Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
V65 Momarken: Nå blir det hjemmeseire på Momarken
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Oddstips 3: QPR tar seg til femte runde
Oddstips 4: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Tirsdag starter årets alpin-VM i og det er super G for kvinner som er første øvelse på programmet i Åre. Norsk Tipping har et bra tilbud til åpningsrennet og gledelig nok er det også lagt til rette for medaljespill. I tillegg til vinnerspill og flere dueller. Utover alpin-VM er det naturligvis masse fotball på tirsdagens langoddsprogram. Det er omkamper i FA-cupen i England og det er også cup i både Tyskland og Frankrike. I tillegg er det som vanlig bra med ishockey, blant annet finale i Champions League og natt til onsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Queens Park Rangers - Portsmouth H/H - 2,70 (Spillestopp 20:40)

Klikk her for å levere dette spillet

Merk at dette er en omkamp i fjerde runde av Fa-cupen. Disse to lagene møttes 26. januar og det ble 1-1. En nokså jevnspilt kamp, der begge lag hadde sjanser til å vinne kampen.

Den tidligere landslagstreneren til England, Steve McClaren, har foreløpig maktet å holde sitt QPR over nedrykksstreken. Hele 14 poeng ned, og det virker som vi skal få med QPR i Championship også neste år. I seriespillet vil det trolig bli en plass midt mellom topp og bunn. Derfor er naturligvis dagens cupkamp veldig viktig for dagens hjemmelag.

Formen til QPR er ikke altfor bra nå. Tre strake tap i serien og 0-2-3 på de siste fem er tunge tall for londonlaget. Wigan ble for gode på bortebane sist, mens Sheffield United borte ble også for tøft tredje sist. Men imellom disse to kampene, så klarte QPR å ryke hele 1-4 for Preston hjemme på Loftus Road. Meget skuffende dette. På hjemmebane står laget med 5-1-2 på de siste åtte kampene. Syv av elleve seire i serien har kommet på Loftus Road.

Dagens hjemmelag begynte årets sesong fryktelig, med fire strake tap. Det toppet seg da man røyk med 7-1 for West Bromwich. Etter det tapte laget kun to av de neste elleve kampene og tok seg virkelig sammen. Etter dette har man jevnt og trutt tatt poeng, men det har vært varierende prestasjoner. Overraskende gode til det fullstendig motsatte er gjengangeren så langt. Angel Rangel sliter med en lårskade, mens Geoff Cameron har problemer med en ankelskade og Tomer Hemed er mulig ute med sykdom. Det rapporteres at disse er med på noe av treningene for tiden, men at dem er usikre alle mann.

Portsmouth som lenge ledet League One har den siste tiden variert noe mer i prestasjonene. Dette har ført laget til en tredjeplass og faktisk ut av opprykket. Det er bare to som rykker rett opp fra League One. Dette må være meget skuffende for Portsmouth.

Vi regner med at dagens bortelag er desperate etter å ta trepoengere i den hjemlige serien. Det er kun et fattig poeng opp til andreplass som vil føre dem opp i Championship. Spørsmålet da er hvordan laget angriper dagens cupkamp? Naturligvis vil de vinne, men det er tøft når serien tar såpass med mye fokus ved siden av. Allerede fire dager etter kveldens kamp, så møter Portsmouth på Plymouth og dette er en svært viktig kamp for kveldens bortelag.

Begrunnelse H/H: Det skiller ikke veldig mye på disse to lagene, men QPR er klart best på hjemmebane. I tillegg så er dagens bortelag helt deseperate etter å gjøre det godt i seriespillet. Mens hjemmelaget ligger trygt forankret midt på tabellen. Dette tror vi gjør utslag i kveldens kamp. Vi tror hjemmelaget tar tak i det direkte og scorer tidlig. Da tror vi og dem vinner kampen med tre eller kanskje fire mål.

Klikk her for å levere dette spillet