Quiz: Vinn VIP-billetter til Raw Air

Noen få enkle spørsmål kan besvares, og du kan vinne billetter til Raw Air.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

I samarbeid med Norsk Tipping gir vi deg muligheten til å vinne billetter til Raw Air. Svar på quizen og bli med i trekningen.

NB! Det kan lønne seg å se filmen.

For mer informasjon om bakgrunnen kan du lese denne artikkelen hos Norsk Tipping. 

Som samfunnsaktør og stor sponsor har Norsk Tipping makt til å påvirke prosesser. Den makten skal Norsk Tipping, ifølge Åsne Havnelid, bruke til å jobbe for like muligheter i idretten.

- Vi skal bruke våre muskler i arbeidet for rettigheter kvinnene ønsker å oppnå i sine idretter. Den dagen hockeykvinnene krever å få lov til å gjøre taklinger i kamp, på lik linje med herrene, skal vi støtte dem i det. Når den prestisjetunge tysk-østerrikske hoppuka dras i gang i romjula, kan vi rekke opp hånda spørre hvorfor det ikke er kvinneklasse også. Eller andre spørsmål, som burde ha vært stilt for lenge siden, sier hun.  

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør