*Nettavisen* Sportspill.

QPR fester grepet i kveld

Foto: Scanpix/AFP

Vi tror ikke London-laget får problemer med Watford. Sjekk fredagens oddsdobbel.

10.12.10 11:38

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Sportspills meny fredag:
Øvrevoll: Espen Ski er sjef igjen

V75: Håkon byr på spenstige bankere

Biri: Unge Høitomt sitter på en vinner

Lesertips: Lesernes oddstips fredag

Jarlsberg: Nå gidder Gidde
Lotto: Lørdag er det Gull-Lotto

Langoddsen byr på en del interessante objekter fra vintersportens verden, på dagtid, deretter håndball og fotball utover kvelden. Vi finner flere gode objekter i dag, vi omtaler og spiller to av dem og nevner resten kort, nederst i artikkelen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Greuther Fürth - Rot-Weiss Oberhausen
Tysk 2. Bundesliga. Greuther Fürth hadde en liten formdupp i oktober/november, der bare klarte ett poeng på de fire kampene mot de andre topplagene Augsburg, Duisburg, Aue og Hertha. Siden har de møtt enklere motstand og er tilbake i toppen etter tre strake seire: 1-0 hjemme mot 1860 München og knallsterke borteseire 4-1 mot Bielefeld og 4-0 mot Paderborn. Dagens kamp er årets siste hjemmekamp for Fürth.

Trener Mike Büskens forventer en defensivt orientert motstander som ikke vil prøve å føre spillet, men ligge kompakte i forsvar og vente på kontringssjanser. "Vi må legge press, være tålmodig og dermed tvinge fienden til feil" sier Büskens på klubbens hjemmeside. Offensive Bernd Nehrig er suspendert. Han har scoret ett mål, på straffe, av lagets siste 9, og dette fraværet er ikke avgjørende etter vårt syn. Midtbanespiller Stephan Fürstner har en liten skade som må sjekkes nærmere kampstart, han er 50/50, ellers ser det bra ut, spissen Christopher Nöthe er tilbake etter langt skadefravær.

Oberhausen har vært plaget av skader de siste ukene og resultatene bærer preg av det. I starten av sesongen høstet de brukbart med poeng på hjemmebane, men nå er det nesten bare sorgen der også. På bortebane har de 1-1-6 totalt, det siste poenget ble tatt så langt tilbake som i september. De fem siste bortekampene er tapt 0-3, 0-2, 1-2, 0-3 og 0-4. Oberhausen-trener Hans-Günter Bruns uttaler at laget hans vil være defensivt orienterte og mer kompakte enn sist.

Mike Terranova er suspendert i denne og de fire neste kampene. Schmidtgal, Pappas og Gordon er ute med skader, Tullberg og Borutzki er usikre med småskader, Felix Luz og Mario Klinger var influensasyke denne uken men kan være friske nå.

Innbyrdes oppgjør:

21.02.2010 RW Oberhausen - Greuther Fürth 0 - 1
19.09.2009 Greuther Fürth - RW Oberhausen 4 - 0
08.03.2009 Greuther Fürth - RW Oberhausen 3 - 1
26.09.2008 RW Oberhausen - Greuther Fürth 0 - 4
29.04.2005 Greuther Fürth - RW Oberhausen 3 - 2

Her taler alt for en klar hjemmeseier. Et nesten skadefritt hjemmelag i storform, som gjerne scorer fire mål i hver kamp, møter bortelaget helt ute av form, som slipper inn mer og mer uten å være i nærheten av å score selv. Historikken taler sitt tydelige språk, og dette ser på ingen måte ut til å være dagen der alt skal snus på hodet. Oberhausen går trolig for 0-0 men klarer neppe mure inn eget mål i 90 minutter. Det er dårlig vær i Tyskland, men selve gressmatten på Trolli Arena er i god stand og blir oppvarmet. Dermed er det stor sannsynlighet for at kampen spilles, og vi mener det er stor sannsynlighet for en klar hjemmeseier. Hjemmeseier med to mål eller mer til 2,00 spilles. Objektet må kombineres.

Nå kan du tippe på iPhone

Queens Park Rangers - Watford
The Championship, TV-kamp i England. Det ble spillefri for serieleder QPR i helgen da kampen i Hull ble avlyst. Etter 2-1 hjemmeseier over tabelltoer Cardiff i slutten av november topper QPR tabellen med 4 poengs forsprang og en kamp tilgode på utfordrerne. QPR har 7-3-0 og målforskjell på 21-4 på hjemmebane. De har vunnet de tre siste hjemmekampene. 2-1 mot Cardiff, 3-1 mot Preston og 3-1 mot Reading.

Det varsles samme lag som sist, det er ingen nye skader. Manager Neil Warnock har spissen Helguson tilbake fra skade, men vikaren Hulse er i så god form at han fortsetter på topp, sammen med spiss/høyreving og tidligere Watford-spiller Tommy Smith.

Watford ble av mange dømt nord og ned før sesongen, men svarte på tiltale ved å ta poeng i samtlige bortekamper til ut i oktober, inkludert en 6-1 sier mot Millwall, 3-2 i Norwich og 2-0 i Bristol. De gode tidene ser imidlertid ut til å være forbi for Watford og manager Malky Mackay, de fem siste bortekampene har bare gitt 0-1-4. Dog vant man 3-2 over Leicester sist, men det var på hjemmebane. Piero Mingoia er småskadet, men hadde neppe startet kampen uansett, og det forventes samme lag som mot Leicester.

QPR på hjemmebane mot bortesvake Watford skal bli hjemmeseier. På QPRs hjemmeside kan man også lese at de tangerer klubbrekorden på 20 kamper uten tap hvis de unngår tap i dag. Dette ligner en klar hjemmeseier, men vi nøyer oss med et spill på H til 1,45 i odds. Grunnen er at Watford er ligaens mestscorende bortelag (målforskjell 19-16) og selv om de taper mange bortekamper, scorer de gjerne et par mål selv og taper ofte knepent. Om så skjer i dag tviler vi på, men vi lar problemstillingen med ettmålsseier kontra klar seier ligge, spiller ren H og får en dobbel til 2,90 i odds. Den setter vi 100 kroner på, spillefristen er klokken 17.55.

11. Greuther Fürth - Rot-Weiss Oberhausen(0-1) 2,00 3,60 2,50
21. Queens Park Rangers - Watford 1,45 3,45 5,10

Total odds 2,90.

Klikk her for å levere dette spillet.

Andre vurderinger
Hannover 96 er i form og spiller hjemme mot et Stuttgart som trøbler både resultatmessig og med trenere, og bruker kreftene i Europa League. Hannover-seier til 2,30 er et fint singlespill. Karlsruher blir klare favoritter hjemme mot svake Bielefeld og hjemmeseier til 1,50 er ikke noe dårlig tilbud i skrivende stund. Heracles Almelo kommer etter all sannsynlighet til å slå det bortesvake bunnlaget VVV Venlo på eget kunstgress. 1,35 på Heracles er kveldens sikreste spill i våre øyne, oddsen er kanskje ikke veldig spennende. Variable Swansea til 1,60 mot et Millwall i form blir for oss kveldens styr-unna. Lykke til med alle spill!

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.