For ett år siden gikk Norsk Tipping inn i kvinnenes toppfotball med en målsetting om blant annet en styrket kvinnesatsing.

- Men er det én ting vi har erfart det siste året, er det at jobben for å gi kvinner like muligheter som menn til å bli gode i idretten sin er mye større enn vi hadde trodd. Vi har også forstått at selv om mye handler om penger, er det ikke alltid hovedutfordringen, sier Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping.
- Det handler mye om å bryte med etablerte holdninger. At man blir oppmerksom på hvilke spørsmål som ikke er blitt stilt. For eksempel hvorfor du aldri har sett et kombinertrenn for kvinner på TV.
For å markere denne satsingen har Nettavisen sammen med Norsk Tipping laget det vi kaller verdens vanskeligste sportsquiz. Fordi det virker som om det noen ganger kan være verdens vanskeligste jobb å glemme kjønn, bakgrunn og at alle bør ha like muligheter.
To vinnere får like muligheter til å vinne gavekort på 1500kr. Vi trekker ut blant alle som deltar, så selv om du ikke klarer alle spørsmålene eller ikke klarer noen kan du vinne.
Trekningen gjøres mandag 11.mars, og skulle du mene at den egentlig ikke var så vanskelig så applauderer vi: Da er vi imponert!