Gå til sidens hovedinnhold

QPRs tette kampprogram kan plassere Stefan Johansen på benken

QPR-kaptein Stefan Johansen er blant spillerne som kan bli hvilt i onsdagens ligacupkamp mot Leyton Orient.

Nylig ble Johansens opphold i QPR gjort permanent. Han var på utlån der fra Fulham i siste halvdel av sist sesong. Nordmannen nyter stor tillit hos Queens Park Rangers-manager Mark Warburton som har gjort vadsøværingen til kaptein i Championship-klubben denne sesongen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Onsdagens London-derby mot Leyton Orient i ligacupen er den første av tre bortekamper for QPR på én uke. Loftus Road-laget møter Hull City lørdag, og neste onsdag skal de til Riverside Stadium, hvor de møter Middlesbrough.

Johansen måtte gå av banen etter 70 minutter i serieåpningen mot Millwall etter å ha fått et spark i leggen. Warburton tar neppe noe sjanser med kapteinen. Det gjør han heller ikke med Austin.

Se alle de nye Premier League-draktene her

- Charlie Austin fikk et slag mot kneet like før pause, så å ha ham på banen i 65 minutter og Stefan i 70 var veldig bra. De er to viktige spillere, sa Mark Warburton til westlondonsport.com.

Det tette kampprogrammet gjør at QPR-manageren kan komme til å hvile spillere som Stefan Johansen og Charlie Austin ondag.

- Dette er en god mulighet til å gjøre noen endringer på laget. Noen av ungguttene kan få spilletid, men vi skal stille med et sterkt lag og vil gå videre, sa Warburton til klubbens nettside.

QPR ligger to divisjoner over Leyton Orient, og vi tror de klarer å ta seg videre i ligacupen.

Leyton Orient - Queens Park Rangers 3.65 - 3.55 - 1.77 B (spillestopp onsdag kl. 20.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leyton Orient og QPR jakter begge sesongens første seier i onsdagens ligacupkamp mellom de to London-lagene på Brisbane Road.

Orient startet sesongen i League Two med å spille 1-1 mot et Salford-lag som er blant opprykksfavorittene på nivå fire i England denne sesongen.

QPR på sin side slo tilbake etter å ha havnet under mot Millwall og sikret 1-1 hjemme i Championship i den første kampen denne sesongen. Det var et skuffende resultat for Stefan Johansen og lagkameratene., som er forventet å kjempe om opprykk denne sesongen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Orient imponerte sist sesong

Orient var ustabile på hjemmebane sist sesong. De tok bare 34 poeng på 23 kamper, men de tapte kun syv kamper, og to av tapene kom mot slutten av sesongen da det var klart at de kom til å havne midt på tabellen.

Vertene imponerte i ligacupen sist sesong. Da tok de seg til tredje runden, hvor de skulle møte Tottenham, men fikk ikke spilt kampen på grunn av et koronavirus-utbrudd i laget.

Siden kampene kommer tett som hagl i England nå, vil Orient sannsynligvis også gi noen spillere en liten pause. Den 36 år gamle midtbaneveteranen Darren Pratley er en av kandidatene til å bli hvilt.

Her kan du skrape Flax!

Viktige Craig Clay vil antakeligvis fortsette på midtbanen. Jackett må finne en balanse mellom å rotere og gi Orient en mulighet til å gå videre. Offensivt vil Aaron Drinan være den største trusselen mot QPR. Han kom fra Ipswich i sommer.

QPR, som røk ut i første runden av ligacupen sist sesong, skal spille tre Championship-kamper på syv dager etter denne kampen. Ligaen er førsteprioriteten til London-klubben.

Alt tyder på at Championship-klubben ikke stiller med det sterkeste laget mot Orient, men QPR har nok av spillere som vil vise seg frem, og de skal være gode nok til å vinne på Brisbane Road.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset