Foto: Getty Images

QPR skal hevne 0-6

Og det finnes vel knapt et mer passende offer enn Blackburn. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
Trav: Vrien V75-omgang på Leangen
Oddstips 1: QPR slår tilbake
Oddstips 2: Norwich og Palace spilles
Tippetips: Chelsea garderes
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

En spennende og variert dag på langoddsen ligger foran oss. Det er mye norsk 2. divisjon med tidlig kampstart, før tysk og engelsk fotball, og ishockey, tar over utover ettermiddagen. Så følger fransk, italiensk, spansk og nederlandsk fotball på kvelden.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
74. Färjestads - Frölunda U 3,90

Färjestads ligger fortsatt sist i Elitserien. De regjerende mesterne har ennå ikke vunnet en match etter 3 perioder. Det er så nære, så nære, men matchene har en lei tendens til å gå til spilleforlengelse. Vi kaster oss på dette uavgjort-toget i håp og tro om at det er et stykke til endestasjonen. 3,90 for en ny spilleforlengelse blir dagens langskudd.

Dagens avslag
82. Catania - Inter B 1,80

Inter sliter i Serie A. 4 poeng på de fire første kampene gjør at nedrykk er nærmere enn gull. Alle vet at Inter vil begynne å vinne kamper igjen når de kan stille toppet lag, men nedturen kan fort vare noen runder til. Å vinne på Sicilia har uansett aldri vært enkelt, her er Catania fortsatt ubeseiret og de tapte kun fire hjemmekamper forrige sesong. Dagens Inter til 1,80 i Catania er langt unna spillbart hos oss.

Dagens spill
Det er mye å gripe fatt i denne lørdagen og mange lag vi har tro på til god odds. Schalke 04, Luleå og Linköpings har vært oppe til vurdering, det har også Getafe og Stabæk, men denne lørdagen står i den engelske fotballens navn, da det spilles svært mange interessante kamper på fotballøya klokken 16.00. Vi plukker to lag fra Premier League og to fra The Championship, og lar det stå til med to dobler, en av dem til gode 5,80 i total odds. Men vi starter på Loftus Road i London.

53. Queens Park Rangers - Blackburn
QPR fikk grisebank av naboen Fulham for 14 dager siden. 0-6 var tungt for fansen å svelge, det var det for spillerne også, Taarabt gikk rett i garderoben etter at han ble byttet ut. Comebacket på øverste nivå har ellers ikke vært noen krise, da man ligger på en akseptabel 11. plass etter 2-2-3 på de syv første. Før sjokktapet for Fulham spilte man 1-1 mot Villa og 0-0 mot Newcastle på Loftus Road, og slo Wolves 3-0 borte.

Gabbidon (f) er ute igjen med kneskaden sin. Dyer er også ute, mens A. Traore er tilbake fra suspensjon.

Blackburn fortsetter å tape, det ble 0-4 hjemme for Manchester City etter at de røk 1-3 i Newcastle. De har vunnet kun én kamp, det var 4-3-hjemmeseieren over Arsenal. 1-1-5 på de syv første er godt nok for nedrykk, og det skal bli spennende å se hvordan dette en gang så gode laget og deres lite meritterte manager Steve Kean skal prøve å unngå turen ned til Championship. For tiden ser det mørkt ut.

Som vanlig har manager Kean et reelt skademareritt å forholde seg til. Gamst Pedersen (m) sliter med en skade, Goodwillie ble matforgiftet i Spania med Skottlands landslag, rutinerte Nelsen (f) er ute på lang sikt, David Dunn sliter med muskelproblemer og Grella er skadet i hoften.

QPR må vise at de kan mye bedre enn 0-6 mot Fulham tyder på. De stiller med hevntørst her, og hvilken lykke at det er ligaens antagelig svakeste lag som kommer på besøk. Her får QPR tid og rom til å skape nok til å vinne kampen, det har hvertfall alle Blackburns andre motstandere fått. Å spille mot Blackburn på bortebane er noe undertegnede kommer til å fortsette med så lenge Kean er manager og skadene er mange. Det kan vare hele sesongen, hvem vet. 1,70 på QPR brukes i en dobbel.

Følg engelsk fotball LIVE

66. Middlesbrough - Millwall
Etter tre 0-0-kamper på rad er Middlesbrough to poeng bak Southampton i tabelltoppen. 5-5-0 på de ti første rundene er sterkt. Etter ikke å ha scoret mot Reading, Ipswich og Leicester i de tre siste, bør det komme scoringer og en seier her.

Manager Mowbray har ingen nye skader i troppen og det ventes samme oppstilling som sist.

Millwall har tapt sine tre siste i ligaen, mot Derby, Watford og hjemme mot Burnley. Dette er uvanlig svake takter fra Milwall, og de scorer nesten ikke mål lenger. Man er svakeste bortelag med 0-1-4 og en målforskjell på 3-11.

Spissen Agyemang er lånt inn fra QPR i en måned, i håp om flere scoringer for løvene, som bare har scoret 1 gang på de syv siste spilte. Agyemang blir trolig kastet rett utpå i dag. Dessuten er Henderson (a) og McQuoid (a) tilbake fra skade og sykdom. Marquis (a) er suspendert, like greit siden han sliter med hjernerystelse. Racon (m) og Stewart (f) er ute.

Milwall jobber hardt for å komme ut av den dårlige perioden, men det rapporteres om laber stemning og lite selvtillit i garderoben. Det spørs om det er nok å hente inn en gammel spiss på lån, hvertfall i denne vanskelige bortekampen. Middlesbrough går for å knekke den 101 år gamle klubbrekorden på 11 kamper uten tap fra seriestart. Hjemmeseieren ser sannsynlig ut, og 1,70 får duge. Dette gir oss en dobbel til 2,89. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

53. Queens Park R. - Blackburn 1,70 3,25 3,95
66. Middlesbrough - Millwall 1,70 3,10 3,75

Total odds 2,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus