Gå til sidens hovedinnhold

PSG fortsetter seiersrekken borte mot Metz

En skuffet og målløs Lionel Messi ble tatt av banen i det 76.minutt hjemme mot Lyon. Nå ser det ut til at en kneskade var grunnen til byttet og at han ikke spiller mot Metz.

Metz - PSG

PSG vinner begge omgangene - 2.50

Kampstart onsdag 22.september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Saint-Symphorien

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG vinner begge omgangene. Det spiller du på her til 2.50 i odds.

PSG måtte jobbe knalltøft for å knekke Lyon hjemme på Parc des Princes sist søndag. Lyon tok ledelsen etter en glimrende kontring der Lucas Paqueta bredsidet innlegget fra Karl Toko Ekambi forbi Donnarumma i PSG-målet.

Etter det var det et stresset PSG-lag som jaget utligning. De fikk sin belønning da Neymar utlignet på et billig straffespark i det 66. minutt. Seiersmålet satt langt inne men innbytter Mauro Icardi stanget innlegget fra Mbappe i mål i det 92. minutt, og berget seieren.

Det er fortsatt noe rusk i maskineriet til PSG og en spiller som Mbappe fikk svært lite til, men ting vil nok løsne med flere minutter i beina. Hvis Pochettino er rett mann for jobben vil dette stjernegalleriet ordne festfotball etterhvert.

De har startet sesongen i Frankrike prikkfritt med seks seiere så langt og det vil være en sensasjon hvis de ikke står med syv strake etter bortekampen mot Metz.

På skadefronten er fortsatt Sergio Ramos ute med en leggskade, også ser det ut som kneskaden til Messi er såpass alvorlig at han må stå over denne kampen.

Det er ca.44 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Metz står uten seier så langt

Metz vant Ligue2 suverent i sesongen 2018/19. I sin første sesong i det gjeveste selskapet endte de på 17.plass, og i fjor klatret de helt opp til 10.plass.

Årets sesong har startet svakt, og de står med tre uavgjorte og tre tap på de seks kampene som er spilt. Arthur Desmas på Clermont scoret selvmål i det 29.minutt i kampen mellom Clermont og Metz. Siden det har Metz spilt 241 minutter uten å få ballen i mål.

Tross hjemmebanefordel er Metz selvfølgelig store outsidere i denne kampen. På de ti siste oppgjørene lagene i mellom står PSG med ti seiere og 30-7 i målforskjell.

PSG er minst et nummer for store for Metz, og vi tror de vinner begge omgangene

Det spiller du på her til 2.50 i odds

Historisk sett scores det mange mål når disse lagene møtes. På de seks siste kampene har fire av dem gitt flere enn 3,5 mål. Det tror vi skjer i denne kampen også.

Spill på det her til 2.15 i odds

Lille - Reims 1.67-3.60-4.60

Skuffende sesongstart for fjorårets seriemester Lille. De har mistet Boubakary Soumaré til Leicester og keeper Mike Maignan til AC Milan, og har ikke kommet skikkelig i gang ennå. Selv om Reims ikke har tapt på bortebane i årets sesong tror vi det løsner for Lille i denne kampen, og de starter klatringen på tabellen.

Monaco - Saint Étienne 1.50 -4.20 -5.90

Det gamle storlaget Monaco er ikke det de en gang var. Niko Kovacs(tidligere Bayern München) tok over laget i juli 2020, og har ennå ikke fått skikkelig sving på sakene. De ligger på 14.plass så langt med en seier, to uavgjorte og tre tap. Motstander Saint-Étienne har det enda verre og har tapt de tre siste. Her blir poenget igjen i Monaco.

Montpellier - Bourdeaux 1.92 - 3.65 - 3.35

Montpellier(8.plass) og Bourdeaux(14.plass) møtes til viktig kamp på Stade de la Mosson. Montpellier spiller for å få heng på toppen, og Bourdeaux med Stian Gregersen i forsvaret for å komme seg unna nedrykkssumpa. Fjorårets oppgjør på samme stadion endte med hjemmeseier 3-1.

Nantes - Brest 2.10 - 3.20 - 3.25

Etter tre tap på rad klinket Nantes til med en sterk 4-1 seier borte mot Angers i forrige runde. Den var viktig med tanke på å få et lite pusterom nedover på tabellen. Brest har fortsatt ikke vunnet og står med fire uavgjorte og to tap. Alle de fire uavgjorte har endt 1-1. Blir det samme resultat igjen?

Rennes - Clermont 1.95 - 3.40 - 3.45

Etter en god forestilling mot Tottenham i Europa Conference League, røk Birger Melings Rennes 2-0 borte mot sterke Marseille i forrige runde av Ligue1. Det blir ikke lett denne runden heller mot Clermont som er i Ligue1 for første gang i klubbens historie. De har startet sesongen forrykende og ligger på en imponerende 6.plass så langt.

Angers - Marseille 3.25 - 3.30 - 2.05

Angers endte på 14.plass i fjor. De har startet årets sesong strålende og ligger på en femteplass så langt. De gikk på en kjempesmell sist helg hjemme mot Nantes, og nå kommer Marseille på besøk. Fire seiere og en uavgjort er status for det gamle storlaget som har klassespillere i alle ledd. Det lukter svidd av dette oppgjøret.

Lens - Strasbourg 1.92 - 3.50 - 3.40

Tre knappe seiere, og tre uavgjorte kamper har ført Lens helt opp på tredjeplass på tabellen. De har blitt holdt til uavgjort i to av tre hjemmekamper. Selv om Strasbourg har tapt begge sine bortekamper har de møtt Lyon og PSG, og vi gir de en god sjanse til å få med seg et resultat fra Lens.

Lorient - Nice 3.00 - 3.35 - 2.15

Lorient har tapt kun en kamp i årets sesong. Utfordringen er at de spiller for mye uavgjort og scorer for lite mål. Nå får de besøk av Nice som har startet bra og ligger på fjerdeplass. Med gode gamle Dante i forsvaret og målsniken Kasper Dolberg på topp kan det være spennende å spille på seier til Nice.

Lyon - Troyes 1.40 - 4.90 - 6.50

Lyon har vært ganske svake i serien, men viste seg ordentlig frem sist søndag borte mot PSG. De var nære på å stjele med seg et poeng men slapp inn et mål helt på slutten. Troyes har vunnet en kamp i år og det var på bortebane mot Metz. Denne bortekampen blir nok i tøffeste laget og Troyes må reise hjem uten poeng.

Det er mange interessante spill på Ligue1 denne runden. Dette finner du her.

Alle kampene fra Ligue 1 ser du på direktesport.no