser nok muligheten til å statuere et eksempel med å ta tre poeng mot serielederen søndag kveld. Hjemme på Stade Pierre-Mauroy har de en suveren statistikk og har spilt 14 kamper uten tap siden de røk mot Nice i august.

Det er ca. 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

PSG må snu trenden på bortebane

Ryktene fortsetter å svirre rundt fremtiden til Mauricio Pochettino, og hvis de siste stemmer kan den Manchester United-linkede argentinerens tid i PSG være over raskere enn forventet.

At han linkes til jobben på Old Trafford er ikke noe nytt, og han tippes å forlate manager-jobben på Parc des Princes før neste sesong starter.

I forrige kamp ble det bråstopp når de møtte Nice i den franske cupen. Fjorårets vinner røk ut i åttendedelsfinalen etter straffedramaet hjemme på Parc des Princes. 18 år gamle Xavi Simons misset den avgjørende straffen etter at flere rutinerte spillere angivelig nektet å ta ansvar.

PSG leder fortsatt serien og er nå 11 poeng foran Nice på andreplass. I kampen mot Lille er de interessert i å snu en litt dårlig trend på bortebane. De har spilt uavgjort 1-1 i de tre siste på fremmed gress, og pussig nok har alle motstanderne begynt på L - Lorient, Lyon og Lens.

Nok en kamp som ender 1-1 mot et lag som begynner på L ville sannsynligvis vært i nærheten av en rekord i den kategorien. PSG vant 2-1 i det motsatte oppgjøret i høst, og vi tror mannskapet til Pochettino vinner denne også.

PSG viser styrke og bredde

PSG har en suveren ledelse på toppen av tabellen, og dette skyldes ikke bare blendende fotball. En viktig del er evnen til å dra i land tre poeng i de jevne kampene - der de ofte har avgjort helt på slutten.

Selv om Lille bare har tapt en hjemmekamp i årets sesong, og PSG har noen forfall på grunn av skader og afrikamesterskapet, tror vi bredden i troppen til serielederen er så stor at de drar i land tre poeng i et tett oppgjør.

Vi tror PSG vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.70 i odds