Gå til sidens hovedinnhold

PSG knuser Montpellier

PSG venter på Messi men nå har en ny helt dukket opp.

PSG - Montpellier

Odds: Totalt antall mål over 3.5

Kampstart lørdag 25.september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Parc Des Princes

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror det blir totalt over 3.5 mål i kampen. Spill her til 1.80 i odds

PSG vinner og vinner i Ligue1 men måtte virkelig ned i kjelleren for å ta hjem seieren borte mot bunnlaget Metz. De tok oppskriftsmessig ledelsen i det femte minutt da høyreback Achraf Hakimi dundret en retur akkurat over mållinjen.

Selv om PSG hadde en voldsom dominans i ballinnehav gjennom hele kampen yppet Metz seg ved noen anledninger. De fikk sin belønning i det 39.minutt da Boubacar Kouyate headet inn utligningen.

PSG stanget og stanget for å få seiersmålet, og lyktes tilslutt i det 95. spilleminutt. Den nye helten Hakimi dukket opp igjen og hamret inn 2-1 målet etter et pent raid inn i banen.

En ny knepen seier for kjempefavoritten som har slitt litt med effektiviteten de siste kampene. Vi har et lag som kjemper helt til slutten sa manager Pochettino, og nok en gang fikk de vist frem den egenskapen.

Lionel Messi var ute med kneskaden sin i denne kampen og vil sannsynligvis ikke være med mot Montpellier heller. I følge rapportene vil han spares til Champions League-kampen mot Manchester City til uken. Heller ikke Sergio Ramos eller Marco Veratti er klare.

Lotto har spillefrist lørdag kl 18

Montpellier lekker som en sil

Montpellier var nære på å få meg seg alle tre poengene hjemme mot Stian Gregersens Bordeaux. De ledet 3-2 men i det 85.minutt kom utligningen da innbytter Samuel Kalu tråklet seg gjennom forsvaret til Montpellier og dunket inn 3-3.

Montpellier ligger på tiende plass i serien så langt med to seiere, tre uavgjorte og to tap. De står uten seiere på bortebane, og det vil de gjøre etter denne runden også.

De har noen utfordringer med skader i midtforsvaret, og både Mamadou Sakho og Pedro Mendes er ute. Utskiftninger i dette leddet kan være noe av grunnen til at målene renner inn bak keeper Jonas Omlin.

På syv kamper har de sluppet inn 13 mål, og nå står de overfor den tøffeste testen i fransk seriefotball. Dette blir en målfest og vi tror det ender med over 3.5 mål totalt i kampen.

Spill på det her til 1.80 i odds

På de åtte siste kampene mellom lagene på Parc Des Princes er målforskjellen 24-1 i favør PSG. De slapp inn det ene målet i 5-1 seieren 20.februar 2019. Vi tror kaptein Marquinhos tetter igjen denne gangen og PSG vinner og holder nullen.

Dette spiller du på her til 2.20 i odds